DaLo Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 André Villas-Boas, trenér Chelsea ... a ted ta fotka Podle uchyceni reminku je to urcite Linde Werdelin. Vybornej vkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 kdepak, budou to preci jen hubloty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Aha, tak to jsou urcite Hubloty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) a kdyz jsem u tech treneru Chelsea... co to ma Jose Mourinho? edit: tak to vypada na nic moc :/ Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem Ondras_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 copak nosí exprezident? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 copak nosí exprezident? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už to tady bylo několikrát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jde o HUBLOT. Nikdy by mě nenapadlo, že ETA půjde na dračku v těchto cenových hladinách. Za statisíce je krásný manufakturní inhouse a ti blázni kupují nazdobenou masovku. Cha chaaa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 copak to má Bolek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Sly je pořádnej chlap a hodinky tomu odpovídají ;-). Panerai Egiziano 60mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 copak to má Bolek? PAM, dostal je jako darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Sly je pořádnej chlap a hodinky tomu odpovídají ;-). Panerai Egiziano 60mm na něm to vypadá jako na mně archimede 42mm Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Sly je pořádnej chlap a hodinky tomu odpovídají ;-). Panerai Egiziano 60mm Jo, ty už jsem jednou viděl na někom jiném... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Jo, ty už jsem jednou viděl na někom jiném... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vlastní tvorba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 no jo, neříkám, že jsem to přímo vyfotil, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Chad Smith má vkus Mé oblíbené papriky...Anthony nosil svého času Anonimo, Flea není chronomagor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Jo, ty už jsem jednou viděl na někom jiném... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tahle fotografie mě pobavila, ke Kalousovi si tyhle hodinky nedokážu představit ......copak asi nosí opravdu on ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Kalousek mimo jine modre Bondovky, kdyby ses trochu namahal, tak to tu najdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Alda-radsi na ne nechod,nebo je prestanes poslouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Nedávno na fóru proběhla diskuze na TOTO téma. Přikládám tedy další foto mistra samotného. Jeho dílo je opravdu úchvatné. Oscar Niemeyer + HUBLOT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Jj, moje nejoblíbenější kapela vůbec. Příští rok maj koncert v Praze. Trošku OT: Už pár týdnů točím jejich nové CD, I'm with you, v autě a z počátečního zklamání se vykřesalo docela nadšení. Není to album na první poslech a trošku mi vadí styl toho mladýho kytaristy, Frusciante byl prostě nejlepčí. Blood Sugar Sex Magik a Californication už RHCHP IMO nikdy nenatočí, přeci jen jsou to padesátníci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se