farářskej Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Steve Mattin: Šéf designu Volva. Ač v práci kope za chladný funkční design, na ruce má produkt italské florentinské hodinářské školy... Marina Militare??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Marina Militare??? Yesss... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 (upraveno) Ovšem v tom jsou na tom stejně jako neVIP lidé, akorát mívají širší výběr, protože nemívají hluboko do kapsy. Otázkou je, jak definovat VIP? Jsou to lidé chytří, bohatí nebo krásní? No u těch vědců je to pochopitelné, ale všiml jsem si hodinek u mnoha tzv. výše postavených lidí (tedy platově - ředitelé, náměstci atd) a naprostá většina má líbivé quartzky, ne nepodobné těm z tržnice. Ale jak bylo psámo výše, nelze soudit lidi podle hodinek. Dneska jsem seděl se dvěma, jeden měl automaty Seiko a druhý chronograf Tissot. Ale není to pravidlo, onehdy to byly staré odřené primky (celou dobu jsem se šteloval, že si o ně řeknu, ale vyměkl jsem ) Upraveno 4. března 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Nepozná někdo co má Robik za budíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth111ne Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 nejake cinske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 nejake cinske Presne tak, sestrenka od pritelkyne je prodava. Je to takova ta designova "moderni znacka". Tedy hodinky, jejichz moralni zivotnost predci zivotnost skutecnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 afrikab: Nemáš link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 (upraveno) Co to nosí Maradona? Hublot, Audemars Piquet nebo něco jiného? Upraveno 18. března 2008 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 Maradona GMT. Left time Kuba, right time Bolivia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 Tipnul bych to na Hublota, jde ale vidět, že u latinoameričanů převažuje starší sestra rozumu (emoce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 (upraveno) Tipnul bych to na Hublota, jde ale vidět, že u latinoameričanů převažuje starší sestra rozumu (emoce ) Jasně, tipnul jsi správně, je to Hublot Big Bang a to ještě navíc double , oni se totiž u zde velebených Hublotů zatím nezmohli na jiný tvar pouzdra, pro ilustraci přikládám naschvál malinkou fotečku ( Hublot Big Bang Gold Mat ) pro porovnání futrálu . Upraveno 18. března 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 afrikab: Nemáš link? Jet Set - J27571-117 St. Moritz: http://www.hodinky.cz/jet-set-j27571-117-st-moritz.html By me museli platit, abych je nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 Jet Set - J27571-117 St. Moritz: http://www.hodinky.cz/jet-set-j27571-117-st-moritz.html By me museli platit, abych je nosil Dyť on si taky nechá platit za věci, které většina z nás dělá zdarma a ráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 mit na sobe dvoje hodinky je pekna frajerinka panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2008 mit na sobe dvoje hodinky je pekna frajerinka panove To musí mít prodejci rádi: "Tyhle se mi líbí, vezmu si dvoje." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2008 Přesněji, jsou to tyhle. To jsem myslel, že je jinačí frajer. Jet Set - J27571-117 St. Moritz: http://www.hodinky.cz/jet-set-j27571-117-st-moritz.html By me museli platit, abych je nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2008 Jet Set - J27571-117 St. Moritz: http://www.hodinky.cz/jet-set-j27571-117-st-moritz.html By me museli platit, abych je nosil Děvkama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Nevíte prosím někdo,co to má Rambo 4 za hodinky? Dnes jsem se na to koukal a je úplně "démonickej" Jak za starejch časů!!!! panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Dneska mi přišel info mejl od Invicty : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Z me kolekce hodinek se mi nejvic libi Tag Hauer Link Calibre 6. Nevymenil bych je na zadne jine luxusni hodinky, kdybych je mel nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se