Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neviem, ci za VIP mozme povazovat aj splnomocnenca vlady SR pre zavedenie eura Igora Barata, ale v poslednej dobe ho vidiet velmi casto. Jeho zapastie zdobi Rado Integral (ciera keramika v kombinacii so zlatom):

RadoR20282162_big.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v dnešnom čísle Plus jeden deň je dvojstránka o slovenských hokejistoch a futbalistoch (+ich partnerkách, autách a HODINKÁCH)...

takže:

Gáborík + Demitra = Graham

Hamšík = Chopard

Škrteľ = B4B

Marek Čech = Rado

Hlavne Demitra a Gaborik su velky milovnici hodiniek a maju aj zaujimave kusky v zbierke...

Odkaz ke komentáři

Jo, taky jsem si vsiml. Je to uz trochu deformace, napred se divam na zapesti :D

No zjevne jich ma vic, onehdy jsem ho potkal na golfu, kdy sel ve flajtu asi s detma (dcera?) a ta mu porad drzela v ruce neco jako breitle, aby se mu pri svihani neposkodily.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

1155273-ondrej-li-ka-ministrem-kolstvi.jpg

Lišák nosí tohleto, což je mi s podivem, protože mi to přijde pomalu jak nějaké digitálky. Když jsem byl na jedné besedě s ním, tak miminálně jen jeho oblek měl vyšší hodnotu než ošacení zbytku celého sálu. Proto se mi to nějak nezdá.

Upraveno uživatelem mengelis
Odkaz ke komentáři

Vypadá to, že je na to ještě hrdej ...

Když jsem byl na jedné besedě s ním, tak miminálně jen jeho oblek měl vyšší hodnotu než ošacení zbytku celého sálu. Proto se mi to nějak nezdá.
Nebyla to nějaká beseda pro nudisty?!? ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Já bych řekl, že SUUNTO je mezi zelenými hodně rozšířená značka... teda pokud se nepletu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...