tiktaktiktak Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Je tomu tak, jak říkáš, jen ke kontaminaci nedochází - každý pytlík s testry a každá výrobní "šarže" testrů má svojí čistou pipetu a tak se nabírá jen s ní - nic se nemeje, nic se nemá šanci smísit (pokud pominu samozřejmě nějaká stopová množství daná tím, že nám to tam sm.dí/voní jak v drogerii )Já také doufám, že až lidé ochutnají a něco jim zachutná, tak pak budou řešit větší balení - ne si syslit vzorníky po 1ml Ale je to skutečně problém, že už takhle lidi nadávají, že jsem to nedal na web "najednou" a že musí platit pak druhé poštovné 50 korun. Je to těžký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Svěží kousek od Polských modderů Sturm v.2 + Era v 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Tak moje současná sestava. Nautilus po přemotání na 1.2 hulí na mechanice jak tovární komín a chuť výborná. Už jsem chtěl mech. gripy zavrhnout, ale po přemotání na menší odpor super. Ještě čekám na matného Zmaxe k tomu Steamboy. Upraveno 7. února 2013 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 tiktaktiktak - perfektní práce s těma tabulkama, to byla rychlost . Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Pánové, když jsme tady u těch gripů potřeboval bych doporučit nějaký na 14500. Asi to pro mě bude ta správná velikost, ale nějak se mě nedaří nic sehnat. V klasických nabídkách nejen, že jich moc není, ale když už něco je nějak se mě nelíbí designově. Zkoušel jsem grip na 18650 a je to pro mě moc velká "kláda".PS. nechtěl by se někdo z místních něčeho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 ....potřeboval bych doporučit nějaký na 14500. Asi to pro mě bude ta správná velikost, ale nějak se mě nedaří nic sehnat. V klasických nabídkách nejen, že jich moc není, ale když už něco je nějak se mě nelíbí designově. asi budes muset jeste trochu hledat sam, aby se ti neco libilo. a ze je opravdu toho dost z ceho vybirat...takze neco doporucit z toho duvodu asi spis tezko. jinak mam ted doma par novinek a nevim sam co je nejlepsi...! vsechny tri jsou skutecne vynikajici... hadejte co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Ahoj, nevíte, kde seženu 270 mesh? Ve Foggatti je malá díra a na 400 je to naprd. Objednal jsem 325, ale 270 by měla zvladnout i 100%VG A můj dnešní vejp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Brdo, 270 jsem nikdy nevidel. Az sezenes dej vedet jak vede. Jinak postaky zabiju, rano sms zprava jak dorucujou a odpoledne sms zprava ze nee. Tak to vidim na pondelni michani:-( Horsi ze uz nemam skoro co hulit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Podobna zkusenost s postakem. Atty posila hned-bleskurychle, ale ac jsem doma, postak nechava na poste a ta mi to oznami az druhy den. Mesh 325 mam od MMvapors. Bylo to v baleni Gemini. Jinak prichute Atmos po vyzkouseni - citronada, cola, med, limetka, mastic, zeleny caj, jasminovy caj - ano / susenky, orisek, ouzo, vodka, skorice - zatim ne a nektere nikdy. Moc dekuju za moznost vyzkouset vzorky! Preci jenom je to levnejsi a nebude se mi tu valet tolik lahvicek.A objednal jsem si konecne i baze. Tak jsem zvedav na rozdil mezi Inawera a Atmos, neb tomu moc neverim. Timto dekuju Tiktakovi a jdu si dopit vino a dat trochu caje s citronem a medem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Přátelé mám tady navíc bazi 90ml Inawera DNB Dirta neutral 18mg, tak kdyby měl někdo zájem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Něco se rýsuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Dobrý den, chtěl bych se zde znalých a zkušených zeptat, co mám dělat, aby se mě z mojí e-cig. dostatečně kouřilo a abych něco cítil.Asi před měsícem jsem si koupil sadu E-GO K a už jsem vyzkoušel několik clearomizerů a i nějakou tu náplň a připadá mě to, že je to čím dál tím víc slabší.Používám rozebíratelné s knotem, dělal jsem už i čištění a suché vypalování a pořád nic.Momentálně jsem koupil náplň od fa.SALUBRIUS višeň síly 8mg.Záměrně jsem koupil tu nejslabší, po tom co jsem odskoušel 18 mg a 24 mg.Chcu s tím do budoucna seknout úplně, ale než nastane ten čas, tak bych si chtěl ještě trochu pokouřit.Nemůže te mě poradit, jestli by mě třeba nepomohlo kdybych koupil bezknotový vrch a nebo jen hlavici z menším odporem např 2,2 nebo 1,8 ohmu?Jaký je rozdíl mezi bezknotovým a knotovým