sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 me hlavne serou ty bryle, spravnej diktator nosi zlaty raybany a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) me hlavne serou ty bryle, spravnej diktator nosi zlaty raybany a hotovo.. Furt čučíte jen na doplňky, ale co ta Amazonka s úžasným kukučem? Edit: pár fotek z reálu a jedna, co není úplně off topic Upraveno 27. února 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Furt čučíte jen na doplňky, ale co ta Amazonka s úžasným kukučem? ty vole, tady ses na hodinkovym foru, baby tu nikoho nezajimaj prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 rolex skor nie, ale su teplučké jak cely Adam a jeho styri prsty na jednej strune.. Instant-ale ho.vno,Adam je tezkej frajer hodinky jsem nepoznal, ale na Adama nám nešahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Furt čučíte jen na doplňky, ale co ta Amazonka s úžasným kukučem? ....hlavne dáva bacha, či sa mu neodlepí brada. To je jej úloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 ty vole, tady ses na hodinkovym foru, baby tu nikoho nezajimaj prece Že já vždycky někam zabloudím.. Už jsem to editoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 hodinky jsem nepoznal, ale na Adama nám nešahej ..tak na toho by som nesahol ani dvojmetrovou palicou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 ..tak na toho by som nesahol ani dvojmetrovou palicou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Vcera jsem v upoutavce na Nove videl Michala Davida, pro me, se zajimavejma budikama, tusite nekdo? Rytmus mel taky nejaky velky, ale byly takovy blejskavy, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Vcera jsem v upoutavce na Nove videl Michala Davida, pro me, se zajimavejma budikama, tusite nekdo? Rytmus mel taky nejaky velky, ale byly takovy blejskavy, diky Rytmus měl klasicky Brajtle s dajmondama, na Davida jsem koukal a taky jsem to nepoznal. Vím, že má UN, ale ty to nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Rytmus měl klasicky Brajtle s dajmondama, na Davida jsem koukal a taky jsem to nepoznal. Vím, že má UN, ale ty to nebyly. Stejnou otazku si pokladam uz nekolik dnu, co ma Michal David na ruce, je to dost barevny, hlavne tlacitka...V jednu chvili jsem myslel Pam...ale to jsem urcite vedle jak ta jedle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Stejnou otazku si pokladam uz nekolik dnu, co ma Michal David na ruce, je to dost barevny, hlavne tlacitka...V jednu chvili jsem myslel Pam...ale to jsem urcite vedle jak ta jedle.. Je to kluk záhadný Všiml jsem si, že je to quartz, ale jinak nemám ponětí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Jaký to jsou Omegy? Nic mi to neříká? ....jestli se to týká odkazu od MIREK24,...tak na obrázku vpravo jsou Audemars Piguet Royal Oak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 ....Bára Nesvadbová.......Rolex Datejust Turn-o-Graph a Cartier Pasha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 jo Bára je fakt pěkná a vtipná ženská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Teď jsem s dětma dočetl knížku od ní o jejich zvířatech a byla pěkná, můžu doporučit a abych taky něco postnul, tak Jay-Z a Beyoncé, ale co má na ruce fakt netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 abych taky něco postnul, tak Jay-Z a Beyoncé, ale co má na ruce fakt netuším Hubloty,co jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Hubloty,co jinýho. A já myslel AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 A já myslel AP Předpokládám, že nosí to, . Je tu někde i fotka z toho klipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Předpokládám, že nosí to, . Je tu někde i fotka z toho klipu. No konkrétně on toho nosí víc - o DOST víc ale z té fotky vidím houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se