organic Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Ty nejsi "troškař" Hlavně ho neukazuj ve fóru Tereze - chtěla by ho pak za něco vyměnit (modří vědí, o čem je řeč: ) No taky díky téhle srandičce budu muset trošku redukovat arzenál. V sobotu jsem pustil jednoho Spheroida a Pikolo a dneska pouštím další kouskek. Ale zase na druhou stranu... objevilo se mi doma ProVari mini a musím říct, klobouček dolů. Díky němu jsem reinkernoval G-Bell. Na 4.4V s mixem karamelu v Atmos balanced bázi na 1.4ohmu je to neskutečná dobrota. Na vaporwall jsem viděl video recenzenta Todda, který G-Bell označil za svůj nejoblíbenější atík. Když se dobře nastaví, je nepřekonatelný. iHybrid je zajímavý tím, že je to z jednoho kusu, tedy atomizér a bateriová část myslím, žádné šroubení. Předpokládám minimální odporové ztráty a jestli ho dobře namotám, tedy včetě opletu, ne po americku, věřím, že to pomaká slušně. Má to skleněný tank, 18650 i 18350 tubus, obojí v rudé s vyrytým ďáblem v eloxovaném hliníku, na tlačítku je zespoda pentagram. Hustokrutopřísná věcička Tyhle limitky, když se objeví, tak jsou za 10 minut pryč. Výrobce faceless je z Texasu, takže jsem rád, že jsem natrefil na evropského prodejce. Zelená limitka Pluid z radioaktivním okýnkem a vyrytou gasmaskou by byla asi ještě lepší, ale pekelný jezdec je druhá nejhezčí věc od Faceless.Jo a Teresu si čtu, bavílo mě to její trápení se Steamboyem i včerejší prodejní poenta. Jsem rád, že nejsem jediný nemehlo, kterýmu se Storma nepodařilo rozchodit. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Vypada opravdu luxusne. Moc se mi libi reseni ochrany spinaciho tlacitka. Jen nerozumim anglicky. Tak jsem vubec nepochopil oc v principu jde. Doufam ze az dorazi, podelis se o dojmy. Proc to Terese nefacha taky nechapu, dyt uz snad vyzkousela vsechny setupy. A cinskou Agatu rozchodila. Heled ted nevim, nemas nahodou GP gripik na 18350? Ze bych ti pomohl snizit stav:-) Tenhle gripik me zajima ale dosud jsem nemel moznost si ho vyzkouset. Jedu ted na dva dny pryc, tak to pls zvaz, doufam ze az se vratim budu mit SZ s nabidkou:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Nene, mel jsem GP Piccollo, ale nesedlo mi a od 14500 odchazim k 18xxx baterkám, proto různě nabízím Mini Cube. Ale ten si nechtěl. Tak kdyby někdo chtěl napište. Jinak už různě visí po vaper forech, tak je třeba jednat rychle GP Paps je na prodej na vaporwall, kdybys měl zájem Je to z Floridy GP Paps v2 #220 [18350 + 18650] tubesno scratchs no flaws... $200 + pp fee + shipping $7 within the US $17 outside US Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Ja uz prave taky chci vse na 18350. S tou cenou jsi me dostal, tipoval jsem na 2000kc. Asi spatne:-((( Mini Cube bych bral, jen ty 14500 me nevyhovuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Je to perfektni grip, jen mám teď doma všechny ostatní hračky na 18xxx baterky, takže mi nesedí do konceptu. Ale nemám problém s tím ho strčít do šuplete. Natahovat se nemusí Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Organic - ten mini cube by me asi zajimal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak jsem dneska pořídil, Vivi novu, nasadil spirálu 1,8 ohm a jedu. Bude znát když e go baterku vyměnim za nějakej lepší grip? E cigo s sebou nikam tahat nebudu, mám to jen na občasný domácí bafání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 ... Bude znát když e go baterku vyměnim za nějakej lepší grip?... ten rozdil poznas okamzite. dokonce si myslim, ze eGo baterka zustane