biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Predator má výrobní problém s vypadávající závitovou částí u 510. Bohužel.. Co třeba Sigelei Fuchai 213 nebo Pioneer4you iPV8..Fuchai je díky použití duralu relativně lehký, poměrně dobře padnoucí do ruky s ohledem na dva využité články, provedení slušné. Stejně tak funkčnost. Jsem ho teda po čase vyměnil za něco jiného, jak už to tak chodí, ale tenhle Mod se myslím dost povedl. A iPV8 používám stále. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem biknik
JakubS Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Na dvě baterky to lehký nebude....na doma dobrý, ale do kapsy moc ne. Taková je tedy moje zkušenost. A navíc pro vapera nastává blbé období....léto = tričko, šortky.
biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Osobně preferuji jednočlánkové Módy. Určitě jsou všeobecně poměrně lehčí a menší než při využití článků dvou. Nicméně, pokud někdo z jakéhokoli důvodu (např. vysokých využívaných výkonů, kde je to vhodné) vyžaduje dvoučlánkový Mód a na ten byl i dotaz, tak je samo rozdíl pokud má tělo např. sto nebo dvě stě gramů. Stejně tak se někteří výrobci snaží o minimalizaci a u třeba těch zmiňovaných Módů jsou části moc pěkně poskládané. O tom se nám ještě před rokem mohlo zdát. Posun tam určitě je a pokud někdo dvoučlánek vyžaduje, docela už to v současnosti ujde a zkousnu ho na tahání po venku i já. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem biknik
Horhe Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Já ani tak velký výkony nevyžaduju, ale v hospodě občas vydržím i spoustu hodin, a to jeden článek prostě nedá. A tahat náhradní po kapsách a myslet na jejich dobití se mi nechce. Každopádně už je v běhu Sigelei Fuchai 213 Plus. Zítra bych ho mohl mít. Díky za tip. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem Horhe
biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Oprava v předchozím postu - skousnu. A skousnu. Silikonový obal je součástí balení. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem biknik
biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Musíš mít dva stejné články typově, ve stejném stavu a úplně nejlépe ze stejné série. Jen mě to napadlo jak koukám na tu poslední fotku tak kdyby náhodou.. Fuchai je vymakanej krom jiného v tom, že umí měřit každý článek zvlášť a napětí zobrazuje na displeji. Aspoň teda určitě u verze "ne plus", jak je i vidět na předposlední fotce. Tak to člověk případně hned vidí, kdyby se jeden ze článků vybíjel výrazněji víc.Pak teda napiš prosím jak Ti sedí. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem biknik
bobi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Biknik: - čau,ty už tedy vůbec nic ze "starožitností" jako např. Titan ZK,Fuzík XL...,WP XT 4,apd. nepoužíváš ?Vím,že jsi tyhle " cz hračky" kdysi měl. Spíš bych měl napsat tedy ČeskoSlovenské hračky,co se týče Fuzze XL***. Mno, je možné ,že jsi tyhle super hračky poslal dávno do pryč. Mně slouží stále stopro - yes. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem bobi
biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Něco málo ještě mám a Genesisky používám stále. Střídám Genisis na ostromesh i středové meshe (výborné), se systémy na vatu. Zvonkové, H-Systém (Steamboy) i přemotané hlavy do Clearomizeru. Mechanika, VW, TC-SS, no co mi přijde pod ruku. Teď nedávno po období několika let intenzivního zájmu, kdy se ten vercajk dost ze zájmu střídá i ale postupně přibývá, jsem v podstatě odprodal většinu svého vybavení. Používal jsem dost nejdřív XT-4 Titan a pak víc ZK Mini Titan. A sváteční jsem měl Titan 18. Vše už je pryč i když některé s lítostí, ale to je život a cesta. Předtím jsem se spíš podřizoval tomu zájmu a teď mám naopak jen to, co zbylo. Hele ale tahle byla jedinečná... Sakra. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem biknik
Pillow Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Taky jsem T18ku nedavno vytahl,tu mam z tech ceskych "garazovek" nejradsi. Kolik jich Marczin udelal,10? 15?
biknik Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Myslím, že dvacet. To moje na fotografii vzniklo později než ty série, díky tomu, že jsem ho poptával a marCZin držel náhradní klec, kterou nevyužil. Tak slovo dalo slovo a myslím, že se ta poslední T18 moc pěkně vydařila.
