Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bezva pánové, díky za tipy, opráším svoje dávno zapomenuté znalosti elektrotechniky - jdu motat a laborovat. Měřáky jsem právě donesl z garáže a rozjíždí se noční dílna... :-) každopádně se s tím poperu a dám vědět jak dopadnu boxing.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marekparek mě inspiroval k tomu, abych si pohrál se Spheroidem. Ale taky to, že jsem tam měl 1.1 ohmu a vari házelo občas error :)

Takže: nejtenčí kanthal, co mám - 0.17mm, 3mm řídce pletený knot od Rumuna a 10 minut práce.

Výsledek jsem trochu přepískl - 2.8 ohmu (viz nevyfotitelný displej na Provari), ale 5.1V to zachránilo.

Hit není nijak extrémní, ale stačí, dýmu jak prase a chuť výborná (liquid butterscotch pudding od vapedudes).

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Na knoťáky tohoto typu doporučuji (pokud to jde a vyjde) se pohybovat v odporech kolem 1.6-2.4 Ohmu - na variabilním gripu je to vcelku v tomto rozmezí jedno, neboť se to dá dobře doladit nastaveným napětím/výkonem, na mechanické grip či baterky bych doporučil ještě nižší toleranci - kolem 1.8 až 2.2 Ohmu - kdo chce silnější a výraznější projev,tak nižší hodnoty, kdo má rád slebší projev (HIT) s dostatkem dýmu, ten může jít trošku výše. Těch 1.8-2.2 ohmu je myslím optimum, pro baterie s nabitým článkem na 4.2V (obvykle všechny bez regulace).

Napomoci, jak dlouhý kus kanthalového drátu na kýžený odpor vlastně potřebuji, mohou tabulky, co mám u jednotlivých typů kanthalu na webu. samozřejmě nutno počítat celou aktivní délku drátu - tedy od šroubu ke šroubu - nutno tedy započíst třeba půl cm na každé straně pro "přívody".

Můj oblíbený hardware, který obvykle tahám v náprsní kapse bundy (dohromady asi 1kg odhadem :santa: )

Zleva WillPro 15, Nautilus/kopie Odysseus, Penelope s Kir Fanis překrytem, WillPro XT s redukcí na 18650, Steamboy Storm Rider 2

post-1721-019486700 1358284026.jpg

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odkaz ke komentáři

kuci pařičsky, uz me moc nes**te nebo si taky koupim konečně nějakyho ProVariho a na tom profi Williho.

nádobíčko máte všici fakt epenuno...! (ale mě to kouří zatím taky dost)

Já když viděl tohle vlákno,tak jsem zajásal,že se tady mluvit o e-cígách...tohle,co tady chlapí postujou,už mi ale moc hlava nebere,ty jejich tuningy a já nevím co.Vypadá to teda luxusně,to jako jo,ale už mi to připadá jak z vesmírucigar.gif.Trochu ty jejich zkratky nechápu,tady se furt mluví v šifrách,nebo co.

Odkaz ke komentáři

co tady chlapí postujou,už mi ale moc hlava nebere,ty jejich tuningy a já nevím co.Vypadá to teda luxusně,to jako jo,ale už mi to připadá jak z vesmíruTrochu ty jejich zkratky nechápu,tady se furt mluví v šifrách,nebo co.

To, co tu postujeme jde proti čínské masové komerci. Jedná se o malosériové kousky od fandů z Evropy nebo USA, v drtivé většině vyprodané, nedostupné. Většina atomizérů, co tu dáváme, jsou obnovitelné, tj. že ti stačí kus drátu, kovové tkaniny mesh nebo knotu a výkon "e-cíga" si nastavíš/namotáš podle svého gusta narozdíl od čínské komerce, kde to dostaneš hotové, ne vždy v konstantní kvalitě. Já jsem přeskočil z komerce do "custom" koncem října a nedělám kompromisy. Zkouším jen to nejlepší, pokud je to dostupné (narážím třeba na Willpro). A musím říct, ve srovnání s čínskýma masovka jsou věci, které teď "kouřím" nebe a dudy.
Odkaz ke komentáři

