Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje snové hodinky mají aspoň 8 denní rezervu, manuální nátah a pěkné velké datumm. Zatím jsou nejblíže ideálu tyto, ale možná, než našetřím, tak začnou vyrábět nějaké hezčí :)

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Na Milgaussy to ještě nějaký čas nevypadá, takže nejbližší dream watch budou high-end quartz Grand Seiko. Pak bude ovšem nutné redukovat kolekci, takže asi Speedbirdy budou muset vyletět...

P.S. Na ebay je teď pěkný model, ale má pouze 34mm, což je i na mě málo. Takže ...čekat...

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Takže z dlhodobeho hľadiska je to trochu prekvapenie, že to v mojom pripade nie je JLC :)

Už asi rok mam stanoveny maximalny top na tieto, ale v platine.

Drahšie mi pripadaju zbytočne, pokiaľ by som nemal prijem milion eur ročne :thumbsup_anim:

Posted Image

Odesláno

Ty mé dream watch se tále mění.Posted Image

Někdy jsou to JLC a někdy je to Zenith El Primero nějaký abstraktnější model.

Je to peklo a nejhorší jsou výlety do ciziny, když si vezmu do ruky nový kousek co jsem ještě neviděl.

Je to prostě nemoc !!!

Odesláno

tak teda dream watches:-)

v pripade ze bych si petilitrama vytiral zadek a petistovkou eur zapaloval doutniky tak bych to videl na:

do lesa na houbicky, na beznej den, do prace, proste na vsechno, plavani atd - Rolex Submariner 2010 cerny

do spolecnosti treba neco jednoduchyho- Omega De Ville Hour Vision Annual Calendar cerny cifr, a rolex datejust II

a pak pro radost z blech v hodinkach - JLC Grande Sonnerie a Gyrotourbillony s trezorem

tak to jsou me skromne sny

...a na zaver fotky toho nejlepsiho:-)

post-3900-128139078616.jpg

post-3900-128139081541.jpg

post-3900-128139084121.jpg

Odesláno

Já sem přiznám, že moje jedině "opravdové" hodinky jsou Festiny Nine v černo-žluté a používám je už 4 roky denně. A pokukuji po jejich náhradě. Bohužel, jelikož znám tento server, tak se moje vysněné pohybují na mě cenově, až příliš vysoko.

Takže jelikož mám hranaté pouzdra moc rád. Tak za Tag Heuer Monaco Gulf bych byl ochoten obětovat ledvinu - kdo má zájem, nechť se ozve :D

Dále pak Maurice Lacroix Rectangulaire ve variantě s černým ciferníkem. A pokud bych si mohl vybrat něco jednoduššího, tak by to bylo IWC Pilot. Nebo Breitling Navitimer, ale to bych si k nim musel pořídit letecký průkaz ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 14:17, 'xlaque' napsal:

Takže z dlhodobeho hľadiska je to trochu prekvapenie, že to v mojom pripade nie je JLC :)

Už asi rok mam stanoveny maximalny top na tieto, ale v platine.

Drahšie mi pripadaju zbytočne, pokiaľ by som nemal prijem milion eur ročne :thumbsup_anim:

mám to naprosto stejně - naštěstí nevím kolik to stojí, ale pokud do šedesáti našetřím, tak tohle je to co stařík potřebuje, přehlednost, datum jako kráva, rezervu nátahu a velkou vteřinovku = super hodinky
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 20. 8. 2010 v 20:16, 'xlaque' napsal:

YPO: v zlate 21 700 ? a v platine 30 000 ?.

bezva :) ve dřevě se dělají ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...