lastam Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 tento typ hodinek ve mě evokuje Vasila s kapsami plných špinavých dolaru....nebo osoby obsluhující lochnesku nebo střelnici, které mají až nechutný vkus. OT: včera jsem byl u Dušaka a zrovna tam přišel nařachanej Vasil s čubičkou...vybírala si Omegy s kameny...no asi v cenové relaci 100 až 200klacků co jsem tak sledoval přes rameno. Já vybíral hodinky za 9tis. Kupodivu jsem byl stejně kvalitně obsluhován moc milou paní. Bylo to v Arkádách. Jinak Vasil dostal slevu 30 % po nějakém telefonátu pracovníka obchodu, nevím kam. no ty vole. mě by tam nabídli sotva 10%, bůh ví jak moc čistý ty prachy má, takovej dycky dostane slevu, že se mi o tom může jenom zdát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Co nosí Sagvan Tofifé z téhle fotky asi nepoznáme. Co na ní má ale Petr Bendl? BfB GMT ve zlatě? Jinak ten toho nosí celkem dost: Navitimery ve zlatě, SOH, Rolex ve zlatě, a další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 No jo, plat českého politika NEvlastnícího firmy se státními zakázkami je žalostný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 sir Charles Barkley + Glycine KMU 48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Keith Flint z Prodigy Můj odkaz Chronofighter Oversize Diver Deep Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 pan BOXER + Jaeger-LeCoultre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Sednou mu skvěle. Ten na to prostě má vizáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Co na ní má ale Petr Bendl? BfB GMT ve zlatě? Jinak ten toho nosí celkem dost: Navitimery ve zlatě, SOH, Rolex ve zlatě, a další...No jo, bývalka mu toho domů asi nanosila dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Miroslav Kalousek + OMEGA Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 http://www.lidovky.cz/foto.asp?r=lide&foto1=MEV405ea8_gawel.PNG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Jsou to Cartiery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Cartier Santos, asi tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Ještě dodám, že Cartiery nosí hlavně na Billboardech kdežto v civilu nosí pilotky Archimede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 (upraveno) sir alex ferguson, asi nejaky hubloty, vzhledem k tomu, ze to je ofiko partner man utd. Upraveno 9. ledna 2012 uživatelem pusher... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 jose mourinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 josep guardiola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Když už sem dáváte ty fotky řvoucích chlapů v obleku (že by burzovní makléři? ) tak já taky nějaké přidám. Jména neznám ale hodinky maj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 hehe, a pak že G-čka nejdou k obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Tak jeste Gordon Gekko a je to komplet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Ikdyž už se tady stejná fotka řešila v době Čtvtníčkovi "politické" kampaně, tak mě to připadne v dnešní pobouchané době jednak jako skvělá recese a ty hodinky se vyloženě nabízí btw. podle přispěvatelů z roku 2009 jde o Cartier Santos Dumont, jinak havelctvrtnicek.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se