Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozná někdo co to má Rafa?Dost by mě to zajímalo.

áno jsou to RM za 8 mega, váží 50g a na světě jich je jen 50 ks, nedávno mu je prý na hotelu ukradli a pak se našly u pingla co mu vlezl do apartmá....

Myslel jsem, že pan Kožich Leoš Mareš má obyč Radiomiry, ale on nosí PAM 323 10-ti denní GMT :eek:

Odesláno

áno jsou to RM za 8 mega, váží 50g a na světě jich je jen 50 ks, nedávno mu je prý na hotelu ukradli a pak se našly u pingla co mu vlezl do apartmá....

Myslel jsem, že pan Kožich Leoš Mareš má obyč Radiomiry, ale on nosí PAM 323 10-ti denní GMT :eek:

Já myslel, že nosí 337.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Grosse je správnější... ostrý S už se téměř nepoužívá, prý kvůli jednoduššímu pravopisu pro školáky

Souhlásím. A zvlášť v písemném styku v angličtině i Němci používají ss.
Odesláno

Jediná omluva je toto:

Regel 160:

1. Fehlt das ß auf der Tastatur eines Computers oder einer Schreibmaschine, schreibt man dafür ss. In der Schweiz kann das ß generell durch ss ersetzt werden <§ 25 E2>.

Jinak správně je ß

Odesláno (upraveno)

Chlapci, me neco ucte... ja komunikuju v nemcine denne.

Napsat navic nekomu, kdo pise bez diakritiky (zrejme z nejake nutnosti/lenosti), ze ma psat ostry S je dost blby...

edit: Gruess Gott

edit2: ehm, mi to nedalo, nemam rad bullshitery... hned prvni, co na me baflo, http://www.iwc.com/de/kollektion/fliegeruhren/IW502902/

Jay, napis do IWC :suicide_anim:

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Klugscheißernotiz: Samozřejmě tam patří ß, Duden to definuje jasně, to je bez diskuze. Po té reformě před pár lety v tom ale lidi mají bordel a tak jich spousta raději všude píše ss.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Já myslel, že nosí 337.

já taky...Leoš už to asi řešit nemusí, kolik kousků bude mít v hodinkovnici, jako správnej metrouš měl i bílý Perrelet a Chopard
Odesláno

prostě starý "ß" používají  konzervativní milovníci tradičního pravopisu, ti moderněji smýšlející dávají "ss" ;)

.. asi jako když v některých zapadlých rakouských vesničkách jsou (v závorce)  ceny v ATS ..,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...