Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, Mazda99 napsal:

Zdravím zahledl jsem Poslance ODS Bendu co by to mohlo být za hodinky ? nějaké quartz ?

Snímek obrazovky 2024-10-26 193010.png

Snímek obrazovky 2024-10-26 192719.png

Snímek obrazovky 2024-10-26 192927.png

To je politik to patří jinam.

Odesláno
před 22 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Ale stejně je to oříšek, Google lens neví.

Právě místo loga je tam nějaká vlajka ale nedokážu říct co to je za vlajku česká určitě ne 

Odesláno
před 4 hodinami, Mazda99 napsal:

Právě místo loga je tam nějaká vlajka ale nedokážu říct co to je za vlajku česká určitě ne 

Podľa mňa je to vlajka Čínskej Republiky (Taiwan), čo by (IMO) aj dávalo zmysel vzhľadom na afiláciu Bendy a ODS k Taiwanu, ale samozrejme môžem sa mýliť. Ak je to tak,  tak hodinky boli najpravdepodobnejšie darom na nejakej zahraničnej ceste, alebo od Ekonomického a kultúrneho úradu ROC (Taiwan nie je formálne uznaný, preto nemá ambasády, ale de facto ambasády vo forme representative officies and economic and cultural officies) a ich pôvod bude ťažké dostopovať.

Odesláno
před 2 hodinami, Harwey napsal:

Galavečer Zlatá lopta 2024 - víťaz Rodri a AP

image.png

Taky jsem to sem chtěl dát, ale předběhl jsi mě, zlatá lopata 2024😁😁👍

• Haha 2
Odesláno

Lindsey tady asi neni poprve, z posilovny dava foto casto a Rolexky ma vsude, ale dneska jsem si poprve vsiml ze jeste Apple watche.. A posledni dobou to vypada ze dre o sto sest... zacina se spekulovat, ze se zkusi vratit na par zavodu...

Screenshot_20241107-155833.thumb.jpg.c2d3e88d00dc3e8c21311e2047a5bb24.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo, jak jsem ho dřív nemusel, tak mi nakonec přirostl k srdci, jeho bitvy s Rogerem byly fenomenální, byly to gentlemani bílého sportu

Odesláno

Mistr Světa Emilien Jacquelin je ambasador Seiko, je snad jeden z mála, možná jedinej, kdo má mechanický hodinky na ruce i při závodu...

6338752_4753275.jpg

article_mv.jpg

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...