Moty Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 (upraveno) Co to má pan Kabaň?zdroj: idnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2012 uživatelem Moty123
Street Glide Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Já bych řekl,že pan Kabaň má Breitling Chronomat 40mm a podle plastického mezikruží na subciferníkách bych řekl že se jedná o model ca 2000-2004
bandicoot Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 V kvetnovym Formenu je fotka demona Erica Cantony a na ruce ma Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic.Good choice, ma vkus.
Potkan Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Pozna nekdo co nosi brunejsky sultan Hassanal Bolkiah? Lepsi obrazky nemam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Já našel ještě tuto fotku: http://www.bt.com.bn...10-26/asem7.jpg Dá se hezky zvětšit, ale nevím, co to má Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Týjo, mně ty hoďky připomínají Luminox navy seal II - teda hlavně podle té zvláštní lunety a fontu na vnitřní lunetě pod sklem. Ale asi se pletu...
railmaster Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Luminoxy sú u diktátorov so vzdelaním na angl. a us vojenských akadémiách populárne.
Jay Doll Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Neví někdo co měla Lisa v posledním díle The Simpsons? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 V poslední době tě nestíhám Ale všechno okolo taky, takže to nejspíš není tvoje chyba
kdojinej Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Pozná někdo, co to má na ruce hejtman Zimola? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery
mollaris Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery [Že by Kurt Russell ..
organic Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Neví někdo co měla Lisa v posledním díle The Simpsons? Patek Philippe Calatrava po dědovi Simpsonovi.
Locque Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery Jasně, to je Radius...
Jay Doll Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Patek Philippe Calatrava po dědovi Simpsonovi. Jo, to bude ono. Já si říkal, že jsou mi povědomé. Grampa měl vkus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se