pekne doma a budes tahat vsude ten lepci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Vsechno bude doma :-) nic nikam už tahat nechci :-) Závislosti jsem se už zbavil tak to hle bude jen na doma když hude čas a chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Já si připadám, že čím lepší mám "nářadí", tím hůř si vybírám liquidy . Dřív jsem koupil v trafice příchuť Dunhil a chutnala mě, teď míchám jako blázen, zkouším Meloun, Cherry, Vegas blend a nechutná mě nic . Se z toho ....... Jediné, co docela jde Mary Jane 11mg, darovaný Skeletonem . Stále mě zaráží, že mě všechno "dusí" a tak nevím, jestli to bude tím poměrem PG/VG, nebo jak se to píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) ten rozdil poznas okamzite. dokonce si myslim, ze eGo baterka zustane pekne doma a budes tahat vsude ten lepci...Hmm, u mě je to trochu jinak, ale nevím, čím to je. Velká 2200 mAh baterka pro Vivi Nova v Joytech upgrade gripu mi kouří a hituje míň (s 1.8 i 2.4 knotama), než když na to nasadím standardní eGo grip 1000 mAh. Nevím, jestli mi lehla elektronika v tom eGo, ale i normální CE4+ clearomizér mi hulí jak pomatenej a hlavně ho celej (1,6 ml) vybafám za necelý 2 hodiny . Na standardní proud. Velkej Joytech grip s 2.8 ml náplně mi vydrží cca den a něco. Jen taková poznámka . Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 ... Velká 2200 mAh baterka pro Vivi Nova v Joytech upgrade gripu mi kouří a hituje míň (s 1.8 i 2.4 knotama), než když na to nasadím standardní eGo grip 1000 mAh. Nevím, jestli mi lehla elektronika v tom eGo, ale i normální CE4+ clearomizér mi hulí jak pomatenej a hlavně ho celej (1,6 ml) vybafám za necelý 2 hodiny . Na standardní proud. predpokladam, ze tvuj Joyetech reguluje vice dolu nez by mel. tam neco opravdu nejspis chybi, i kdyz baterka vydrzi dele.ze by nahodou u normalni eGo baterky regulovaci elektronika vyhorela a jelo to dal bez, jsem jeste neslysel.chtelo by to oba nejlip premerit jak jsou na tom ve skutecnosti s proudem.nejlepsi bys ovsem mel poridit si grip uplne bez elektroniky se silnou vymennou baterkou, tam nic nemuze klamat ani lhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 predpokladam, ze tvuj Joyetech reguluje vice dolu nez by mel. tam neco opravdu nejspis chybi, i kdyz baterka vydrzi dele.Já to zase tak moc neřeším. Baterka jako taková vydrží téměř 3 dny, náplň potom den a něco . Další gripy zatím nechystám, snažím se tomu zatím vyhýbat jak to jen jde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 KLF: jakou máš hlavu na Joyetechu? Pokud velký tlačítko a jen bílé podsvícení, tak je to první verze, která má výstup přes elektroniku jen cca 3.6V (bylo to původně pro eGo-T atomizéry, kterým to dostačovalo). Pak je to samozřejmě slabší, neboť eGo baterky (současné) mají po nabití cca 4.2V.Pokud máš druhou verzi či třetí - velké ebo zapuštěné tlačítko, pak má elektronika dvě polohy - stabilizovaný mod - bílé světýlko - dává to cca 3.6V, ale stabilizovaných a drží to takto do vybití článku a po zablokování a podržení se to přepíná na oranžový mod, kdy tam jde plné napětí, které je na vloženém článku (4.2V). Na čerstvě nabitém a dobrém článku by to pocitově mělo být trošku silnější, než eGo baterka - elektronika je tam trochu upravená a má větší proudovou propustnost a zárověň článek je výkonnější a při potahu méně padá dolu napětí.Teď už dělaj další verzi hlav, které nemají eGo závit (přibalují k tomu 510/510-eGo redukci). