Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 asi najkrajsie seiko ake som kedy videl!!!! ach, preco sa dnes uz taketo krasky nerobia....
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ropucháč napsal: asi najkrajsie seiko ake som kedy videl!!!! ach, preco sa dnes uz taketo krasky nerobia.... len tak nahodou, NEMATE NIEKTO FOTKU SEIKO SUMO S KOZENYM REMIENKOM NA RUKE??? zaujimalo by ma ako posobi na ruke kombinacia 45mm a 20mm remienok.... dakujem
Radimk Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ropucháč napsal: len tak nahodou, NEMATE NIEKTO FOTKU SEIKO SUMO S KOZENYM REMIENKOM NA RUKE??? zaujimalo by ma ako posobi na ruke kombinacia 45mm a 20mm remienok.... dakujem Fotku nemám. Suma mám. Momentálně sice na kovu, ale jinak je nosím na modrém pásku (páč mám modré suma) od Kubsona . DI model jumbo. Pásek je sice relativně úzký ale k těm hodinkám to tak nějak prapodivně pasuje. nevím čím to jeale i kovový pásek je úzký, a navíc tenký ( jumbo má cca 4-5mm na tloušťku) a sedne to taky k sobě parádně.
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Radimk napsal: Fotku nemám. Suma mám. Momentálně sice na kovu, ale jinak je nosím na modrém pásku (páč mám modré suma) od Kubsona . DI model jumbo. Pásek je sice relativně úzký ale k těm hodinkám to tak nějak prapodivně pasuje. nevím čím to jeale i kovový pásek je úzký, a navíc tenký ( jumbo má cca 4-5mm na tloušťku) a sedne to taky k sobě parádně. ked ich budes mat na tom Jumbo neodfotil by si ich prosim? velmi ma zaujima ten kontrast ako to vyznie na ruke, dakujem
Radimk Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 já to teda zkusím, ale za výsledek neručím...
decebal Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ropucháč napsal: asi najkrajsie seiko ake som kedy videl!!!! ach, preco sa dnes uz taketo krasky nerobia.... Moc hezké,nebylo by typové označení?
safi Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ropucháč napsal: asi najkrajsie seiko ake som kedy videl!!!! ach, preco sa dnes uz taketo krasky nerobia.... cena 400 dolarů a výše
CzechJoker Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 ¨safi napsal: cena 400 dolarů a výše To by šlo, dají se koupit?
afrikab Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 decebal napsal: Moc hezké,nebylo by typové označení? Seiko 6217-8000. Prvni potapecska Seika z poloviny 60. let. Tady jsem o historii potapecskych Seiko neco napsal. Asi bych to mel zaktualizovat. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=6142
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) ja som ich nasiel tu http://www.orientalwatchsite.com/forum/viewtopic.php?t=1091 62MAS Seiko's very first dive watch. Series 6217. edit: este tu http://www.pbase.com/elveez/seiko_6217 a na ebay tu http://cgi.ebay.ph/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...6&indexURL= a tu http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=155123 na tom stvrtom linku su na obrazku este jedny krasky "pre-diver Sportsmatic 30m Silverwave (right)" tiez velice pjekne............. strasne male su vsetky to pre nas lepsie zivenych je uplna pohroma... Upraveno 17. června 2008 uživatelem Ropucháč
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 prikladam foto dalsich krasok
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Radimk napsal: já to teda zkusím, ale za výsledek neručím... ok. to je v pohode budem velmi vdacny.Mne ide o to vidiet ako vyzera 20mm remen na tychto hodinkach na ruke hodinky som uz videl na oceli a ta podla mna neposobila nejak velmi uzka...
Chronoland Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 tu mas 2 fotky z netu... Ropucháč napsal: NEMATE NIEKTO FOTKU SEIKO SUMO S KOZENYM REMIENKOM NA RUKE???
Ropucháč Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Chronoland napsal: tu mas 2 fotky z netu... dikes sefko
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ropucháč napsal: asi najkrajsie seiko ake som kedy videl!!!! ach, preco sa dnes uz taketo krasky nerobia.... velmi pekny kusok, hladal som info na nete a maju len 37 mm, skoda v dnesnej dobe by to chcelo tak 40
afrikab Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 ANT napsal: velmi pekny kusok, hladal som info na nete a maju len 37 mm, skoda v dnesnej dobe by to chcelo tak 40 ty delas, jako by v dnesni dobe meli lide silnejsi zapesti
Rimmer Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Ropucháč napsal: prikladam foto dalsich krasok Hele, co jsou prosim ty vlevo nahore kulate, takove ty echt vintage? Upraveno 18. června 2008 uživatelem Rimmer
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 afrikab napsal: ty delas, jako by v dnesni dobe meli lide silnejsi zapesti to nie, ale predsalen v dnesnej dobe je trend vacsich hodin.... okrem toho na mne by asi tie 37mm vyzerali trochu smiesne
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Rimmer napsal: Hele, co jsou prosim ty vlevo nahore kulate, takove ty echt vintage? ja som z toho prispevku pochopil, ze by sa mali volat takto: pre-diver Sportsmatic 30m Silverwave
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se