Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Nedávno na fóru proběhla diskuze na TOTO téma. Přikládám tedy další foto mistra samotného. Jeho dílo je opravdu úchvatné.

Oscar Niemeyer + HUBLOT

Ty woe to vyzera, ako keby mu ich na ruku natiahli, ked si dal poobedny slofik. Takyto kanonier by mal mat na ruke aspon PP Calatrava :smile_anim: nie kopalisticke ozruty. Upraveno uživatelem shag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové , moje řeč, Blood Sugar Sex Magic je bezkonkurenčně nejlepší deska RHCP a za tím si stojím...

K tomu jen dodám, že jsem to album chtěl mít doma v originálu, tak jsem si koupil originální CD před 2 lety, tj. 18 let po jeho vydání a stálo mě 600 kaček :suicide_anim: Za žádnou jinou desku bych tolik prachů nedal...

Ale abych neplevelil, tady je Tonda s roládama na Nato strapu

Odkaz ke komentáři

tento šašo sa za nich rozhodne nestydí :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

viac foto tu: http://www.etrend.sk/galeria/robert-fico-predseda-smeru-sd.html

ten šašo nema charakter...

Odkaz ke komentáři

Ano, presne touto "logikou" su to aj tie prave hodinky pre dochodcu. zatial pristali kazdemu na ktorom som ich videl. a ze ich je plna florida..

gougy - riesime rockstars. muzikanti muziciruju, rockstars chlastaju, hraju koncerty a yebu co neujde na strom. a na nase buzihodinecky sa nam mozu viemeco.

Odkaz ke komentáři

Tušíte někdo, co to má Jan Kraus za hodinky? Vypadají jako hodně střízlivé vintážní oblekovky, ale možná ani vintage nejsou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ZDROJ

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...