MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) U-BOAT? edit: houby, Jet Set San Remo, Petr Narozny prece doporucuje Hodinky 4pm! Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Co to je za značku? Mě to přijde z fotky jak nějakej šmuk :-) Rozhodně to k němu teda vůbec nepasuje. Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Wiggo a PPcka:-) Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Jo, smuk za 4.000 Kc, hod si do googlu Hodinky 4pm a pokochej se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 U-BOAT? edit: houby, Jet Set San Remo, Petr Narozny prece doporucuje Hodinky 4pm! no jo, máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Co vyfasoval Marc Marquez od sponzora? Zbytek jezdců na tom bude asi podobně (reklamní hodinky). Rossi někdy nosí suby nebo géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Dik za obrazky Mischo, ja byl jen na mobilu a tam se to vklada nejak blbe. Ty hodinky jsou designova kopie U-BOAT, ale maji WR jen 50 metru??? Takze s takhle obrovskou sroubovaci korunkou se musim bat abych s hodinkama nezmoknul? Dobra prace, to by me fakt nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Co vyfasoval Marc Marquez od sponzora? Zbytek jezdců na tom bude asi podobně (reklamní hodinky). Rossi někdy nosí suby nebo géčka.Neco co si muzes za 178 EUR koupit na amazonu: https://www.amazon.fr/Lotus-Analogique-Chronom-tre-lumineuses-multicolore/dp/B0115KT8L0/ref=cts_wa_4_vtp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Neco co si muzes za 178 EUR koupit na amazonu:To se dalo čekat a vedoucí zájezdu možná RLX Milgauss? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Kdyz jsem poprve videl propagacni spot Tokia na dalsi olympijské hry v roce 2020, hned jsem v duchu pokyvoval, ze hele pekna Seika, ale nakonec prdlajz... Ze by pravidla o olympijských sponzorech platila i pro tyto videa... ? Japonsky predseda vlady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 samozrejme ze platia. ten pohlad na hodinky bol vyznamny, aby ich kazdy spolahlivo identifikoval. Omegu to stalo viac nez miliardu frankov za desat rokov, tak to si daju majzla aby to tam bolo. Seiko sponzoruje medzinarodnu atleticku federaciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) V jakemkoliv zaberu ze sportoviste nebo ceremonialu to chapu... Ale navliknout sponzorské hodinky na ruku japonskeho premiéra ve videu, skrze ktere propaguje svoje vlastní hlavni mesto... To je nejak na me moc... :-/ Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Pre niekoho je VIP aj DJ Antoine, ako sa nedávno zistilo :-) (zdroj) V každom klipe ultra zoom na pár sekúnd na niektoré z ohyzdných quartziek, ktoré nesadnú ani na ruku Terminátora, za 200+ Eur, odchytili sme ich aj naživo...sú vačšie ako MM1000 aj MM600 ...to zlaté Invicty, dpč. Ale DJ Antoine postúpil vyššie - ulovil ho Carl F. Bucherer ... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Kdyz jsem poprve videl propagacni spot Tokia na dalsi olympijské hry v roce 2020, hned jsem v duchu pokyvoval, ze hele pekna Seika, ale nakonec prdlajz... Ze by pravidla o olympijských sponzorech platila i pro tyto videa... ? Japonsky predseda vlady.. To jsou vintážní 168.017? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 V jakemkoliv zaberu ze sportoviste nebo ceremonialu to chapu... Ale navliknout sponzorské hodinky na ruku japonskeho premiéra ve videu, skrze ktere propaguje svoje vlastní hlavni mesto... To je nejak na me moc... :-/ propaguje OLYMPIADU vo svojom hlavnom meste.. kvoli propagacii Tokya samotneho by sa tam nehrabal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 To jsou vintážní 168.017? No jo no. Jako jsem na pochybach, ze pokud by to byl marketingovy tah Omegy, dali by mu na ruku takoveto vintage. Spis by mu dali neco co maj aktualne v ceniku. .. mam osobne dojem, ze to mozna premier naladil z vlastnich zdroju, ale je to jen domenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 No jo no. Jako jsem na pochybach, ze pokud by to byl marketingovy tah Omegy, dali by mu na ruku takoveto vintage. Spis by mu dali neco co maj aktualne v ceniku. .. mam osobne dojem, ze to mozna premier naladil z vlastnich zdroju, ale je to jen domenka.No přesně tohle byla i moje úvaha. Vypadají jako Gentovy Constellation ze 70. let, a pokud vím, tak žádný remake tohoto tvaru se nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Radek Brzobohatý a ??? (myslel jsem, že Longines, ale asi ne...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 No přesně tohle byla i moje úvaha. Vypadají jako Gentovy Constellation ze 70. let, a pokud vím, tak žádný remake tohoto tvaru se nedělá.Mozno je pravda niekde uprostred. Hodinky mali byt omega a kedze ma zhodou okolnosti sefik vintazne, vyzeralo to autenticky.. alebo nafasoval vintazky aby to nebilo do oci ako prvoplanova reklama.. nepodcenoval by som tych co to chystali. U takychto prezentacii sa riesi kazdy detail, zvlast ak su v tom velke peniaze.. a japonci s ich chorobnou pedantnostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Kdyz jsem poprve videl propagacni spot Tokia na dalsi olympijské hry v roce 2020, hned jsem v duchu pokyvoval, ze hele pekna Seika, ale nakonec prdlajz... Ze by pravidla o olympijských sponzorech platila i pro tyto videa... ? Japonsky predseda vlady.. Sakra ty sem měl a blbec prodal... Moc se mi nechce věřit, že by mu navlíkli vintážky, spíš bych se přikláněl, že jsou z jeho kabelky... ale možný je ledacos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se