vraby Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Od pátku si hraju s tímhle,tu hrušku asi také dám i když moc na to ovoce nejsem,jedu jen tabák. K nákupu jsem dostal nějaký ovocný mix a není to špatné.
biknik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Tak schválně takhle jen z mobilu při pauzičce.. Zleva. Kubíček nerez - Willpro 15, to druhé docela špatně vidím, ale tipnu Fuzze XL s nějakým tunigovým pláštěm nebo něco od Vjanecky? Pak dva kusy Titan ZG plus ZK 510 Titan. Pak ZK Titan, Fuzze XL2 pískované, Titan 18, další Fuzze XL2 leštěnka. Pak nějakej atík typu XL (XL 510) a Kayfun Lite, nevidím na čem. Tak co? Vraby a jak vyhovuje Nautilus 2 chuťově? Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem biknik
Sifon Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 To druhý zleva bych tipnul na něco od Kubička...
bobi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Zleva: Kubíček +Mini ("ZK") od Bergera (SK),Fuzik s trubkou na 2x 14500+ tunink nerezplexi od Franty (Fuzze),2x Titan ZG+Titan 510 ZK,ZK titan,Fuzik XL2 písek,T 18, Fuzik XL2 leštěnka, Mekánika Nemesis + Kayfun Lite.Ten nerez atík je tuším k fůziku,ale nepoužívám ho.Hmm,no jsi dobrej Bikniku,ale to už vím léta . Klobouček -yes. Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem bobi
biknik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Pěknej hodnotnej výběr hlavně. Ještě ale chybí nějaký XT a Pikolik.
bobi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Tak není to samozřejmě vše,např. WP XT4 je v autě,YD od Jardy je v práci,a mechaniky + např.GP Spheroid, Temon nebo Steamboy na fotce taky nejsou . Jo,Pikolíka fakt tedy nemám - aim sorry . Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem bobi
McMarty Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Predator má výrobní problém s vypadávající závitovou částí u 510. Bohužel.. A safra. Já si ho včera přinesl domů. Jako laikovi mi byl doporučen. Mám na tom Aspire Nautilus (3 ml). Jak náplň jsem zvolil Cosmig Fog Kryptonite a Shocker. Předtím jsem zkoušel tabákové příchutě, ale žádná mne nezaujala. Kdyby měl někdo typ, tak sem s ním.
biknik Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Predator je na trhu chvíli a po pár dnech (20.4) se objevila tato informace. Takové případné problémy se už se pak šíří jako lavina, uživatelé to též zkoušejí (a úspěšně ) a takových videií i poznatků ve forech, je už dnes více.Dá se to vyhledat, stejně jako všechny podstatnější informace o jakémkoli výrobku, než ho člověk pořídí. Prodejce se to možná dozví až se mu začnou ti Predátoři vracet zpět. Pak už bude záležet, jak se k tomu který postaví nebo by to pravděpodobně šlo i opravit samodomo. Nebudu malovat čerta na zeď a tyto výrobky, z těchto řad od Joyetech (Eleaf, Wismec), jak už jsem tu zmiňoval, jsou povětšinou slušnými strojky. Tu se to bohužel nevyvedlo a pravdou též je, že Joyetech (Wismec je součástí) ač vyrábí s ohledem na cenu povětšinou slušný strojky a hlavně se super čipy v této kategorii, které mohou směle konkurovat mnohem dražším, tak s kvalitou 510 závitů nemá problémy poprvé. Většina pokročilejších vaperů si míchá vlastní liquidy z běžně prodávaných bází a aromat, které lze zakoupit ve vaperských shopech. Náročnost přibližně jako udělat vodu se šťávou. Bobi tak ještě ten Pikolik a bude to v pořádku. Si dělám srandu, vím že máš moc pěknou sestavu i takový profil CZ/SK tvorby. Upraveno 1. května 2017 uživatelem biknik
vraby Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Vraby a jak vyhovuje Nautilus 2 chuťově?Včera jsem dával V2 a Nautilus 2 a ten rozdíl tam je. Jak ta chuť tak teplota hulení. Dobrá hračka. V2 je také dobré kuřivo budu používat dál,ale na takové mňam hulení Nautiluse. Ještě to TC mě dost zajímá. Při 200 vata dostane trochu čouda tak nastavit na míň?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se