Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky... tak to zaboli... :sniper:

Au au...ja si do damskejch Revers (az je jednou budu mít) necham zabudovat poplasnej system a nesundam je, cili by mi zlodeji museli amputovat ruku, branila bych je vlastnim telem :boxing:
Odesláno

P.S. Jinak velikost hodinek ladící oku by měla bý 4:3 např. 41x54mm (tzv. lug to lug) a zabírat cca 80% průměru ruky, tedy v tomto případě ruka s průměrem 68mm.

by měla být ... tyhle definice jsou zcestné, ideální velikost je ta, která vyhovuje jejich majiteli, pokud nosí gladiátor 36mm, tak je to velikost ladící oku, jeho oku, a o to bych řekl, jde především, takže tyhle průměry a procenta jsou myslím vcelku k ničemu

Odesláno

by měla být ... tyhle definice jsou zcestné, ideální velikost je ta, která vyhovuje jejich majiteli, pokud nosí gladiátor 36mm, tak je to velikost ladící oku, jeho oku, a o to bych řekl, jde především, takže tyhle průměry a procenta jsou myslím vcelku k ničemu

Přesně !!! Rovnice na velikost hodinek je blbost, a to jsem ještě použil hodně decentí výraz.
Odesláno

Rolady na vsech tech "velkych chlapech" mi prijdou v pohode. Hlavne, ze velikost vyhovuje majitelum. Dojem zkresluje taky to, ze je casto nosi povolene, takze jsou misto na zapesti na predlokti, ktere je sirsi.

Odesláno

samej Rolex:

Anna K

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Paul Newman

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Diego Maradona

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...