Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 20. 12. 2025 v 15:11, Powerslave napsal:

Příští rok se bude zdražovat, tak je šance že se ta dostupnost opravdu zlepší. :D

Na internetu už jsou nové ceny pro USA a je to něco kolem +8%

Zdražuje se snad každý rok a dostupnost pořád nic moc :D

Odesláno
On 12/28/2025 at 10:52 AM, Popelec Hadimrška said:

Nechci vám kazit radost, ale skutečnost je taková, že žádný seznamy čekatelů nejsou a nefungují. Celý to je částečně o náhodě a z velké části o osobním vztahu mezi zákazníky a prodejci. 

Neřekl bych že nejsou, ale určitě máš pravdu v tom že nefungují, jinak bych se nedostal ke stejnému modelu o rok dříve než můj kamarád který se zapisoval ještě o pár měsíců dřív a oba jsme kupovali své první...... výběr a upřednostnění zákazníka je mezi nebem a zemí.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hezké prezentační videa hodinek, hned by si je jeden koupil :)  Investice do hodinek typu Rolex, Omega, Panerai apod. není žádný zázrak, ale jsou to hezké věci na nošení, zlaté slitky nebo akcie si na sebe člověk nevezme i když ceny rostou podstatně více.

Odesláno
V 30. 12. 2025 v 13:04, African napsal:

Neřekl bych že nejsou, ale určitě máš pravdu v tom že nefungují, jinak bych se nedostal ke stejnému modelu o rok dříve než můj kamarád který se zapisoval ještě o pár měsíců dřív a oba jsme kupovali své první...... výběr a upřednostnění zákazníka je mezi nebem a zemí.

A není to podle abecedy ? To by u tebe dávalo smysl 🤣

• Haha 3
Odesláno

neviem prečo stále všetci riešia hodinky ako investíciu alebo niečo čo by malo rásť na hodnote. Keď chcem investovať tak kupujem predsa akcie etf byty alebo iné komodity nie hodinky. Keď si človek ide kúpiť auto, kabelky drahé handry tak už nikoho netapi že zostatková hodnata bude o xy % nižšia :D táto mentalita je fakt zvláštna...

• Like 3
Odesláno
před 6 hodinami, ygys napsal:

neviem prečo stále všetci riešia hodinky ako investíciu alebo niečo čo by malo rásť na hodnote. Keď chcem investovať tak kupujem predsa akcie etf byty alebo iné komodity nie hodinky. Keď si človek ide kúpiť auto, kabelky drahé handry tak už nikoho netapi že zostatková hodnata bude o xy % nižšia :D táto mentalita je fakt zvláštna...

Je pravda, že lepší koupit v Praze 3 byty, než troje ROLEX :) 

Odesláno

Nemam hodinky jako investici, ale stejne jako u aut jsem radsi, kdyz si drzi hodnotu. Nejsem tak bohatej, abych si kupoval veci, ktery mi za rok udelaji -40 % 🤷‍♂️

Odesláno
před 13 hodinami, pjanek napsal:

Nemam hodinky jako investici, ale stejne jako u aut jsem radsi, kdyz si drzi hodnotu. Nejsem tak bohatej, abych si kupoval veci, ktery mi za rok udelaji -40 % 🤷‍♂️

Az na par hype modelov kazda znacka klesne na hodnote. Vyberat hodinky len podla toho ci si drzia hodnotu je znacne uzky pohlad na vsetky dostupne moznosti na trhu. 

Odesláno

Watchcharts ukazuje růst cen použitých prodávaných hodinek na bazarové trhu. Pokud se kupují hodinky nové u AD bez slevy, je tam po nějakou dobu ztráta a po letech se to srovná. Lidé co pravidelně nakupuji u AD, mají různé slevy, klidně dosáhnou až na 20%. Tedy v PRŮMĚRU hodinky sledovaných značek na Watchcharts stále rostou. Samozřejmě některé značky stagnují a některé rostou více, než je obvyklé.

Odesláno

@Josef01 Uz chapem dakujem. Moj prvotny post bol ale o tom ze je malo modelov, ktore stoja rovnako alebo viac ked odidem z butiku a vacsina padne a teda vyberat len tie modely je uzkoprse, lebo cloveku ujdu hodinky ktore sice klesnu na cene ale ma ich na cely zivot, takze je to jedno. 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...