Cyber Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Tak tenhle seznam je fakt masakr... http://www.oysterinfo.de/en/specials/celebs/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Tak tenhle seznam je fakt masakr... http://www.oysterinfo.de/en/specials/celebs/index.php To se mi na Rolexu prilis nelibi - SuperMegaOverHype. Diky mediim se staly synonymem pro luxusni hodinky. Netvrdim ze nejsou, ale obcas je to az usmevne (vzpomente si kolikrat jste ve filmech zaslechly fraze typu - "dam ti za to hodinky, jsou to rolexy" nebo "ale opatrne jsou to rolexy" atd. Jako kdyby jinych nebylo. A vsichni laici by cumeli jak puk kdyby nekdo pronesl "jsou to breguety" nebo "kde mam moje vacheronky". Takze ve finale se nedivim, ze spousta lidi ktere dosahnou na slavu a penize si Rolex drive nebo pozdeji poridi. BTW: kolik asi toho musela "odpracovat" Dolly Buster aby si taky jedny koupila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To se mi na Rolexu prilis nelibi - SuperMegaOverHype. Diky mediim se staly synonymem pro luxusni hodinky. Netvrdim ze nejsou, ale obcas je to az usmevne (vzpomente si kolikrat jste ve filmech zaslechly fraze typu - "dam ti za to hodinky, jsou to rolexy" nebo "ale opatrne jsou to rolexy" atd. Jako kdyby jinych nebylo. A vsichni laici by cumeli jak puk kdyby nekdo pronesl "jsou to breguety" nebo "kde mam moje vacheronky". Takze ve finale se nedivim, ze spousta lidi ktere dosahnou na slavu a penize si Rolex drive nebo pozdeji poridi. BTW: kolik asi toho musela "odpracovat" Dolly Buster aby si taky jedny koupila... To je možná pravda, ale je tu ještě jeden úhel pohledu. Zrovna nedávno jsem seděl na kafi se slečnou, která zažila tenkrát tsunami v Thajsku a vyprávěla mi, jak se známejma uvízla na nějakým ostrově bez vody, jídla a v podstatě jen s tím, co měli zrovna na sobě - přežili to jen díky tomu, že uplatili nějaký námořníky submarinerama. Myslím, že dodneška děkujou pánubohu za to, že měli právě rolexky. Protože s vacheronkama nebo breguetama na ruce by tam leželi dodneška. Konec off-topicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Rolexky se prostě staly díky/kvůli televizi takovým obecným pojmem no... Btw co já vím, Stalonne, Schwarzenegger a Statham nosí Panerai, nechce se mi pročítat celé vlákno, tak mě nebijte když už to tam vzádu někde je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Je to obchod jako každý jiný, kvalitní hodinky a patřičná reklama, která zasáhne široké spektrum lidí. Dělaj to dobře, výroba potřebuje prodej a vždyť jde jenom o prachy. Komu vadí profláklé hodinky, má mnoho jiných možností. Jak je ale vidět, tak vše funguje jak má....... viz příspěvek Cyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To se mi na Rolexu prilis nelibi - SuperMegaOverHype. Diky mediim se staly synonymem pro luxusni hodinky. Netvrdim ze nejsou, ale obcas je to az usmevne (vzpomente si kolikrat jste ve filmech zaslechly fraze typu - "dam ti za to hodinky, jsou to rolexy" nebo "ale opatrne jsou to rolexy" atd. Jako kdyby jinych nebylo. A vsichni laici by cumeli jak puk kdyby nekdo pronesl "jsou to breguety" nebo "kde mam moje vacheronky". Takze ve finale se nedivim, ze spousta lidi ktere dosahnou na slavu a penize si Rolex drive nebo pozdeji poridi. BTW: kolik asi toho musela "odpracovat" Dolly Buster aby si taky jedny koupila... Dolly se stala ikonou v masovém průmyslu, podobně jako ostatní v seznamu. :-) Prostě top ve svém řemesle. Je s podivem, že se nestala ambassadorem značky. I když by spíš měla být ambassadorem Hublotu s jejich big bang beng :-) To je možná pravda, ale je tu ještě jeden úhel pohledu. Zrovna nedávno jsem seděl na kafi se slečnou, která zažila tenkrát tsunami v Thajsku a vyprávěla mi, jak se známejma uvízla na nějakým ostrově bez vody, jídla a v podstatě jen s tím, co měli zrovna na sobě - přežili to jen díky tomu, že uplatili nějaký námořníky submarinerama. Myslím, že dodneška děkujou pánubohu za to, že měli právě rolexky. Protože s vacheronkama nebo breguetama na ruce by tam leželi dodneška. Konec off-topicu. Super story :-) Budu ho šířit dál, a zadarmo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Nejaka značka sa musela stať symbolom-prave Breguet bol v 18. storoči tym, čim je Rolex dnes. Prirovnal by som to k jednemu članku, ktory bol pred niekoľkymi rokmi v Mobilitach- "Väčšina uživateľov nevie, že maju nejaky system, nie to ešte operačny, stači im volať a posielať sms"-väčšina bežnych ľudi nevie, že su nejake komplikacie ako tourbillon alebo večny kalendar, dokonca ani automaty, vedia len, že niekotre su z drahych kovov a to im stači vedieť-Rolex Aj tak som rad, že Rolex existuje, pôvodna myšlienka značky bola podnietiť ľudi, aby na ne šetrili cely život a potom sa odmenili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Dnes v poradu: Krásný ztráty Martin Potůček ? Robert Čásenský ...resil novinar, jak vznikla kauza hodinek Pavla Bema.... Odkaz na archiv http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2085...-krasny-ztraty/ ve stredni kvalite je to v case :17:46 ...o choronomagu ani zminka...prej se na ceny ptali hodinare... Upraveno 9. února 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Dnes v poradu: Krásný ztráty Martin Potůček ? Robert Čásenský ...resil novinar, jak vznikla kauza hodinek Pavla Bema.... Odkaz na archiv http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2085...-krasny-ztraty/ ve stredni kvalite je to v case :17:46 ...o choronomagu ani zminka...prej se na ceny ptali hodinare... Kdyby se radši zeptaji Jirky Paroubka, nemuseli chudáci obíhat hodináře. On se v tom určitě vyzná, jako ve všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ty vole ten je teda strhanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ...o choronomagu ani zminka...prej se na ceny ptali hodinare... No jasně, my bysme jim totiž ty ceny vysvětlili a oni by přišli o posvátnou krávu KAUZU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Krajčo nosí na ruce budík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Krajčo nosí na ruce budík To proto, že Krajčo je pablb bez vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 To proto, že Krajčo je pablb bez vkusu. na kluka z havířova to není špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 To proto, že Krajčo je pablb bez vkusu. něco na tom bude, když vidím tu blondýnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 na kluka z havířova to není špatný jako kluk z Havířova by ale měl radši podporovat lokální podnikatele, nicht wahr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 jako kluk z Havířova by ale měl radši podporovat lokální podnikatele, nicht wahr? nojo to by měl vlastně ale kdoví jak mu sídelní město pokřivilo karakter! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 nojo to by měl vlastně ale kdoví jak mu sídelní město pokřivilo karakter! Mám ti na něj sehnat kontakt, že bys mu udělal nabídku, kterou nebude moct odmítnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Mám ti na něj sehnat kontakt, že bys mu udělal nabídku, kterou nebude moct odmítnout? my se tu všichni známe.. holt maloměsto, ale nevím jestli by nosil nějaké polofejky od steinhartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se