Hasňa Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 :-) No, netusim, ale podle inicial na cifru asi Raffael Madal.
enslow Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 manazer slovana Maros Krajsi a IWECE asi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Pozná někdo co to má Rafa?Dost by mě to zajímalo. áno jsou to RM za 8 mega, váží 50g a na světě jich je jen 50 ks, nedávno mu je prý na hotelu ukradli a pak se našly u pingla co mu vlezl do apartmá.... Myslel jsem, že pan Kožich Leoš Mareš má obyč Radiomiry, ale on nosí PAM 323 10-ti denní GMT
Peta-Biker Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 áno jsou to RM za 8 mega, váží 50g a na světě jich je jen 50 ks, nedávno mu je prý na hotelu ukradli a pak se našly u pingla co mu vlezl do apartmá.... Myslel jsem, že pan Kožich Leoš Mareš má obyč Radiomiry, ale on nosí PAM 323 10-ti denní GMT Já myslel, že nosí 337. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 jojo, Grosse Fliegeruhr Große Fliegeruhr!
montemar Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Grosse je správnější... ostrý S už se téměř nepoužívá, prý kvůli jednoduššímu pravopisu pro školáky
Jay Doll Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 http://www.duden.de/rechtschreibregeln/doppel-s-und-scharfes-s
Návštěvník Kamil Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Grosse je správnější... ostrý S už se téměř nepoužívá, prý kvůli jednoduššímu pravopisu pro školáky Souhlásím. A zvlášť v písemném styku v angličtině i Němci používají ss.
Jay Doll Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Jediná omluva je toto: Regel 160: 1. Fehlt das ß auf der Tastatur eines Computers oder einer Schreibmaschine, schreibt man dafür ss. In der Schweiz kann das ß generell durch ss ersetzt werden <§ 25 E2>. Jinak správně je ß
bandicoot Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 (upraveno) Chlapci, me neco ucte... ja komunikuju v nemcine denne.Napsat navic nekomu, kdo pise bez diakritiky (zrejme z nejake nutnosti/lenosti), ze ma psat ostry S je dost blby... edit: Gruess Gottedit2: ehm, mi to nedalo, nemam rad bullshitery... hned prvni, co na me baflo, http://www.iwc.com/de/kollektion/fliegeruhren/IW502902/Jay, napis do IWC Upraveno 16. června 2012 uživatelem bandicoot
filo-boxer Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 (upraveno) Klugscheißernotiz: Samozřejmě tam patří ß, Duden to definuje jasně, to je bez diskuze. Po té reformě před pár lety v tom ale lidi mají bordel a tak jich spousta raději všude píše ss. Upraveno 16. června 2012 uživatelem filo-boxer
quequeek Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Já myslel, že nosí 337. já taky...Leoš už to asi řešit nemusí, kolik kousků bude mít v hodinkovnici, jako správnej metrouš měl i bílý Perrelet a Chopard
montemar Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 prostě starý "ß" používají konzervativní milovníci tradičního pravopisu, ti moderněji smýšlející dávají "ss" .. asi jako když v některých zapadlých rakouských vesničkách jsou (v závorce) ceny v ATS ..,
Ohm-Aztec Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 No, ono se "ß" správně nahrazuje "ss" prostě proto, že je to jednodušší. Stejně, jako že se přehlásky např. "ü" nahrazuje "ue". V Internetovém světě to tak prostě je.
bandicoot Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Vzdyt je to sumak, diskuze vznikla u "Grosse Fliegeruhr" a tam je to ocividne a aktualne terminus technicus samotneho vyrobce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se