Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nejsem 4% (nicmene proti nim vubec nic nemam), ale naopak si myslim, ze to neni v tomhle pripade tak spatna kombinace, predpokladam ruzovy zlato na tahu, lehce ruzovej cifr, Cosmograph Daytona jsou povedeny hodinky - za mne neni co resit. Ja bych si to sice nekoupil, ale v mnoha pripadech to muze ke spravnemu obleku vypadat decentnejs a prijemnejs, nez cerny Bell Rossy ci neco podobnyho. To je muj nazor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skalis: Presne tak! Protoze na rozdil od tech, ty 4%, ktere si tu fararskej a lomo135 berou do huby, maji vkus, a to v drtive vetsine daleko lepsi, nez vetsinova cast populace.

No moc se o mě, neotírejte. Já to s tou kombinací růžová košile + černé sako a růžový ciferník s černými subcifernířky na Rolexech myslel vážně, a ne ironicky. No je pravda, že pak jsem se do hošanů trochu navezl v dalším příspěvku.

Ale v jednom starším katalogu jsem našel fakt šílené barevné Rolexy. Při běžném surfování jsem je nenašel nikde na netu, tak to zkusím to naskenovat. A to pak budete hledět co Rolex vyráběl. Asi ne moc dlouho, protože to vypadalo jak o pouti u kolotočářů.

Odkaz ke komentáři

"Sileny" barevny kombinace (a nejen barevny :) ) dela dost renomovanejch firem, jde o to, ze kazdej ma jinej vkus a z ceho nekdo prikladem u Zenithu, Ulysse Nardin apod. uslintava, to jinyho nechava naprosto chladnym. Ale tak to ma myslim byt, nebot jinak by byl svet strasne nudnej :) :thumbsup_anim:

Na mne treba konkretne tyhle Daytony pusobej z fotky OK, mne daleko vic iritujou jejich "sutraky" prezdobeny modely... :) A produkce Rolex je docela znama, a ze spousta modelu nejen Rolexu, ale spousty hodinkarskejch gigantu pusobi "kolotocarsky" - to je vo tom, ze si ji spojujem s individuama, ktery potrebuji o svych hodinkach vedet jen to, ze je to zvanec zlata ci platiny, nejlepe s xy karatovejma sutrama a ze staly podobnou cifru, jak vila na Hanspaulce, u tech diuchem i penezenkou mene movitych pak, ze je to s nejvetsi pravdepodobnosti fejk, modelove splacanej vetsinou tak z 5ti chronometru v produkci znacky.

Nic vic, nic min, ja to tak beru.

Co se komu libi je jeho vec, kdyz tim nikoho neobtezuje :)

Belmondo peknej...

Abych nebyl OT - vsimli jste si nekdo hodinek panu "doktoru" z manzelkami a pritelkynemi zboznovane "Ordinace v ruzove zahrade" ?

Myslim, ze minimalne 2-3 kluci herecky-doktorsky maj docela zajimavy kousky na ruce, asi jejich vlastni. Nezkousel to nekdo identifikovat? :)

Odkaz ke komentáři

Slíbená fotečka nádherných kousků. Rolex má většinu své produkce na kovových tazích, ale když už jde do kůže, tak to stojí za to. Posuďte sami. Není to krása? V poslední době několik členů touží po oranžových hodinkách, ale i jiné barvičky mají cosi do sebe.

post-991-1237039186.jpg

Sorry za :offtopic: není to konkrétně k VIP, ale ono se to tak nějak vyvinulo z té růžové košile. (Mimochodem také jednu mám a nosím ji rád ;) )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...