pesnoaar Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Jak jsi se tam dostal na osobní návštěvu? Já myslel, že maj zavřeno?
zodyhyd Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Někdy kolem vánoc jsem přes kontaktní formuláře na webovkách oslovil oba pražské AD. Carollinum žádná reakce, z Bechyněho volali během pár dnů a nabídli termín na osobní schůzku. Oni maj sice zavřeno, ale fungují na obědnání tak, aby se tam nesešlo víc klientů než jeden.
zodyhyd Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 25 minutami, Micey napsal: Juuu, ja byl napsanej par dni po tobe na to samy. Du setrit:) Super, tak ať to vyjde! Třeba dostali pořádný závoz a žhavjej telefony
Dokusan Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Co se týče Carollinum,mám stejnou zkušenost. Co se týče Bechyneho, volali druhý den, zapsali si můj zájem,ale prý je nutné jej potvrdit osobně,jakmile to bude možné.
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Dne 14.3 jsem poslal Bechyněmu email,že bych koupil Expy II. Včera telefonát,že se mám stavit osobně,že se udělá zápis-objednávka (samo až skončí nynější lockdown). Carollinum,žádná reakce!
zodyhyd Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 1 minutou, Dokusan napsal: Co se týče Carollinum,mám stejnou zkušenost. Co se týče Bechyneho, volali druhý den, zapsali si můj zájem,ale prý je nutné jej potvrdit osobně,jakmile to bude možné. No právě, myslim, že ten osobní kontakt rozhoduje o tom, jestli tě “zapíšou” a jak vysoko. Jak jsem psal, s osobní schůzkou nemají problém i přes lockdown.
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Do telefonu mně včera jasně řekl,že osobka až skončí lockdown.
Dokusan Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 (upraveno) před 14 minutami, zodyhyd napsal: No právě, myslim, že ten osobní kontakt rozhoduje o tom, jestli tě “zapíšou” a jak vysoko. Jak jsem psal, s osobní schůzkou nemají problém i přes lockdown. Mají, mě bylo také, jako kolegovi, řečeno, že až po skončení lockdownu. (v lednu, kdy jsi tam byl to nebylo tak přísné) Nehledě na to, že já do Prahy, čistě kvůli hodinkám ani jet nemůžu. Upraveno 16. března 2021 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 6 minutami, bobi napsal: Do telefonu mně včera jasně řekl,že osobka až skončí lockdown. Mám stejnou informaci
zodyhyd Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 6 minutami, Dokusan napsal: Mají, mě bylo také, jako kolegovi, řečeno, že až po skončení lockdownu. (v lednu, kdy jsi tam byl to nebylo tak přísné) Nehledě na to, že já do Prahy, čistě kvůli hodinkám ani jet nemůžu. Jo jo máš pravdu, teď je přísnější, tak snad to brzo zase půjde. Držím palce.
African Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 (upraveno) Já chytil u Bechyně nějakého bambusáka na telefonu, který mi řekl že přes e-mail objednávka v žádném případě a čekací lhůta na Expy II prý určitě rok, možná dva, takový vcelku nudný strohý telefonát. V Carollinum ba naopak všechno na pohodu, příjemné jednání, objednávka e-mailem, a prý v létě k moři že je budu mít na ruce.....nekecali Ps: Tento příběh se odehrál v lednu před tvrdým lockdownem samozřejmě.... Upraveno 16. března 2021 uživatelem African
nickolas Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Dneska si kamarad vyzvedaval sve stare Suby (10let?) z periodickeho servisu. Pri odchodu mu prej nepokryte nabidli, ze je od nej koupi. Tvl obchodnici
brownwld Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 2 minutami, nickolas napsal: Dneska si kamarad vyzvedaval sve stare Suby (10let?) z periodickeho servisu. Pri odchodu mu prej nepokryte nabidli, ze je od nej koupi. Tvl obchodnici A tak proc ne? Zalezi kolik nabidli
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 2 minutami, African napsal: V Carollinum ba naopak všechno na pohodu, příjemné jednání, objednávka e-mailem, a prý v létě k moři že je budu mít na ruce.....nekecali Carollinum: Vlasto, měl si zrovna kliku,buď rád
African Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 3 minutami, bobi napsal: Carollinum: Vlasto, měl si zrovna kliku,buď rád Doplnil jsem, že to bylo před tvrdým lockdownem. A ano, štěstí, muška jenom zlatá, už v té době měli obchod zavřený kam jsem volal dva dny a při posledních pokusech to zvedla příjemná ženská že si pro něco skočila na obchod, tak jsme zrovna pokecali. To bude asi tím mým charisma
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 6 minutami, African napsal: To bude asi tím mým charisma Jj,to nejspíš.Holt horal,no
African Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 9 minutami, bobi napsal: Jj,to nejspíš.Holt horal,no Ta rychlost dodání Subů mě také tedy ale překvapila.....třeba se to opravdu všechno mění k lepšímu, strategie Rolexu funguje a pár překupníků je prostě z kola venku, nebo jsem naivní?
JoyStick Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 1 minutou, African napsal: nebo jsem naivní? Seš na hraně, kde bych volal Chocholouška. Ono to chce ten trh sledovat na globální úrovni, páč von tak funguje. Ne jen česká bublina s dvěma ušmudlanejma AD, který si nemůžou přijít na méno a dělaj naschvály nejen sobě ale i klientum. O elitářskym komplexu ani nemluvim. Napíšu jen todle, vaří se mi krev po 2 větách
pesnoaar Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Mně ohledně Expů I v lednu u Bechyněho po telefonu řekli, že si mě zapíšou jako “předběžný zájem” a až jim pro někoho přijdou, že se na ně můžu podívat. Takže vůbec netuším, na čem jsem Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 před 14 minutami, JoyStick napsal: Seš na hraně, kde bych volal Chocholouška. Ono to chce ten trh sledovat na globální úrovni, páč von tak funguje. Ne jen česká bublina s dvěma ušmudlanejma AD, který si nemůžou přijít na méno a dělaj naschvály nejen sobě ale i klientum. O elitářskym komplexu ani nemluvim. Napíšu jen todle, vaří se mi krev po 2 větách Tak hluboko do toho tedy nevidím....u obou AD jsem několikrát byl a nikdy jsem se tedy upřímně nesetkal s nějakou averzí vůči druhému. Názory si dělám sám, u Carollinum již několik let servisuji hodinky a celý ten koncept mi je bližší. U Bechyně jsou dle mého názoru největší problém zaměstnanci, ale zase tento přístup třeba někomu vyhovuje....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se