Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zenith el primero? striking 10th?

Podle subciferníků máš určitě pravdu, i když tlačítka stopek mi přijdou v odkazu menší, ale to může klamat

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze je Ambassadorem znacky, tak je to celkem jisty.

díky za info :smile_anim: , to jsem ani netušil :whistle:

Odesláno

Bavili jsme se o tom tady asi 2 stránky nazpátek, díky Streete za potvrzení, zcela jisté vyjádření Ohma, že to jsou Ybló mě krapet rozhodilo

Tak stane se... To je tak, když se spěchá, že... Asi si moc nepomůžu, ale mně některý modely od AP a Hublot připadají podobný.

Odesláno

Tak stane se... To je tak, když se spěchá, že... Asi si moc nepomůžu, ale mně některý modely od AP a Hublot připadají podobný.

Dyk mě taky, proto si mě tak snad no rozhodil, i když sem si říkal, že to uchycení řemenu má takový snad jen AP :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Já bych řekl, že Viktor to trefil přesně (respekt). Jakej bílej cifr?:)

EDIT: Akorát to vypadá, že Sean má jinak uchycenej řemen, až na konci nožek - je možný, že Patek dělá dvě ďoury??

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

EDIT: Akorát to vypadá, že Sean má jinak uchycenej řemen, až na konci nožek - je možný, že Patek dělá dvě ďoury??

... jakej Sean zase? lol.gif

Řekl bych, že to na oficiálních produktovejch fotkách bude upravený, aby to líp vypadalo :)

LINK

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odesláno

Já být v jeho roli, tak mám na ruce G-Shocky :D.

Já nic a navíc bych si sundal sako a vyhrnul rukávy až po lokty a pod kolena si dal nějakej ručník, je to prostě frajer :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...