Harwey Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ahoj, fascinujou mě cifry Ball s dvoubarevnou lumi - máte někdo zkušenost s tím, zda svítí obě (všechny) barvy rovnoměrně v průběhu času? Nebo některá z barev pobledne/zhasne dřív?Snad to dává smysl http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/135717-quartzky-s-tritiem/?p=2461837 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Teď si vzpomínám, že na wus někdo psal, že si po letech nechal měnit trubici na dvanáctce - oranžovou - zbytek měl zelený - ty byly ok. Asi už jak slábla, tak to byl markantní nepoměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ted mne to pristalo v odberech, doufam, ze to novinka. Co na to rikate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Já nevím. Mně ten model s ukazatelem rezervy přijde přeplácanej a ten model bez ukazetele rezervy zase takovej nemastnej neslanej. Je to jen první pohled samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Plus ten tah na tu verzi bez rezervy je podle mě nevhodnej pro takovej typ hodinek. Mám pocit, že se v tom dost plácají a nějak to vždycky složí bez koncepce, jak to přijde - tak to na mě působí. I v těch řadách mají docela chaos. Mně se líbí u Ball vlastně jen několik modelů, jako celek to pro mě moc nedává smysl. Každá pes jiná ves. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) Tak ať se v podnikání daří, zvolils neotřelej způsob marketingu. Hlavně nenápadně vole. Upraveno 28. července 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 https://shop.ballwatch.ch/en/archangelbr/Archangel-DD3072B-P1CJ-BK ale tak ty jsou paradni, akorat tech 43mm je skoda, 41 max 42 by bylo lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Kdysi jsem nad jednema Ball premyslel, ale ted mi prijde, ze okopirovali design odevsud. Lunety kopie Becek, Rolexu vcetne barev. Ten model nade mnou vypada designove jako zkopceny Omegy. Nebo mi to tak jen pripada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 V 7. 8. 2020 v 20:47, Michelin napsal: Kdysi jsem nad jednema Ball premyslel, ale ted mi prijde, ze okopirovali design odevsud. Lunety kopie Becek, Rolexu vcetne barev. Ten model nade mnou vypada designove jako zkopceny Omegy. Nebo mi to tak jen pripada? Jsme na tom úplně stejně, pořád jsem vybíral Ball, ale nikdy jsem je nekoupil. Koupil jsem všechno možné, ale tuhle značku nikdy. Někdy mi to je líto, ale převážně jsem na vážkách Ale tyhle se mi vážně líbí, zajímalo by mě co je ten inhouse kalibr, resp. jaka to je ETA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 ETA to neni zadna, je to proste jejich inhouse, info je o nem spousta. Na tech bronzovkach me moc neba hlinikova luneta, jinak dobry.. tak jako dalsich sto hodinek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Aero GMT II Zaujalo hlavně kvůli tomu Mustangu https://www.instagram.com/p/CFGpIZwj9s2/?igshid=1lvtl6jt98v1m V komentáři také odpovídali na dotaz ohledně výměny tritiových trubic, že přes jejich servisní středisko lze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Off-topic, ale nechtěl jsem zbytečně tvořit nové vlákno. Prosím prosím, máte někdo zkušenost s nákupem přímo od Ballu, z toho jejich e-shopu? Myslím tím z https://shop.ballwatch.ch ? Jak je to s pre-order? Tváří se, že pre-order by měl být za nižší cenu, než za jakou půjde model do normal prodeje...? Máte někdo přehled jak je to s cenami? Vyjde to od nich napřímo levněji, nebo díky clu + daň, dráž, než kdyby si je člověk koupil u nás? Moc děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 (upraveno) Tak co říkáte na tyto nové Roadmaster Rescue? Zdroj: https://shop.ballwatch.ch/en/rescue Limitka 1000 ks Kalibr: BALL RR1402 spec. olej do -45 °C; 48 hod. rezerva, automat Velikost Ø 41 mm, výška 14.8 mm Vodotěsnost: 100 m/330 ft Anti-Magnetismus: 4,800A/m Tritium: 37 tritiových mikro trubiček, hodinová a minutová ručička, číselníky Funkce: chronograf, pulsmetr, hodiny, minuty, sekundy, den, datum Odolnost proti nárazu: 5,000 Gs Materiál pouzdra: titan Luneta: obousměrná ocelová s keramickou vložkou a tritiem Korunka: šroubovací Sklo: antireflexní safírové Tah: titan a nerez. ocel; šířka 20 mm; L2L=49,8 mm Upraveno 25. června 2021 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Mě chodí na email každej tejden nová limitka či novej model hodinek. Začíná to býť pěkně otravný. Člověk už ani neví, co všechno vyrábí, prodavají... Je toho přehršel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 před 3 hodinami, aaaa napsal: Mě chodí na email každej tejden nová limitka či novej model hodinek. Začíná to býť pěkně otravný. Člověk už ani neví, co všechno vyrábí, prodavají... Je toho přehršel. Souhlas... já už jsem se odhlásil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Roadmaster M Challenger II ...ale ty se mi líbí... inhouse, cosc, 80h rezerva, 300 m, keramická luneta, barevné tritium, šroubovací korunka, pouzdro 40 nebo 43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Nejvíc trendy barva cifru dorazila i na číselníky Ballu. Ale zaujal mě hlavně strojek. Pokud se nemýlím první GMT inhouse od Ballu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 https://shop.ballwatch.ch/en/DG9000B-S1C-BK To nevypadá špatně a 40mm je akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jako jo, ale cena přes 80 už neni úplně málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 15 minutami, Micey napsal: Jako jo, ale cena přes 80 už neni úplně málo.. To není. V bílé za 62. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se