Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten je ukazuje do sveta casto. A to je samozrejme dobre.

U něj se mi zrovna nechce věřit, že není IWC ambassador - má je furt a na každé druhé fotce je má vystrčené a správně vystavené...

Odesláno

to je prostě chodící klišé...Paula and Shark hadry, hodinky UN...je dokonalej ve svý obludnosti

On na tech jachtarskej vecech dost ujizdi, by me zajimalo, jestli na nejake nekdy jel.

Odesláno (upraveno)

Richard Mille má Statham v Parkerovi - film o ničem, ale Mazda a R. Mille se za product placement prohnuli :D . Ty hodinky tam jsou v jeden moment na pár sek..d přes celý obraz :) . (btw, jsou to RM011 Felipe Massa)

jason-statham-parker-watch-richard-mille

Upraveno uživatelem IntoPicture
Odesláno

ČTK prostřednictvím člena Hasňa čerstvě informuje:

jsem prvávě v Londýně na Leicester Square na veropské premiéře Hangover III, Bradley Cooper vedle mě a má Big Piloty!

Pro Chronomag z Londýna Hasňa.

P.S. Na výtku zde píšící luliny, že by to chtělo foto hvězdy, reportér odvětil, že je slabý paparazi.

Ještě jedna myšlenka, kdyby měl Bradley na ruce Daytony nebo PO, tak by z Londona žádná info o premiéře nepřišla...

Odesláno

ČTK prostřednictvím člena Hasňa čerstvě informuje:

jsem prvávě v Londýně na Leicester Square na veropské premiéře Hangover III, Bradley Cooper vedle mě a má Big Piloty!

Pro Chronomag z Londýna Hasňa.

P.S. Na výtku zde píšící luliny, že by to chtělo foto hvězdy, reportér odvětil, že je slabý paparazi.

Ještě jedna myšlenka, kdyby měl Bradley na ruce Daytony nebo PO, tak by z Londona žádná info o premiéře nepřišla...

Fajne Michale, tví dva kamarádi z ojczyzny tiše závidí... Alan byl? :)

Odesláno

Vladimír Šiška - 1. náměstek MPSV před ...

a po .... :D.

Hodinky na druhém obrázku jsou zřejmé :D, pozná někdo ty na tom prvním?

Hodinky jsem nepoznal, ale Casia apod. to jistě nebudou, když dokázal takto "zarobit" (pokud je to pravda): Praha ? Z ministerských náměstků dostal loni nejvyšší odměny i celkový plat Vladimír Šiška, obviněný z korupce. Uvedl to dnes server Lidovky.cz. Náměstek ministra práce loni v říjnu ve funkci kvůli obvinění skončil, takže pracoval jen devět měsíců. Přesto dostal nejvíce ? 1,319 milionu korun, z toho 335.000 na odměnách.

Odesláno

Tohle bohužel o jeho příjmech neříká nic  :rifle:

Říká to nepřímo pouze to, že tento pán má na ruce zcela určitě kvalitní značkové hodinky, které nejdou dost dobře poznat - pravděpodobně Jaeger- Le Coultre Master Tourbillon apod., hodinky odpovídající jeho postavení a příjmu. Možná, že vztah jako takový k hodinkám má jinak nulový.

Odesláno

Chtěl jsem tím jen říct, že spoustě lidí přijde, že s těmi 1.65 Mio za 9 měsíců zabral hroznou dardu... A mě by právě moc nepřekvapilo, kdyby měl na ruce hodinky v téhle ceně a doma další patery podobné. Jakápak korupce?

Odesláno

Chtěl jsem tím jen říct, že spoustě lidí přijde, že s těmi 1.65 Mio za 9 měsíců zabral hroznou dardu... A mě by právě moc nepřekvapilo, kdyby měl na ruce hodinky v téhle ceně a doma další patery podobné. Jakápak korupce?

Myslím, že vím, jak to myslíš a já jsem si zas uvědomil, že jsem tím svým příspěvkem na tomto hodinkovém fóru střelil mimo terč. Takže zůstaňme u hodinek, které nám všem tady dělají radost ... :)

Odesláno

pral bych si mit svuj mesicni plat jako kapesne na hodinky :)

Odesláno

Kurde, to je myslím hlapík od nás ze vsi...z Polské čtvrti (to je takové seskupení vil s oblouky a věžičkami...tak jsem tomu začal říkat polská čtvrť).

Prima. Takže ti nic nebrání v tom na něj zazvonit a zeptat se ho na ty hodinky? :D Všichni jsme tu děsně napnutní, jestli u nás v republice fakt nosí úředníci Pateky s turbillionem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...