To, co tu postujeme jde proti čínské masové komerci. Jedná se o malosériové kousky od fandů z Evropy nebo USA, v drtivé většině vyprodané, nedostupné. Většina atomizérů, co tu dáváme, jsou obnovitelné, tj. že ti stačí kus drátu, kovové tkaniny mesh nebo knotu a výkon "e-cíga" si nastavíš/namotáš podle svého gusta narozdíl od čínské komerce, kde to dostaneš hotové, ne vždy v konstantní kvalitě. Já jsem přeskočil z komerce do "custom" koncem října a nedělám kompromisy. Zkouším jen to nejlepší, pokud je to dostupné (narážím třeba na Willpro). A musím říct, ve srovnání s čínskýma masovka jsou věci, které teď "kouřím" nebe a dudy.

Jasný,já právě zírám,ty názvy jsem nikdá neslyšel,vypadá to fakt dobře a očividně vás to baví,což je super.Je to jako se vším,když tě něco zajímá,studuješ,čteš,sháníš info a pronikáš do toho,customized věci obecně mám rád,tak uvidíme,třeba si tady celý to vaše vlákno sjedu a přičuchnu takysmoke.gifDíky ti za info,alespoň částečně jsem v obraze.

Odkaz ke komentáři

Mě tenhle nový koníček primárně odvedl od chronománie a od kouření. Otázka zda je dobré kompenzovat jednu závislost druhou :)

Taky na tomhle mám rád tu "do it yourself" část, kdy v případě hodinek to většinou dopadlo tragicky, v případě atomizéru maximálně zprasíš kousek drátku a meshe za pár korun.

Velmi excitující je taky vznik nového hardware, kdy někdo buď:

a ) někde na fóru hodí svůj návrh a lidi pak po doladění udělají list zájemců (jako u chronomag LE)

b ) někdo na twitteru nebo přes forum nebo přes web oznámí dostupnost hardware v daný čas, a pak je 10 minut mela a pak je věc out of stock (zájemci o foggatti by mohli vvyprávět)

Odkaz ke komentáři

Ano, je to tak - dostupnost určitých modelů hodinek je obvykle dána dostatečným obnosem peněz. Dostupnost některých atomizérů či gripů z těchto DIY custom malosérií je dána obvykle příslušností k nějakému specializovanému fóru, informovaností a trošku štěstím (vím, kdy a kde to bude naskladněno v pár kusech a pak musím "číhat" :) ) a nebo nákupem na specializovaných "bazarech", kde občas dochází k tomu, že některé vyprodané věci jsou prodávány za větší, než nákupní cenu.

Nicméně tenhle "koníček" není přeci jen taková zátěž pro peněženku, neboť i ty nejzajímavější věci obvykle nepřesahují ceny několika tisíc - jsou tedy relativně dostupné.

A kouzlo těchto speciálů je v tom, co píše organic - dají se uživatelsky nastavit přesně podle požadavků majitele a produkují výkon a chuť, která není s komerčními čínskými atomizéry dosažitelná. Což neznamená, že by i čínské základní atomizéry a baterie nebyly použitelné (při dobrém výběru a kvalitě), nicméně kdo chce ultimativní výkon a chuť, pak není jiných možností :)

Odkaz ke komentáři

Zdar všem. Včera jsem zakoupil jednu sadu v tipáči a to tuto

http://www.salubrius...ury-editon.html

byla v akci za 891,-Kč.

Nikde nic neteče, nekape, spokojenost.

V balení byla příchuť tabák 24 mg., která mi moc nejede. Sice zatím chuť na klasické retko není, ale sháním nějakou náplň s příchutí opravdové cigarety. Existuje něco takového ? Prostě když blafám aby to chutnalo jako klasické žváro. Díky.

Upraveno uživatelem Kasprik
Odkaz ke komentáři

Mě tenhle nový koníček primárně odvedl od chronománie a od kouření. Otázka zda je dobré kompenzovat jednu závislost druhou :)

Taky na tomhle mám rád tu "do it yourself" část, kdy v případě hodinek to většinou dopadlo tragicky, v případě atomizéru maximálně zprasíš kousek drátku a meshe za pár korun.

