bobi Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 S tímto názorem i radou bych se celkem ztotožnil - YES . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Pro představu jak vypadá Fuzze XL2.Toto jsou moje "Fuzíci" . Vlevo se sklem , a ten vpravo s nerezplexi. V základu se myslím XLka nyní dodávají s Titansklem / ty mám v různých provedeních,a stojí u každého XLka hned vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 (upraveno) Můj poslední přírustek od Titanmajstra Závy s elektronikou od dalšího majstra Gogina .Titan-grip + Gogin-elektronika s atíkem ZK510 Upraveno 20. října 2013 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Rád bych poděkoval Organicovi za tip na Innokin, stejně tak milé obsluze Atty shopu, kde jsem vyfasoval dokonce chronomag slevu - ještě jednou díky :-))Je to přesně tak, jak Organic psal - Innokin je nesrovnatelný s obyčejnými ego cígy, a to jak v kvalitě zpracování, tak možnost nastavení dýmivosti (resp. kolik se toho spálí). Za tu cenu z mého pohledu jasná volba a s čistým svědomím dále doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Rád bych poděkoval Organicovi za tip na Innokin, stejně tak milé obsluze Atty shopu, kde jsem vyfasoval dokonce chronomag slevu - ještě jednou díky :-))Je to přesně tak, jak Organic psal - Innokin je nesrovnatelný s obyčejnými ego cígy, a to jak v kvalitě zpracování, tak možnost nastavení dýmivosti (resp. kolik se toho spálí). Za tu cenu z mého pohledu jasná volba a s čistým svědomím dále doporučuji :-)Mohu také potvrdit. iTaste od Inkokinnu je super, ale ja sem slabé povahy a stále vše doplnuji normálníma cigárama....ale to už sem nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Jsem rád, že jsem mohl poradit. Me se dneska podařilo rozlomit titansklo od Bergera na XL2, tak jsem trochu smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 taky už skoro měsíc vapuju a naprostá spokojenost.. i když jenom klasika EGO zatim jen tři cíga a to z důvodu, že jsem to chtěl zkusit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Jak se ti povedlo rozbít titan sklo? To me XTckove co jsi mi prodal je me nejmilejší cumlatko. Upravil jsem pro nej RKN Proglas a primo na ten atik upravil Sigelhei20, podle současného trendu mechanickych kompaktu:-) Španěl až plus baterky atd. Na zimu ven nic jiného nechystam tak jsi me trochu vyděsil. Pořídil jsem konečně tu Dremelackou frezku, soustruh to neni, ale na ty drobné věci je to boží. Nechápu kam jsem bez no doteď mohl zit:-)) Jinak dnes na WP ve 20h konci aukce na WP15 1gen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Pánové doporučte slušnej grip za dobrý prachy pro 18650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 V elektronice nebo mechanice?A slušnej peníz je několik set, nebo několik tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 nekolik set..spis bych elektroniku ale neni podminkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Jak se ti povedlo rozbít titan sklo? .Tak on je to titan, ale je tam plastovy tank se zavitama a ten se ulomil. Nahodil jsem sklo a jedu dal. Ted nemam cas to resit. Jinak musim napsat, ze po cca 2 mesicich je muj nejoblibenejsi hardware LX. V konkurenci XL2 a XT. Prekvapive na to, ze je to v podstate fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Za několik set jsou skutečně tak bazarové "klasiky" jako Vamo, Zmax (Sigelei nebo Smoke) či něco ještě staršího (moc nedoporučuji).Kolem 1000-1200 už začínají nové elektroniky (stejných typů)Pokud není úplná nutnost 18650 provedení a nebudou se na to šroubovat hodně velké a těžké atomizéry, pak klidně doporučím iTaste VV V3 - schopný minigripík s passtrough nabíjením, výkonem 6-11W či 3.3 až 5.0V, měřením odporu našroubovaného atíku, počtu potahů, napětí článku atd.Sám jej používám a i přes relativně malý článek 800 mAh LiPol na něj od plného nabití udělám cca 280 potahů při 8W (samozřejmě bez nabíjení, které je jen o tom, strčit do konektoru mikroUSB kablík z PC či síťového nabíječe. http://www.atty.cz/atty/0/0/3/1/9/0/?hledatjak=2&slovo=itaste%20VV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Co je LX? Už se z tech zkratek motam. Made in Hurtys? