Jarett Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Seamaster: Aha, to jsem treba ja nevedel. Ale nove mu teda Omega dat mohla. :-) Cernan byl posledni, ne? Navic ma nejaky cesky puvod, ne? Musim ale rict, ze pri vsi ucte k temto borcum, obouruc hodinky jsou humus a typickym ambasadorem tohohle stylu je Maradona. K tomu to fakt sedi, je to hnup i ve vsech ostatnich smerech, ale od kosmonoauta, navic docela sympataka, bych cekal rozumnejsi pristup. No oni američtí astronauti ve většině případů při misích opravdu nosili dvoje hodinky. Asi jako zálohu. A Buzz si asi zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Buzz nosí de Ville ako spoločenský doplnok a kôli zladeniu a Seamaster zo zvyku a... pre každý prípad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 No oni američtí astronauti ve většině případů při misích opravdu nosili dvoje hodinky. Asi jako zálohu. Někde jsem tady četl, že na jedněch měli normální pozemský čas a na druhých délku trvání mise, podle níž se udával rozpis úkolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Beginning with the Gemini program, Astronauts would wear two watches at the same time so they could time different tasks simultaneously. It was typical for Astronauts during space-flight to keep one watch set to Mission Elapsed time (MET) while the other was set to Greenwich Mean Time (GMT) or Houston time. http://rolexblog.blogspot.com/2008/06/rolex-moon-watches-apollo-xiii-story.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Já chápu, že astronauti nosí dvoje hodinky a že je to zvyk a já nevim co všechno, ale pán vypadá prostě jako buran. A tím nechci urazit tuto živoucí legendu, ale mít na jedné ruce zlaté De Ville a na druhé modré Seamaster to je zvěrstvo. To už ten Maradona, který nosí dvoje Hubloty vypadá lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Buzz je ambasadorom Omegy od 2009. Mas pravdu, ja jsem se prehlidl, je tam! Pak teda nechapu co ted blbne s tou Bulovou.... K tem dvema hodinkam: nikde jsem se nedocetl, ze by astronauti pri EVA (aktivita mimo modul), tedy na skafandru, meli dvoje hodinky. Ty byly pouze jedine - Omega Speedmaster a tam byl cas mise. Pak byly palubni hodiny a to byla tusim prave ta Bulova a tam byly ty casy dva. Prave proto ze na misi Apollo11 se v lunarnim modulu ty Bulovy podelaly, zustaly Armstromgovy Speedy na palube a na Mesic tak vynesl svy Omegy pouze Buzz. JInak astronat mohl krome NASA diktatu Omega vzit ssebou na misi jeste svoje osobni hodinky dle vastniho vyberu. z toho duvodu je lzive heslo Omegy, ze Omega byly prvni a jedine hodinky na Mesici, je prokazano, ze pri misi Apollo15 astronaut Scott prisel o hesalit a na Mesic si tak vzal svy zalozni Walthamy. To vse vyceno z netu, takze bez licence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) Reklama se jmenuje: Co lidé udělají kvůli hodinkám Hublot...Možná by se mohla jmenovat : Co udělá Ernie, kvůli reklamě Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Musím přiznat, že je to velmi povedená reklama a docela čumím, že si Ernie ze sebe umí udělat p...l On to rozhodně nemá zapotřebí, ale tohle je vtipný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Vtipný mi to tedy nepřijde, spíš mi to oklikou říká: "Kup si Hubloty a máš slušnou šanci, že ti je někdo vezme a ještě dostaneš přes držku."Reklamní experti se holt nezavděčí každýmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Vtipný mi to tedy nepřijde, spíš mi to oklikou říká: "Kup si Hubloty a máš slušnou šanci, že ti je někdo vezme a ještě dostaneš přes držku." Reklamní experti se holt nezavděčí každýmu... Tak to máš stejnou šanci při koupi jakýchkoli hodinek nad pár tisíc, u nás možná nad pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 pripadne nemusis mat ziadne hodinky... Tak to máš stejnou šanci při koupi jakýchkoli hodinek nad pár tisíc, u nás možná nad pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Tak to máš stejnou šanci při koupi jakýchkoli hodinek nad pár tisíc, u nás možná nad pár stovek No to jo, ale ostatní tento fakt necpou oklikou do reklamy. Jedinou vtipnou reklamu na hodinky, kterou jsem viděl, tak byla od IWC na Big Piloty, aneb jak si každý smrtelník může vyzkoušet, jestli mu Big Piloty ne/sednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 No to jo, ale ostatní tento fakt necpou oklikou do reklamy. Jedinou vtipnou reklamu na hodinky, kterou jsem viděl, tak byla od IWC na Big Piloty, aneb jak si každý smrtelník může vyzkoušet, jestli mu Big Piloty ne/sednou... To souhlas, ale to už bylo viděno stokrát a je to mnoho let staré. Nicméně i di té doby má IWC vynikající sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Vie mi niekto povedať aké hodinky nosil Hitler a Stalin? Dosť by ma to zaujímalo, možno mali títo páni vkus aspoň v hodinkách:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 hitler mal nejake kapsace s tourbillonom http://watch-wiki.de/index.php?title=Hitler-Tourbillon Vie mi niekto povedať aké hodinky nosil Hitler a Stalin? Dosť by ma to zaujímalo, možno mali títo páni vkus aspoň v hodinkách:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Tak tu máme další poznávačku .Jaké hodinky nosí Justin Bieber? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? justína ale nahodou je s nou sranda )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? Kdyby jsi měl pubertální dceru, tak bys to určitě musel vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? Jseš totálně out 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se