systémem?Nebo případně s jakým obsahem koupit náplň v poměru PG a VG.Nejsem vyloženě nějaký fajnšmekr na kouření.Jen jsem se musel přizpůsobit době, kdy u nás v práci nechtějí abych kouřil na dílně a tak proto tento problém.Myslím si, že nabíjím a udržuji vše tak jak se píše na netu a i zde jsem větší část přízpěvků přečetl.Budu vděčný za jakékoliv informace, jen prosím neraďte nějaké super drahé a vymazlené typy.Prcuju jako zámečník a nemám to na parádu.Děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Doporucuju si precist jeden z mych poslednich prispevku, skoro vse ohledne fungovani komercnich atomizeru je tam odpovezeno. Opravdu nejde psat vse furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 prispevek 663 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Chlapi, jednu věcnou - když se tady vytahujete s gripama napište na jaké jsou baterky, aby bylo možno udělat si úsudek o velikosti. Ono z těch obrázkú se nedá odhadnout velikost. No a ideální by byl vedle položený metr . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Na to je jednoducha rada. Jak jsem psal, prvni 2 cifry udavaji prumer a dalsi 3 cifry delku clanku v mm. Ja to resil tak, ze jsem si udelal z kartonu atrapy a zkousel co se mi jak drzi. Ale neni to jen o drzeni. Je to i o tom jaky ma typ clanku potencial. Da se primo porovnavat napr. 14500 a 18350. Kapacita i vybijeci krivka je temer stejna. Ale to jinak nez alespon jednodenim pouzitim nezjistis:-) K tomu porovnani, co treba toto? Jine nemam pac clanky jineho prumeru nez 18mm jiz neresim. Zleva 18350, 18500, 18650. Pozor na varianty s ochranou (PCB modul). To clanek prodlouzi o 2-3mm. Jestli planujes drahej grip, napred si ho kup a pak do nej baterku pred objednanim vyzkousej, pokud ti uzivatele nepotvrdi, ze to pasuje. Borcu co do gripu narvali deklarovanou baterku a pak ji nomohli dostat ven (nakonec zbyva tahani za pripajenej drat) uz par bylo!! Kdyz pak budes chtit koupit napr. oblibene AW IMR zjistis, ze napr. mnou pouzivany 18350 stoji (pokud je skladem!) na ceskem e-cigaretovem shopu 310kc. Pokud se regnes na nejakem foru a svezes se na hromadne objednavce z ciziny, vyjde jedna az o temer 100kc levneji. Tj. kolik u nas stoji 4ks z ciziny stoji 5ks. Pokud budes kupovat levnejsi slusne Efesty nebo ruzne ty XXXXfire tak i v CR jsou k mani za slusnej peniz, tam bych cizinu asi neresil. Cenu baterii je treba brat v potaz. Protoze koupite napr. grip za 2000kc na nejpouzivanejsi 18650. Pokud si povis, ze chces AW IMR a ze chces 4 ks clanku do foroty, v CR si priprav klidne jen za ty 4ks vic nez te stal grip:-( Napr. asi nejpouzivanejsi AW IMR bez PCB za cca 310kchttp://www.kronium.cz/baterie/dobijeci-baterie-aw-imr-18650-2000mah-vysokoproudova-li-ion/prod_668.html Ale AW s PCB se muze vysplhat az k cca 580kchttp://www.kronium.cz/baterie/dobijeci-baterie-aw-18650-3400mah-li-ion/prod_718.html Jinak na lionky je asi nejlepe zasobene prave Kronium, tam si z fotek udelas zakladni prehled o velikosti ostatnich clankuhttp://www.kronium.c...cky/cat_27.html Upraveno 11. února 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Skodna: Jeste me napadlo, koukni na youtube na uzivatele Golddrivehttp://www.youtube.com/user/GoldDrive1Je to obchodnik kteremu znamy vaper Rumlik delal videorecenze. Musis si najit starsi videa, kdy byli vaty a knoty to nej co vetsina z nas mela. Ma jich tam hafo. Na videu s ceskym komentarem se atik vzdy popisuje, rozebira a sklada, plni a zazni i nazory. Vetsina z nas se ucila z youtube, nez jsme se upsali na jinych forech:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Velikost kuridel - ja pouzivam ty 18350 (mini burtiky). Upraveno 11. února 2013 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Tak já fotit nebudu, jen ústně: Provari Mini - 18350. Mám extenze i na 18500 a 18650, ale pak je to moc velká kláda. Cpu tam UltraFire, AW IMRka si šetřím na mechaniky. Atmizoo Roller - 18650. Roller je s 18650 baterkou stejně prťavej jako Provari s 18350. Používám Sanyo s magnetem nebo AW IMR Hellraiser - AW IMR 18350 Fajfky - AW IMR 18350 Penguin VV - 2x14500 (AW IC černé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Jj, 18350 u me taky vedou. Na tom Kubickovi mas 510 nebo 510/eGo zavit? To konicke zuzeni hlavy je fakt pecka, vypada to jeste mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se