gougy Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Jo, to bude ono. Já si říkal, že jsou mi povědomé. Grampa měl vkus Já vám do toho nechtěl vůbec kecat chlapi, ale vzhledem k tomu, že jsem včera vyhledával, tak jen poupravím: ANO jsou to Pateky ANO jsou to dámské Calatravy ale jsou to chrona (jen kreslíř si ušetřil práci) na aftermarket řemenu a jsou po babičce, co je koupila za tržby při prodeji bylinek Ale nač slova, důkaz místo slibů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 No vzhledem k tomu, že bábi Simpsonová je na útěku před policií, tak bych se bál, aby to nebyly fejky nebo nějaký čórky. Navíc ty diamanty mi k Líze nesedí, to jsi se asi překouk Gougy, tyhle to nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 No vzhledem k tomu, že bábi Simpsonová je na útěku před policií, tak bych se bál, aby to nebyly fejky nebo nějaký čórky. Navíc ty diamanty mi k Líze nesedí, to jsi se asi překouk Gougy, tyhle to nebudou Se může klidně stát, mám ještě nějaké to koření po babičce Moně J. a došel tabák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 ja chci tu bundu - Barbour International Steve McQueen edition... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Tuší někdo, co to Bendl prodal za Rolády? http://www.lidovky.cz/ministr-bendl-zverejnil-sve-majetkove-priznani-ft1-/ln_domov.asp?c=A120611_201320_ln_domov_spa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Zimola zůstal bez reakce, tož to sem rovnou hodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 (upraveno) No ja tam ctu Grovana - www.grovana.ch EDIT: Nebo to byl jako kviz jo? Upraveno 13. června 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Tuší někdo, co to Bendl prodal za Rolády? Bohužel se příliš nevyznám v těch cenách, ale viděl jsem ho někdy v roce 2011 v La Bodeguita a měl na ruce full gold Daytona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Nekecej žes to přečet na té první fotce chlape..jasněže, byl to AZkvíz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Bohužel se příliš nevyznám v těch cenách, ale viděl jsem ho někdy v roce 2011 v La Bodeguita a měl na ruce full gold Daytona. full gold asi ne, za to by shrabnul vic.. (nebo proste kecal.. kdo si uz dnes poda pravdive danove priznani? ) ale zaujalo mne to s tou jeho ex-manzelkou, tak jsem se trosku podival po webu. Tady lze "lasku" noveho pritele k majitelce nekolika prestiznich butiku v Praze zjevne cist v ocich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 full gold asi ne, za to by shrabnul vic.. (nebo proste kecal.. kdo si uz dnes poda pravdive danove priznani? ) ale zaujalo mne to s tou jeho ex-manzelkou, tak jsem se trosku podival po webu. Tady lze "lasku" noveho pritele k majitelce nekolika prestiznich butiku v Praze zjevne cist v ocich Ježiš kolik by měl "shrábnout" za full goldy, něco mně uteklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Ježiš kolik by měl "shrábnout" za full goldy, něco mně uteklo? Zmiziku, nebud vztahovacnej.. slovo shrabnout nemusis davat do uvozovek, nebylo to vubec mysleno spatne.. myslim, ze se to da z te vety pochopit. A uznavam chybu, za 400k muze byt.. Mel jsem spatnej prehled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Ivo Moravec, u Romana Vaňka v pořadu Peklo na talíři prezentovám jako expert přes čaj, Vaněk nic, u Moravce bych to i přes mizernou kvalitu screenu viděl na Planet Ocean Chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 .....když jsem ho na lodi potkával na Slapech míval Cosmograph Daytona bi-color,.....jestli je prodal za 400 kila,tak je dobrej,.....jinak za nošené celozlaté Daytony s Rolex kalibrem je za 400t. taková lepší cena :-)) Zmiziku, nebud vztahovacnej.. slovo shrabnout nemusis davat do uvozovek, nebylo to vubec mysleno spatne.. myslim, ze se to da z te vety pochopit. A uznavam chybu, za 400k muze byt.. Mel jsem spatnej prehled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Až teď , když jsem se "zadíval" na tu tvoji fotku tak mi došlo , že ty šaty jsou z pásku z videokazety... Jako fotbalová fanynka by v těch "společenských" šatech působila asi moc formálně, tak si tentokrát oblékla pouze temperky. A vyměnila hodinky za sportovnější.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 ví někdo, co to má rybář Vágner v kampani pro čsob - že by Blancpain? (jestli už to tu někde je, srry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 reprezentační hokejista Zdeněk Kutlák. říkal, každej se mě na ně ptá, ale sou to vobyčejný.... ....... (fotka bída, vím...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 ví někdo, co to má rybář Vágner v kampani pro čsob - že by Blancpain? (jestli už to tu někde je, srry) Ten nosiva Tudor Hydronaut 1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Copak to nosí trenér polské fotbalové repre ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Pozná někdo co to má Rafa?Dost by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se