Velmi excitující je taky vznik nového hardware, kdy někdo buď:

a ) někde na fóru hodí svůj návrh a lidi pak po doladění udělají list zájemců (jako u chronomag LE)

b ) někdo na twitteru nebo přes forum nebo přes web oznámí dostupnost hardware v daný čas, a pak je 10 minut mela a pak je věc out of stock (zájemci o foggatti by mohli vvyprávět)

No jo,custom je holt custom,ja na to koukam celej den,fakt jsou to super kousky,ale vim,ze bych nemel trpelivost sedet a cekat na desetiminutovej fight o jeden kus...ale o tom to cely je:-)

Odkaz ke komentáři

Něco pro marka. Ta věcička vlevo je dobrá.

Majitel k tomu říká: "GP Piccoloid V2.5 + GP Spherrolo (the battery capacity not really good, but the juice holds for 2 days, LOL"

hmm to je hezký "nádobíčko" :-)

Odkaz ke komentáři

No jo,custom je holt custom,ja na to koukam celej den,fakt jsou to super kousky,ale vim,ze bych nemel trpelivost sedet a cekat na desetiminutovej fight o jeden kus...ale o tom to cely je:-)

To nemusis. Já blbec se dneska koukl na jeden UK web na stock updates a tam byl přesný cas, kdy spustí prodej. Zapnul jsem si time.is a přesně v 14:00 GMT klikl na nákupní cudlik..a nic. O pět vteřin později už to šlo, pak rychle vyplnit adresu, zaplatit paypalem, protože zboží je tvé, az to potvrdis platbu. Jinak vyhrává ten, co rychleji platí. No a je z toho Foggatti 22 s mini tankem 2.5ml :suicide_anim: Ve 14:04 GMT bylo vyprodáno :D

Tak se regni na Willpro. Tam ti tohle nehrozi. Tam se napises do poradniku a v klidku rok dva cekas:-)))))

A musíš tam ten rok chodit denně, jinak se na tebe vyprdnou (slyšel jsem včera takovou story) Willpro komunita je sekta. Nejsem ovce :)

[/size]

hmm to je hezký "nádobíčko" :-)

Zaregistroval si prohozene trubky na pikolu a sferoidu? Edit: druhy atik zleva je Arashi mini. 16mm průměr genisis za 50 ecek z vaporfreak.de. Rozkošný prcek (arashi = japonsky bouře)

A jeden dotaz: zkouseli jste někdo "twisted coil"?

http://crashvapes.com/genesis-coil-building/

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

To nemusis. Já blbec se dneska koukl na jeden UK web na stock updates a tam byl přesný cas, kdy spustí prodej. Zapnul jsem si time.is a přesně v 14:00 GMT klikl na nákupní cudlik..a nic. O pět vteřin později už to šlo, pak rychle vyplnit adresu, zaplatit paypalem, protože zboží je tvé, az to potvrdis platbu. Jinak vyhrává ten, co rychleji platí. No a je z toho Foggatti 22 s mini tankem 2.5ml :suicide_anim: Ve 14:04 GMT bylo vyprodáno :D

A musíš tam ten rok chodit denně, jinak se na tebe vyprdnou (slyšel jsem včera takovou story) Willpro komunita je sekta. Nejsem ovce :)

Zaregistroval si prohozene trubky na pikolu a sferoidu? Edit: druhy atik zleva je Arashi mini. 16mm průměr genisis za 50 ecek z vaporfreak.de. Rozkošný prcek (arashi = japonsky bouře)

A jeden dotaz: zkouseli jste někdo "twisted coil"?

http://crashvapes.com/genesis-coil-building/

No vidíš,já říkal,že bych neměl trpělivost na desetiminutovej boj...ten tvůj trval minuty čtyři,by se mi kousla hercna...a chodit tam denně?Hm,to by mi doma zatleskali,už tak tady trávim času až hanba.A co teprve,kdybych manželce řekl,že vstupuju do sektyargue.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...