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vision Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 28 stránek opravdu číst nebudu, tak jen přidám k tématu, že díky e-cigaretě (ego-W) jsem už rok nesáhl na cigára (po 13 letech) a nejlepší na tom je, že mi to ani za fň nechybí ale to e-cigáro je jen první krok, ještě důležitější je chtít přestat (mít důvod - já kvůli sportu a zdraví). Pokud člověk chce jen vyměnit trubičku u pusy bez "přidané hodnoty", tak je za chvíli zpátky tam, kde byl... Takže nakonec to je stejně ve vaší hlavě a v tom, co OPRAVDU chcete a ne v tom, co chcete...ale e-cigáro pomohlo, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Ahoj všem, tak bych se taky pochlubil se svým "nádobíčkem" a přidal pár "lama" dotazů, protože i při sebevětším experimentování nejsem schopen dosáhnout na novém hardware uspokojivého výsledku...takže nejdřív fotky aktuálních hraček - mechanický "GG styl" grip, koupený u tiktaka na shopu (skvělý kousek na stůl do kanclu pro celodenní bafání) s nasazeným Vivi nova + pár dní starý přírůstek Piccolo grip s atíkem GP spheroid a nerezovým driptipem Zalaros. a teď dotazy: 1. koupil jsem někde na netu Vivi nova mini - přišel mi zřejmě nějaký šunt - stejná velikost jako originál od tiktaka ze shopu, ale jinak cejchovaný (říkal jsem si, když to má menší objem, že by měl být tank menší... jiná těsnění náústku - takže to často protéká liquid, atd. - už se vám to stalo? (každopádně tenhle krám zahodím do koše a objednám si nový od tiktakta) 2. atík spheroid - bezva záležitost, kouří jak divej, hit perfektní / ale ať motám co motám, ať leju, co leju dovnitř, tak 1) silná kovová pachuť (i potom, co jsem ho komplet rozebral a nechal odmastit, od případných zbytků oleje při obrábění / a i potom, co jsem místo nerezového zalarose nasadil plastový drip z vivinovy) nebo 2) cítím jak se pálí spirála a pachuť spáleniny - momentálně mám namotáno z Nichrom drátu prům. 0,18, čtyři závity, již několikátý pokus podle videí, vyzkoušené různé počty a rozteče oček, různé utáhnutí drátu na knotu, vypaloval jsem naprázdno jak divej, ale nic nepomáhá - čím by to tak mohlo být - špatný drát / nešikovný ruce? Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) To vpravo vypadá na originál od Vision a je to v provedení ViVi Nova 2.8ml nebo ViVi Nova Mini jeden asi z nejlepších komerčních hardware (zvlášť, po výměně knotu za mesh s kouskem opletu )Pozná se to například tím drip tipem - Vision je má specifické - je tam ten úzký "O" kroužek ze silikonu a a při pohledu do vnitřku drip-tipu je vidět jeho zúžení a malá dírka. Druhým vodítkem bývá hlava - u originálu je u ViVi Novy i ViVi Novy Mini hlava s rovným zakončením (to "železo" není do kuželu, ale je naplocho zbroušené, jen s lehkým výstupkem) a rovněž silikonové ukončení hlavy je ploché, jakoby s tvarem misky, aby přebytečný kondenzát stékal zpátky. Neoriginály mají obykle silikonový "komín", zakončený plechovou trubičkou, ústící přímo do drip-tipu. Ale možná, že Tobě naopak více funguje "neoriginál" - což je samozřejmě taky klidně možné - i Vision má zmetky Originály jsou dobré, dobré "neoriginály" také, špatným toho moc nepomůže Spheroid je výtečný a jednoduchý atomizér, kde když se dodrží základní setup, neměl by vzniknout problém. Ale je faktem, že i správný setup na tomto atomizéru se obykle nepovede na poprvé, ale chce to trochu zkoušet. Po pár vyzkoušených setupech by to mělo kouřit víc, než dobře. Důležité je mít kvalitní knot, provést optimální utažení kanthalu (spíše silnější - kanthal se po první přežhavení trochu popustí a tak i prodlouží svoji