Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledám univerzální hodinky na vše. Nejraději tah, pohodlná velikost Cca 39 mm, vodotesnost alespoň 100m, Safíjovců, automat, perfektní luminiscence, a pouzdro včetně korunky co nikde nedře. Zatím ve finále explorer 1 39mm( poslední generace) omega aqua terra ( nevím jakou velikost ) tudor black bay , ..tak a teď mi prosím poraďte případně pište názory. Limit max do ceny Exploreru šle radši bych méně

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Řeknete mi prosím někdo alespoň k těm Omegam názor na velikost a vhodnost k mému účelu. A nevíte někdo aktuální ceny rozdíly v těch modelech? Mám v tom po prostudování docela guláš

Odesláno

Jako ja vim ze jsou vetsi, drahy a na kuzi.. ale ty GP v inzerci od Mrakouse jsou pecka.

Jinak AT jsou supr, ale okoukaj se.. aspon ja jsem to tak mel. Na prvni pohled supr, a najednou.. nic:)

Na Tudor se vykasli, jestli mas na R a maj bejt definitivni, hlodal by cervicek.

Odesláno (upraveno)

Definitivní (finální} stejně nebudou takže bych Tudor nevylucoval. Já bych vzal raději BB než Expy, ale je to jen můj názor

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Na Omegu bych hodil kakana a vybral z dua bb58 a explorer1. Tohle rozhodovani vubec nebude lehky, u me z techto dvou lehce veder Tudor, ale vo prsa, tak vo jednicky bych rekl...

Odesláno

Ideal sou plechovy suby, nodate. Ale de vo budget. Inspirace:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Samo ze ND jsou jasny taky, ale nad limit pozdavek cenovy aj rozmerovy;-) kazdopadne symetrie ND je nezkutecna, u Expu sem presvedcenej, ze muziu plnit OWG taky absolutne v pohode... ja si je jednou poridim a bude klid(doufam) ale jeste sem k nim nedorostl...

Upraveno uživatelem tikzot
Odesláno

Tak já přidám BB58 na 16,5mm. Jako ND jsou samozřejmě super, ale já si nakonec vybral Tudory a cena nebyla rozhodující faktor... Ale samozřejmě pokud by tě žralo, že si chtěl R a máš místo toho jen T, tak to je blbost :)

Odesláno

Tudor je moje druhá nejoblíbenější značka... Hádej, která první. Máš li na Expy, jdi do nich. BB jsou super, ale nenahradí Ti je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...