Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Jo, to bude ono. Já si říkal, že jsou mi povědomé. Grampa měl vkus

Já vám do toho nechtěl vůbec kecat chlapi, ale vzhledem k tomu, že jsem včera vyhledával, tak jen poupravím:

ANO jsou to Pateky

ANO jsou to dámské Calatravy

ale jsou to chrona (jen kreslíř si ušetřil práci) na aftermarket řemenu a jsou po babičce, co je koupila za tržby při prodeji bylinek :cigar:

Ale nač slova, důkaz místo slibů :D

post-3210-080850400 1339491937.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No vzhledem k tomu, že bábi Simpsonová je na útěku před policií, tak bych se bál, aby to nebyly fejky nebo nějaký čórky. Navíc ty diamanty mi k Líze nesedí, to jsi se asi překouk Gougy, tyhle to nebudou

Se může klidně stát, mám ještě nějaké to koření po babičce Moně J. a došel tabák ;)
Odkaz ke komentáři

Bohužel se příliš nevyznám v těch cenách, ale viděl jsem ho někdy v roce 2011 v La Bodeguita a měl na ruce full gold Daytona.

full gold asi ne, za to by shrabnul vic.. (nebo proste kecal.. kdo si uz dnes poda pravdive danove priznani? :) )

ale zaujalo mne to s tou jeho ex-manzelkou, tak jsem se trosku podival po webu. Tady lze "lasku" noveho pritele k majitelce nekolika prestiznich butiku v Praze zjevne cist v ocich :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

full gold asi ne, za to by shrabnul vic.. (nebo proste kecal.. kdo si uz dnes poda pravdive danove priznani? :) )

ale zaujalo mne to s tou jeho ex-manzelkou, tak jsem se trosku podival po webu. Tady lze "lasku" noveho pritele k majitelce nekolika prestiznich butiku v Praze zjevne cist v ocich :D

Ježiš kolik by měl "shrábnout" za full goldy, něco mně uteklo?
Odkaz ke komentáři

Ježiš kolik by měl "shrábnout" za full goldy, něco mně uteklo?

Zmiziku, nebud vztahovacnej.. :) slovo shrabnout nemusis davat do uvozovek, nebylo to vubec mysleno spatne.. myslim, ze se to da z te vety pochopit.

A uznavam chybu, za 400k muze byt.. Mel jsem spatnej prehled..

:cheers:

Odkaz ke komentáři

.....když jsem ho na lodi potkával na Slapech míval Cosmograph Daytona bi-color,.....jestli je prodal za 400 kila,tak je dobrej,.....jinak za nošené celozlaté Daytony s Rolex kalibrem je za 400t. taková lepší cena :-))

Zmiziku, nebud vztahovacnej.. :) slovo shrabnout nemusis davat do uvozovek, nebylo to vubec mysleno spatne.. myslim, ze se to da z te vety pochopit.

A uznavam chybu, za 400k muze byt.. Mel jsem spatnej prehled..

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Až teď , když jsem se "zadíval" na tu tvoji fotku tak mi došlo , že ty šaty jsou z pásku z videokazety... :oneeyed02:

Jako fotbalová fanynka by v těch "společenských" šatech působila asi moc formálně, tak si tentokrát oblékla pouze temperky.

A vyměnila hodinky za sportovnější..

post-1684-057721000 1339680457.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...