Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Minule bol v Plus 7dni odfotený s JLC Master Compressor Diving Pro Geographic Navy SEALs a napriek bulvárnemu charakteru toho média im venovali celú jednu fotku, aký majú nezapamätateľný názov.

FiXilVer: to je Stanke ?

ano, je to Stanke.. vtedy tam bolo viac "celebrit" no kedze som sa musel venovat detom, tak na ocumovanie hodiniek, pripadne nejaky ten pokec moc casu neostalo..

edit: rozlustili ste niekto, ake su to hodinky?

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mistr světa v rally z roku 1981, čtyřnásobný vítěz Dakaru, bývalý europoslanec a protikandidát Jeana Todta při volbě prezidenta FIA Ari Vatanen. Video je z letošní Rally Korsika kde jel jako předjezdec. Na webu jsem našel toto http://www.katalogho...per-Chronograph, že by pod kombinézu nosil levné quartzky od módní značky, aby náhodou nějaké lepší hodinky co má doma nepřišly k úrazu ? Posted Image Ještě nějaké hodinky má, bohužel z fotek na webu je vidět jen tah. A když už jsem zmínil Jeana Todta tak i jeden jeho kousek.

post-12657-050075500 1305574585.jpg

post-12657-073248500 1305575382.jpg

Upraveno uživatelem honzyk
Odkaz ke komentáři

No nejlépe by to měl udělat někdo, kdo na něj má kontakt ;) .

O sekci Bentime můžeš nechat hlasovat ve speciálním vlákně, ale nevzpomínám si, že by se to tu nějak často řešilo, aby na to byla potřeba zvláštní sekce

Minule jsem ho zahlédl v posilovně, tak když ho tam potkám znovu, tak mu řeknu... Škoda, že na ruce neměl ty hodinky s červeným řemínkem, jak se líbí jeho kočcePosted Image

-sarkasmus-

Odkaz ke komentáři

zeby Hamilton Xwind ?

ano, je to Stanke.. vtedy tam bolo viac "celebrit" no kedze som sa musel venovat detom, tak na ocumovanie hodiniek, pripadne nejaky ten pokec moc casu neostalo..

edit: rozlustili ste niekto, ake su to hodinky?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...