délku a i původně relativně utažený se trochu povolí na optimální zaříznutí do knotu). Rovněž dodržet co možná nejkratší nechlazené přívody - čím delší jsou nechlazené, tím více se to "připaluje" = pachuť. To, co píšeš, by ukazovalo na né právě optimální zásobení liquidem, ale těžko na dálku diagnostikovat Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem tiktaktiktak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Organic - ten mini cube by me asi zajimal Sorry spajdy, putuje do Záhřebu, koupil ho jakýsi Stojan Jakotyč A u mě nastává "new era" tlustých buřtíků 18350. Všechna má zařízení fungují na stejné baterky...Cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) spheroid - 1) silná kovová pachuť (i potom, co jsem ho komplet rozebral a nechal odmastit, od případných zbytků oleje při obrábění / a i potom, co jsem místo nerezového zalarose nasadil plastový drip z vivinovy) nebo 2) cítím jak se pálí spirála a pachuť spáleniny - momentálně mám namotáno z Nichrom drátu prům. 0,18, čtyři závity, již několikátý pokus podle videí, vyzkoušené různé počty a rozteče oček, různé utáhnutí drátu na knotu, vypaloval jsem naprázdno jak divej, ale nic nepomáhá - čím by to tak mohlo být - špatný drát / nešikovný ruce?Není možná, spheroid a pachuť? Mě to jede jak cumel. Právě jsem přemotával, ale dost extrémní nastavení. 1.1 ohm - 3.5 otáčky kanthalu (0.2) na smyčku 3mm knotu dlouhou 4cm.Vezmu 5cm knotu, přeložím napůl, omotám naproti přeložení 4x drátem, přichytím šroubama do hlavy Spheroidu, zastřihnu volné konce a je to. Na Provari jsem nastavil 3.2 voltu a hulí to super. Vyšší napětí už mi to nestíhá zásobit, ale to stačí přidat závit a je to.Nějak takhle, akorát ta smyčka je menší, tak 1-1.5cm, tak dlouhá, jak na fotce by se mi uvnitř deformovala a hýbala s cívkou kanthalu. Výhoda smyčky je, že se netřepí, jako volné konce knotu. Dostaň z toho maximum, Spheroid je ůplně nejlepší atík na chuť, lepší než Penelope Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Já bych řekl, že problém bude právě v těch 4 závitech - pokud je to 0.18 mm kanthal nebo nikrokanthal s odporem kolem 45 Ohmů a máš ho motaný na 2mm knotu, pak se obávám, že odpor takovéto spirálky je hodně pod 1.5 Ohmu, což už chce opravdu dobré zásobení liquidem - dvouvteřinovým potahem se to vysuší - je to na knoťáky moc. Doporučuji zkusit přidat alepsoň dvě otáčky - dojde k rovnoměrnějšímu rozložení ohřívání knotu a zpomalení náběhu žhavení - což by právě mohlo být přínosné - sice se malinko zpomalí náběh, ale spirálka se nebude mít tendenci tolik žhavit a zvýší se celková odpařovací plocha - u knotů je potřeba pracovat s trošku nižším výkonem, jinak mají tendenci se "připalovat".Ideální je, si odpor odměřit - gripem, který to umí, nebo multimtrem za 120 z OBI či jiného hobbymarketu Grip s měřením odporu nebo multimetr je vydatný pomocník, pro tyhle custom systémy - umí změřit odpor, umí změřit napětí baterie, v průchozím stavu i proud (pokud mluvím o multimetru - ale to není tak podstatná veličina, jako práv odpor a případně napětí baterie). Organic i tento nízký odpor vyřeší Provarim - nastaví napětí na úrovni 3.2V, což bude výkonově (bez počítání - na to jsem teď hrozně línej ) někde na úrovni třeba použitelných 8W, zatímco s plně nabitou baterkou na 4.2V a podobným odporem do toho můžeš na mechanice pouštět i skoro dvojnásobek výkonu a to už knoťák nedává. Maximum je u nich někde kolem 8-9W - pak se to obykle připaluje a to dost intenzivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se