enslow Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 cash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 copak má asi sparťan kadlec u krause? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 chopardy???mile miglia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Zdravím, poprosím o identifikaci hodinek: Owen Wilson, Jamie Foxx a Denzel Washington. U Denzela bych to viděl na Breitling, ale nejsem si úplně jistej. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 (upraveno) ja myslim ze jeden z nich ma full gold suby edt.: mark wahlberg (jestli se nepletu) Upraveno 22. dubna 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Martin Straka a jeho Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 (upraveno) Paul Van Dyk a Cartier Roadster Chrono... Minulej tejden jsem jsem měl tu čest a měl fullgold datejust... Zajímavej výběr vzhledem k muzice, co dělá... ... jeho kolega Sven Väth , suby LV oysterinfo.de Upraveno 22. dubna 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Co má na ruce Jiří Šmec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 re: Co má na ruce Jiří Šmec? Stejně tihle matfizáci jsou kluci šikovní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi666 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Že James často nosí Rado Ceramica, všichni dobře víme, tohle ale nešlo nepostnout ZDROJ James toho nosí víc, viděl jsem na něm nějaký IWC i Omegy. Přesný modely ale nevím :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi666 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 James toho nosí víc, viděl jsem na něm nějaký IWC i Omegy. Přesný modely ale nevím :-( Tady je o tom kratší článeček http://thesydneytarts.blogspot.cz/2009/07/top-gear-watch-sightings-although-many.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi666 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Omega Seamaster Chrono Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Tušíte co je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Elvis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 To bylo v roce 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 To neni to stejny co na fotce, hodinky ani tah se mi zda. Nicmene je to hodne podobny, treba jich mel vicero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 je to spíš Very Unimpoertant Idiot, ale co má Boris Šťastný na ruce? Vždycky měl Béčka...nějaký Rolexy? daydate? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 ... já doufám, že tam bude mít brzo klepeta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 je to spíš Very Unimpoertant Idiot, ale co má Boris Šťastný na ruce? Vždycky měl Béčka...nějaký Rolexy? daydate? Dik stastnyboris.jpgRolex to je podle mně určitě.. Vypadá to, jako tenhle hnus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se