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Made by honza05 Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Já se na to e-kouření asi vykašlu. Poslední dobou mám fakt kliku na všechno. Nejdřív novej BCC *zér Davide, kterej mi protejkal. To jsme s tiktakem vyřešili. Pak se ale začal škvařit a sm.dět po plastu, nedalo se to hulit. Zkusil jsem jinou hlavu, po hodině provozu totéž. Tak jsem se vrátil k Vivi Nova, která mi začala o 2 dny později protejkat taky (a to tak, že stojí na stole 10 minut a vyteče z ní 0,5 ml náplně zcela samovolně a já při potahu bublám). Tak jsem zkusil jinou, co mám doma jako nouzovku pro všechno a zase. A já už nevim. Úplně mě to otrávilo, nebaví mě to a nejradši bych to rozšlapal Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Nauč se motat na mesh a kup něco českýho, ne ty čínský šmejdy Případně ti to jednou za 2 měsíce namotám, když budeš chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Organic: Ja uz tu splaleninu nove premotam kazdou nedeli u Doktoru z Pocatku. Nezabere to zase o tolik vic nez dukladne myti a vypalovani, bavi me to. Ritual:-) Cely proces jsem zrychlil az kdyz jsem si nasel pro me (levak) vhodnou pozici praporku vuci rulicce meshe. Hned to jde lip. Nerikej mi, ze premotavas az po dvou mesicich??:-))) Oplet mi vetsinou vic jak mesic pri nejakym dlouhodobym testu na jednoclanku nevydrzel a to bafam jen jablko. KFL: Nechces vstupovavat do stejne reky podruhe? Holt si poradne nevychutnas co je radnej vaping okolo 20W:-( Hele to je fakt skoda. Ted ujizdim na tomhle... spanel prodouzenej az na baterku v gripu a to druhy je muj prvni pokus o mechanicky kompakt. Odpor vapiku beznejma merakama prakticky nemeritelnej:-) Tepelnou vodivost skvele resi titanove sklo. Vse, uplne vse (krome skel v okrouzkach) nasroubovane vcetne cepice a naustku. Vse nerez, pouze teflonova paska izoluje spanela a u minusu u tlacitka je jedna plastova izolacni podlozka. Bez pruzin, vse natvdo zapojene, zadne pajeni draty ci elektronika. Magneticke spinani (misto pruzin). Mam z prcka radost, s AW IMR 18350 baterkou je to ekvivalent jedne krabicky. Na vejlet s kocarkem podzimni prirodou pro me idealni. Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Jen poznámka k těm čínským šmejdům - sám provozuju Davide Mini, manželka Davide a to přes 2 měsíce.Ano, mám je oba přemotané silnějším knotem, ale jinak žádná úprava a neexistuje, že by mne byť jen prokápnul, pálil se nebo dělal jinou neplechu. Po stránce chuti i výkonu - lepší komerční systém jsem neměl a nezkoušel - díky mini BCC komoře a konstrukci ze železa a skla je to pro mne chuťově lepší, než všechny genesis/genisis co má a že jich mám dost Nemám problém uznat, že tohle se prostě podle mne Číňanům povedlo, stejně tak jako iTaste VV V3, na které to mám posazené.Stejně podobně to vidí dost zákazníků/kamarádů, kteří ke mne chodí a jako první vytahují z kapsy to samé (Davide Mini a iTaste VV) i když mají v kapsách a taškách rovněž hodně dobré a kvalitní kousky DIY věcí z celého světa i Čech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Nerikej mi, ze premotavas az po dvou mesicich??:-))) Oplet mi vetsinou vic jak mesic pri nejakym dlouhodobym testu na jednoclanku nevydrzel a to bafam jen jablko.Tak ja jedu paralelne 2-3 cigara, kazde dedikovane na specificky liquid. Dobre...tak jednou za 5 tydnu, mozna...Proste kdyz prazdne cigaro po oplachu dosucha vypalim a spirala se mi zda nedobra, tak to premotam. Meshe nechavam puvodni, pak Technox a plochy kanthal. nekdy 3, nekdy 4 otocky. A XTcko jsem si oblibil naostro s microcoil - 8 otacek 0.32mm kanthalu nastesno na sebe, tak, ze se zavity dotykaji. Ma to asi 1 ohm. Labuzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se