docent_tecka Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 a copak je tohle? (guverner CNB) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 Pripomina mi to Tissot Atollo, aj ked tie sa nepredavali na reznutom kaučuku. Ale môže to byť aj Swatch.... niečo drahšie asi nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 Neviem, ci za VIP mozme povazovat aj splnomocnenca vlady SR pre zavedenie eura Igora Barata, ale v poslednej dobe ho vidiet velmi casto. Jeho zapastie zdobi Rado Integral (ciera keramika v kombinacii so zlatom): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 Dneska měl v Právu fotku ředitel ČT Janeček a je to Paneraista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Dneska měl v Právu fotku ředitel ČT Janeček a je to Paneraista. Jo, taky jsem si vsiml. Je to uz trochu deformace, napred se divam na zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 v dnešnom čísle Plus jeden deň je dvojstránka o slovenských hokejistoch a futbalistoch (+ich partnerkách, autách a HODINKÁCH)... takže: Gáborík + Demitra = Graham Hamšík = Chopard Škrteľ = B4B Marek Čech = Rado Hlavne Demitra a Gaborik su velky milovnici hodiniek a maju aj zaujimave kusky v zbierke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 Jo, taky jsem si vsiml. Je to uz trochu deformace, napred se divam na zapesti No zjevne jich ma vic, onehdy jsem ho potkal na golfu, kdy sel ve flajtu asi s detma (dcera?) a ta mu porad drzela v ruce neco jako breitle, aby se mu pri svihani neposkodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Nevíte co má na ruce Leonardo di Caprio ve filmu Blood Diamond ? Mně se to jeví jako BREITLING ChronoAvenger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 No zjevne jich ma vic, onehdy jsem ho potkal na golfu, kdy sel ve flajtu asi s detma (dcera?) a ta mu porad drzela v ruce neco jako breitle, aby se mu pri svihani neposkodily. Ze si je nepridela k bagu, kdyz uz si u golfu meri cas ale deti jsou levna pracovni sila, tak proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) Lišák nosí tohleto, což je mi s podivem, protože mi to přijde pomalu jak nějaké digitálky. Když jsem byl na jedné besedě s ním, tak miminálně jen jeho oblek měl vyšší hodnotu než ošacení zbytku celého sálu. Proto se mi to nějak nezdá. Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) Vypadá to, že je na to ještě hrdej ... Když jsem byl na jedné besedě s ním, tak miminálně jen jeho oblek měl vyšší hodnotu než ošacení zbytku celého sálu. Proto se mi to nějak nezdá.Nebyla to nějaká beseda pro nudisty?!? Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Lišák nosí tohleto, což je mi s podivem, protože mi to přijde pomalu jak nějaké digitálky. Když jsem byl na jedné besedě s ním, tak miminálně jen jeho oblek měl vyšší hodnotu než ošacení zbytku celého sálu. Proto se mi to nějak nezdá. SUUNTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Nebyla to nějaká beseda pro nudisty?!? Koukám na to a uvědomuju si, že to je fotka už pomalu rok stará. Když si to vybavuju, tak na té besedě už měl na ruce něco lepšího. Bylo to na půdě PrF MUNI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Mně se to jeví jako BREITLING ChronoAvenger. Trefa do černého, navíc výbornej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 (upraveno) Já bych řekl, že SUUNTO je mezi zelenými hodně rozšířená značka... teda pokud se nepletu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Tento Robert Vittek nosi Hublot Big Bang, fotka v sobotnej Pravde, som priliš lenivy na skenovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Roman Abramovič si s tím, co má na ruce, taky hlavu neláme.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Vladimír Remek... už ne Sturmankie ;-) zdroj: http://kosmos-news.kosmo.cz/kosmos88.htm Upraveno 2. září 2008 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 mit na sobe dvoje hodinky je pekna frajerinka panove Maradona to tak nosí dávno. Když se totiž chce podívat na čas, tak se mu nechce řešit kde jsou hodinky a která ruka je správná (a to nemyslím jako joke, fakt je má kvůli tomu...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 No kdyby měl na jedněch hodinkách normální čas a na druhých třeba světovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se