Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Seamaster: Aha, to jsem treba ja nevedel. Ale nove mu teda Omega dat mohla. :-) Cernan byl posledni, ne? Navic ma nejaky cesky puvod, ne? Musim ale rict, ze pri vsi ucte k temto borcum, obouruc hodinky jsou humus a typickym ambasadorem tohohle stylu je Maradona. K tomu to fakt sedi, je to hnup i ve vsech ostatnich smerech, ale od kosmonoauta, navic docela sympataka, bych cekal rozumnejsi pristup.

No oni američtí astronauti ve většině případů při misích opravdu nosili dvoje hodinky. Asi jako zálohu. A Buzz si asi zvykl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Beginning with the Gemini program, Astronauts would wear two watches at the same time so they could time different tasks simultaneously. It was typical for Astronauts during space-flight to keep one watch set to Mission Elapsed time (MET) while the other was set to Greenwich Mean Time (GMT) or Houston time.

http://rolexblog.blogspot.com/2008/06/rolex-moon-watches-apollo-xiii-story.html

Odkaz ke komentáři

Já chápu, že astronauti nosí dvoje hodinky a že je to zvyk a já nevim co všechno, ale pán vypadá prostě jako buran. A tím nechci urazit tuto živoucí legendu, ale mít na jedné ruce zlaté De Ville a na druhé modré Seamaster to je zvěrstvo. To už ten Maradona, který nosí dvoje Hubloty vypadá lépe Posted Image

Odkaz ke komentáři

Buzz je ambasadorom Omegy od 2009.

Mas pravdu, ja jsem se prehlidl, je tam! Pak teda nechapu co ted blbne s tou Bulovou....

K tem dvema hodinkam: nikde jsem se nedocetl, ze by astronauti pri EVA (aktivita mimo modul), tedy na skafandru, meli dvoje hodinky. Ty byly pouze jedine - Omega Speedmaster a tam byl cas mise. Pak byly palubni hodiny a to byla tusim prave ta Bulova a tam byly ty casy dva. Prave proto ze na misi Apollo11 se v lunarnim modulu ty Bulovy podelaly, zustaly Armstromgovy Speedy na palube a na Mesic tak vynesl svy Omegy pouze Buzz.

JInak astronat mohl krome NASA diktatu Omega vzit ssebou na misi jeste svoje osobni hodinky dle vastniho vyberu. z toho duvodu je lzive heslo Omegy, ze Omega byly prvni a jedine hodinky na Mesici, je prokazano, ze pri misi Apollo15 astronaut Scott prisel o hesalit a na Mesic si tak vzal svy zalozni Walthamy.

To vse vyceno z netu, takze bez licence...

Odkaz ke komentáři

Vtipný mi to tedy nepřijde, spíš mi to oklikou říká: "Kup si Hubloty a máš slušnou šanci, že ti je někdo vezme a ještě dostaneš přes držku."

Reklamní experti se holt nezavděčí každýmu...

Tak to máš stejnou šanci při koupi jakýchkoli hodinek nad pár tisíc, u nás možná nad pár stovek Posted Image
Odkaz ke komentáři

Tak to máš stejnou šanci při koupi jakýchkoli hodinek nad pár tisíc, u nás možná nad pár stovek Posted Image

No to jo, ale ostatní tento fakt necpou oklikou do reklamy.

Jedinou vtipnou reklamu na hodinky, kterou jsem viděl, tak byla od IWC na Big Piloty, aneb jak si každý smrtelník může vyzkoušet, jestli mu Big Piloty ne/sednou...

post-617-024096200 1291805930.jpg

Odkaz ke komentáři

No to jo, ale ostatní tento fakt necpou oklikou do reklamy.

Jedinou vtipnou reklamu na hodinky, kterou jsem viděl, tak byla od IWC na Big Piloty, aneb jak si každý smrtelník může vyzkoušet, jestli mu Big Piloty ne/sednou...

To souhlas, ale to už bylo viděno stokrát a je to mnoho let staré. Nicméně i di té doby má IWC vynikající sérii.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...