Traveller Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Moje snové hodinky mají aspoň 8 denní rezervu, manuální nátah a pěkné velké datumm. Zatím jsou nejblíže ideálu tyto, ale možná, než našetřím, tak začnou vyrábět nějaké hezčí
xlaque Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 A čo tak rovnaka staj, Reverso Grande Date/GMT ?
Traveller Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 V 26. 7. 2010 v 21:55, 'xlaque' napsal: A čo tak rovnaka staj, Reverso Grande Date/GMT ? Ty mi příjdou moc usedlé (prostě pro starší a pokročilé)..
dandy Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Moje dalsie snove hodinky po JLC Memovox(vid vissie) su tieto IWC
safi Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 (upraveno) Na Milgaussy to ještě nějaký čas nevypadá, takže nejbližší dream watch budou high-end quartz Grand Seiko. Pak bude ovšem nutné redukovat kolekci, takže asi Speedbirdy budou muset vyletět... P.S. Na ebay je teď pěkný model, ale má pouze 34mm, což je i na mě málo. Takže ...čekat... Upraveno 30. července 2010 uživatelem safi
miracolo.cz Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 IWC Big Pilot nebo Portuguese jsou finálním snem,realita bohužel naznačuje, že zatím i snem zůstanou Třeba to někdy vyjde
jankoxxx Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 ja zatial ziadne dream watche nemam. normalne rozmyslam ci niesom divny
xlaque Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Takže z dlhodobeho hľadiska je to trochu prekvapenie, že to v mojom pripade nie je JLC Už asi rok mam stanoveny maximalny top na tieto, ale v platine. Drahšie mi pripadaju zbytočne, pokiaľ by som nemal prijem milion eur ročne
long Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Ty mé dream watch se tále mění. Někdy jsou to JLC a někdy je to Zenith El Primero nějaký abstraktnější model. Je to peklo a nejhorší jsou výlety do ciziny, když si vezmu do ruky nový kousek co jsem ještě neviděl. Je to prostě nemoc !!!
lastam Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 tak teda dream watches:-)v pripade ze bych si petilitrama vytiral zadek a petistovkou eur zapaloval doutniky tak bych to videl na:do lesa na houbicky, na beznej den, do prace, proste na vsechno, plavani atd - Rolex Submariner 2010 cernydo spolecnosti treba neco jednoduchyho- Omega De Ville Hour Vision Annual Calendar cerny cifr, a rolex datejust IIa pak pro radost z blech v hodinkach - JLC Grande Sonnerie a Gyrotourbillony s trezorem tak to jsou me skromne sny ...a na zaver fotky toho nejlepsiho:-)
1Lachtan Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Já jsem skromný - moje "dream watch" jsou B1
Gorr GrimWolf Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2010 Já sem přiznám, že moje jedině "opravdové" hodinky jsou Festiny Nine v černo-žluté a používám je už 4 roky denně. A pokukuji po jejich náhradě. Bohužel, jelikož znám tento server, tak se moje vysněné pohybují na mě cenově, až příliš vysoko. Takže jelikož mám hranaté pouzdra moc rád. Tak za Tag Heuer Monaco Gulf bych byl ochoten obětovat ledvinu - kdo má zájem, nechť se ozve Dále pak Maurice Lacroix Rectangulaire ve variantě s černým ciferníkem. A pokud bych si mohl vybrat něco jednoduššího, tak by to bylo IWC Pilot. Nebo Breitling Navitimer, ale to bych si k nim musel pořídit letecký průkaz
FiXilVer Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 Urcite Audemars Piguet Royal Oak ( len s bielym cifernikom ) ani nautilus ma tak neberie ako royal oak.. 1
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 V 6. 8. 2010 v 14:17, 'xlaque' napsal: Takže z dlhodobeho hľadiska je to trochu prekvapenie, že to v mojom pripade nie je JLC Už asi rok mam stanoveny maximalny top na tieto, ale v platine. Drahšie mi pripadaju zbytočne, pokiaľ by som nemal prijem milion eur ročne mám to naprosto stejně - naštěstí nevím kolik to stojí, ale pokud do šedesáti našetřím, tak tohle je to co stařík potřebuje, přehlednost, datum jako kráva, rezervu nátahu a velkou vteřinovku = super hodinky
bandicoot Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 U mě je to asi Big Pilot. A snem asi zůstanou protože by mi stejně byly velký......nějaké hi-end hodinky, to už mě tak nějak pustilo, bál bych se je nosit.
sureshot Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 V 20. 8. 2010 v 15:49, 'spiderer' napsal: Zmena dream watch:
xlaque Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 YPO: v zlate 21 700 ? a v platine 30 000 ?.
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 V 20. 8. 2010 v 20:16, 'xlaque' napsal: YPO: v zlate 21 700 ? a v platine 30 000 ?. bezva ve dřevě se dělají ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se