Foundryman Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 ugrade na rolex clearomizer verze T se mi neosvědčila páč mi to z toho čas od času teklo - prej to neumím tahat - tak dobře no = z tohohle prý nic neteče Jo, tenhle je dobrej, je to žhavá novinka. Dal jsem na radu prodejce a dobře jsem udělal, předchozí systémy jsem mrskl do škatule "mohlo by se někdy hodit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Jo, tenhle je dobrej, je to žhavá novinka. Dal jsem na radu prodejce a dobře jsem udělal, předchozí systémy jsem mrskl do škatule "mohlo by se někdy hodit" no nevím jak je to žhavá novinka,kámoš mi jej ukazoval před měsícem.jinak mám jej taky a spokojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 no nevím jak je to žhavá novinka,kámoš mi jej ukazoval před měsícem.jinak mám jej taky a spokojenost veliká No, on se tenhle systém prý teprve cca před měsícem u nás objevil. Ale blíž jsem to nezkoumal, neb je mi to celkem jedno, hlavní je, že funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 hlavní je, že funguje. i když krátká zkušenost, tak potvrzuji /včetně těch šuplíků/:cigar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 No, on se tenhle systém prý teprve cca před měsícem u nás objevil. Ale blíž jsem to nezkoumal, neb je mi to celkem jedno, hlavní je, že funguje. Chlapi a nějaký tip, co že je to za systém? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Chlapi a nějaký tip, co že je to za systém? Díky je to todle: http://www.vasecigar...cartomizer.html a dá se to prý naroubovat na jakoukoli eGo baterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 To stojí 150? Cartomizer, Clearomizer, Atomizer... Zdeněkizer... Jsem ztracenej, to jsou typy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 To stojí 150? Cartomizer, Clearomizer, Atomizer... Zdeněkizer... Jsem ztracenej, to jsou typy? ještě si k tomu, ale musíš koupit baterku a nějaký kypřící prášek, ať máš co šlukovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Jasne, ale klicova, rizikova vec je tohle, pokud to dobre chapu.Ty liquidy maji nejakou chut, nebo je to jen nikotinovy kopanec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Já si myslím, že svět de do prdeŁe. Po ulicích choděj lidi a pukaj z kartomizérů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Jasne, ale klicova, rizikova vec je tohle, pokud to dobre chapu. Ty liquidy maji nejakou chut, nebo je to jen nikotinovy kopanec? ty vole bandi . nebuď línej a projeď si to tam - http://www.vasecigareta.cz/index.html ---- já fetuju tabákový, neb mi ovocný nechutnaj Já si myslím, že svět de do prdeŁe. Po ulicích choděj lidi a pukaj z kartomizérů. ............ a teď sem sežral sekanou, která byla zřejmě z umělý hmoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 To stojí 150? Cartomizer, Clearomizer, Atomizer... Zdeněkizer... Jsem ztracenej, to jsou typy? Jo. Jako divery, pilotky atd. Tuším, že pořadí vzniku bylo : atomizér + vata, tank + knot, cartomizér, clearomizér, giamotizér vše s knotem. Aby se pak ve finále člověk vrátil na začátek k vatě nebo šel do nekomerčních systémů jako knot+vata. Viz. systém Bulli smoker, co jsem postoval na první straně vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Ty průhledné Ego K (nesprávný název obchodníků zneužívající známost značky Ego) dováží do ČR www.hangsen.czCo postoval Ypo jsou nedokonalé první verze s placatým náústkem. Hodně lidem prasknul v kapse. Samozřejmě naplněnej:-( Název který se ujal pro druhou verzi s kulatým náústkem se značí Echo clearomizér CE4+Už je třetí generace, zkušenost uživatelů říká, že není vážný důvod přecházet pokud vám ještě jede starší verze. Liqidy mají příchuťě cigaretové, ovocné, ale i mentol nebo coca-cola. Podle systému který používáš mušíš zvolit navíc správnou hustotu (poměr VG a PG). Kolik nikotinu si vybereš při koupi. Nebo jiný způsob je koupit jen nikotinovej liquid a příchutě dle chuti míchat sám. Na fotce druhá a třetí verze:http://www.svetecigaret.cz/clearomizer-ego-e1-prvni-pohled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 (upraveno) máš v tom trochu hokej - postoval jsem Echo Clearomizer CE4+ a k němu se dá kulatý náustek koupit = máš možnost výběru = placatý, nebo kulatý Upraveno 29. května 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 neni proste lepsi si v klidu zapalat a vychutnat si normalni cigo? ale vim vo tom houby, jsem nekurak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Poctivě to tady čtu, nejvíc mě berou ty custom mašiny. Ale je to na mně složitý. Jdou si smotnout tříčtvrtku bez filtru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 (upraveno) máš v tom trochu hokej - postoval jsem Echo Clearomizer CE4+ a k němu se dá kulatý náustek koupit = máš možnost výběru = placatý, nebo kulatý Ten náůstek mě popletl. Popravdě jsem novější verzi s placatým náůstkem našel až teď na webu, jinak jsem ji neviděl... jen s kulatým. Možná placatej někomu vyhovuje do úst, ale za cenu, že po dotažení nemusí sedět náůstek vůči tlačítku zhavení. Takže teď vím jistě, že se to dá poznat asi jen podle délky "trubičky". edit: taky už vím jak se správně píše "náustek" Upraveno 29. května 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 je to todle: http://www.vasecigar...cartomizer.html a dá se to prý naroubovat na jakoukoli eGo baterii jj díky, mám ego-w, jdu upgradovat :-), taky furt srkám liquid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Chci jen upozornit na staro-nový počin Joytech. Jde o grip, baterky 18650 s ochranou i bez (např. z notebooku). Podle mého jsou to ideální baterie na kouření a tento grip je asi to nejmenší co se na takovou baterku dělá. Je sice s elektronikou, ale kromě funkce zamykání a stavu baterky má konečně regulaci napětí-výkonu. Standartně jede jako bez elektroniky, tj. ráno kašleš, v poledne akorát, večer slabota. V upgrade modu drží napětí na cca 3,3V pod zátěží což odpovídá standartním 3,7-3,8V bez zátěže na kterém jede mé příslušenství. Jednoduchý, lehký, pohodlný. Když zvážím, kolik lidí kouří baterky 900mAh až 1100mAh a jaká je to dlouhá trubka, tak tohle má cca 2-3x větší kapacitu a přitom je to stejně dlouhé nebo kratší. Sice tloušťka není 14-15mm ale 22mm, což u mě přispívá k jistějšímu úchopu. A to vůbec nemluvím o nabíjení, to je úplně jiný příběh než běžné Ego. Na fotce je příslušenství které teď kouřím, vše funguje bez problému. Jen na fotce je na gripu nasazená redukce, ta tam normálně není, mě se to ale líp drží a můžu grip točit mezi prsty. A ten černý o-kroužek je taky dodatečně nasazený. Cenově to vychází mnohem lépe než kouření baterek Ego. Hulím to týden a naprostá spokojenost. http://www.vasecigareta.cz/produkt-187-joyetech-18650-ego-baterie-mod.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Docela zajímavý, tyhle cigára. Akorát mně ani po přečtení není jasný, co všechno bych si měl koupit jako starter set. Už jsem si myslel, že v tom mám jasno, ale pak tady padlo, že ta T sada (kterou doporučujou pro začátečníky na těch stránkách) teče nebo co, takže zase nevím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se