Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nekdo by neměl vystupovat zase písemným projevem ve všech vláknech a dělat ze sebe neustále debila.

:-) +1

Někteří místní kreténi jsou tady dlouhodobě ve formě a pořád jedou svoje bomby, abych použil slovník mládežníků.

Ale k věci, Tomáš T. je v pohodě člen, fajn hodinek má habakuk. Mě se nejvíc líbí ty jeho vintážní hujery bundeswheru. Nad nimi jsem jednou dávno uronil slzu.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole Andy, si spadnul z Marsu, ze neznáš první dámu našho politického cirkusu? :-)

edit: Nebo mozna druhou po Zemanovo starý :-)

:D Prave ze jeste nespadnul, jeste tu furt poletuju, takze nemam ten spravny rozhled v realite ;)

Fakt jsem ji neznal. A fakt je, ze moc nevim, co se ted deje, jako hlavni informacni zdroj mam Chronomag. Ale teda o te komedii minulej tydne vim :)

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Sofia Vergara (herečka) napr. Divoká dvojka (Hot Pursuit)

Sofia-Vergara-Rolex-Daytona.jpg

Sofia-Vergara-Rolex-Daytona-Bathing-Suit.jpg

prosím sústrediť na tie Daytony :king:

Ještě bych doplnil seriál Modern Family, díky kterému je nejlépe placenou televizní herečkou současnosti. A nutno dodat, že zaslouženě... :D

Odkaz ke komentáři

:D Prave ze jeste nespadnul, jeste tu furt poletuju, takze nemam ten spravny rozhled v realite ;)

Fakt jsem ji neznal. A fakt je, ze moc nevim, co se ted deje, jako hlavni informacni zdroj mam Chronomag. Ale teda o te komedii minulej tydne vim :)

...Andy z toho si nic nerob, ja som si myslel, ze je to Britney Spears :):)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...