Gustaf Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Podle bot a hodinek si tak říkam, jedtli to neni clen mistniho fora mám pocit,že tu je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To by mě ale zrovna zajímalo, zda mezi místními členy jsou nějaké české známé osobnosti, co se pravidelně zapojují do diskuzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To by mě ale zrovna zajímalo, zda mezi místními členy jsou nějaké české známé osobnosti, co se pravidelně zapojují do diskuzí No jasně, třeba známý Čech je Franta. Známý je i Sibiř, ale on je z Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mne se tady ty maly hodinky na velkejch pazourach neskutecne libi. Proste to borci meli jako ukazatel casu bez nejakeho machrovaciho statusu. Tohle ma stokrat vetsi koule nez 48mm Brajtle na spejlicce nejake kopacky...Cili je potreba osvalit hnaty a zmensit průměr hodinek jo.. ?Ale jo, chapu a mam to podobne i sam, i vizualne na jinych.. ale nesmi se to prehanet.. at to nevypada jak damsky hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Zdeněk Jičínský. RIP Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Ruka Bruce Willise.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Ital Zucchero a nějaká chrona, lepší obrázky jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 RIP Stirling Moss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 RIP Stirling Moss Luxusni fotka RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Přidám ještě pár... odešla legenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Co to má na ty první fotce, Hanhart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Hodinky, které jsou asi na obrázcích vidět nejčastěji, Chopard Mille Miglia z r. 1994 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Co to má na ty první fotce, Hanhart? Mi se zda, ze Hanhart ma tlacitka jinde, tady to vypada, ze ma tlacitko primo za 2. indexem. Takze Minerva? Lemania? Eberhard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jeste ma tlačítko v korunce, čili nějakej monopusher? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) Což je vlastně blbost, když to ma tlačítko stopek :-) Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Což je vlastně blbost, když to ma tlačítko stopek :-) Mi to tak pripadalo, ale pak jsem to smazal, protoze mi to u vintazek nesedi. Ale Napr. Montblanc to tak ma, i kdyz na split-second. https://www.qpmagazine.com/watch-reviews/a27256692/watch-reviews-montblanc-1858-split-seconds-monopusher-chronograph/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 To bude něco á la tenhle Montblanc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Hledal jsem ještě ty Stirlingovo chronografy a našel tenhle článek, kde je o nich zmínka, ale - značka neznámá.... https://monochrome-watches.com/in-memory-of-sir-stirling-moss-legendary-racing-driver-and-wearer-of-great-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Minerva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 film 6 Undreground....tam se to hemžilo Chopardama https://www.prestigetime.com/blog/chopard-watches-in-6-underground-movie.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se