shag Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Nedávno na fóru proběhla diskuze na TOTO téma. Přikládám tedy další foto mistra samotného. Jeho dílo je opravdu úchvatné. Oscar Niemeyer + HUBLOT Ty woe to vyzera, ako keby mu ich na ruku natiahli, ked si dal poobedny slofik. Takyto kanonier by mal mat na ruke aspon PP Calatrava nie kopalisticke ozruty. Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Ty woe to vyzera, ako keby mu ich na ruku natiahli, ked si dal poobedny slofik. Takyto kanonier by mal mat na ruke aspon PP Calatrava nie kopalisticke ozruty. Souhlas. Myslím, že vzhledem ke svému postavení si zasloužil důstojnější model od důstojnější firmy, typu PP nebo VC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Frusciante udelal dobre,posledni desky nic moc a ty kolovratky co hraly v radiu,skoda mluvit.Californication byl vrcholem.Jinak Frusciante je buh-Under the bridge,tomu rikam majstrstyk,spolu s nim odesla z kapely i melodicnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Pánové , moje řeč, Blood Sugar Sex Magic je bezkonkurenčně nejlepší deska RHCP a za tím si stojím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Pánové , moje řeč, Blood Sugar Sex Magic je bezkonkurenčně nejlepší deska RHCP a za tím si stojím... K tomu jen dodám, že jsem to album chtěl mít doma v originálu, tak jsem si koupil originální CD před 2 lety, tj. 18 let po jeho vydání a stálo mě 600 kaček Za žádnou jinou desku bych tolik prachů nedal... Ale abych neplevelil, tady je Tonda s roládama na Nato strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 A pro doplnění, Rolex a Flea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Jiny hodinky se k rockstar ani nehodej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 A pro doplnění, Rolex a Flea poblil bych se z potetovanych prstu at je to kdokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Copak nosi Repka (nejde mi vlozit obrazek)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Franck Muller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 tento šašo sa za nich rozhodne nestydí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. viac foto tu: http://www.etrend.sk/galeria/robert-fico-predseda-smeru-sd.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Jiny hodinky se k rockstar ani nehodej! to bola dufam ironia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Instant-ne nebyla,nevim jakou ty mas predstavu o hodinkach pro muzikanty,ja sem nad tim dost premejslel a nic jinyho mi nevyslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Instant-ne nebyla,nevim jakou ty mas predstavu o hodinkach pro muzikanty,ja sem nad tim dost premejslel a nic jinyho mi nevyslo Přesně tak, ale moje představa jsou Datejusty ve zlatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 tento šašo sa za nich rozhodne nestydí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. viac foto tu: http://www.etrend.sk/galeria/robert-fico-predseda-smeru-sd.html ten šašo nema charakter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Instant-ne nebyla,nevim jakou ty mas predstavu o hodinkach pro muzikanty,ja sem nad tim dost premejslel a nic jinyho mi nevyslo Souhlasim. Kdyz nosi rolady Waters, tak jsou dobry pro kazdyho muzikanta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Souhlasim. Kdyz nosi rolady Waters, tak jsou dobry pro kazdyho muzikanta . Řešíte jen muzikanty, nebude to tím, že Rolády prostě seknou každýmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Gougy-asi to tak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ano, presne touto "logikou" su to aj tie prave hodinky pre dochodcu. zatial pristali kazdemu na ktorom som ich videl. a ze ich je plna florida.. gougy - riesime rockstars. muzikanti muziciruju, rockstars chlastaju, hraju koncerty a yebu co neujde na strom. a na nase buzihodinecky sa nam mozu viemeco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Tušíte někdo, co to má Jan Kraus za hodinky? Vypadají jako hodně střízlivé vintážní oblekovky, ale možná ani vintage nejsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se