Coolidge Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 cody: za sebe muzu rict ze jo. kourim vetsinou ouzo a cinnamon cookies ( obcas RY69, argrinio, apple, kapnos....) od atmosu.... Ze zacatku jsem si rikal, ze chut CC nebo ouza se mi nemuze omrzet... ale omrzela... dam si tyden dva oraz, bafam jenom bazi ( PG/VG 12mg) a pak je chut tam kde ma byt a opet me bavi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Me jen zajima, jestli vic lidi prejde casem na ciste baze. Zatim krome me vim o jednom. Proste mi to prijde nejchutnejsi a samozrejme nemusim resit vecnej problem jaku chut do huby dnes... Ale mozna to bude tou moji obecne horsi citlivosti na chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Za sebe můžu odpovědně říct, že na čistou bázi nikdy nepřejdu. Na světě je tolik dobrot k ochutnání. Mimochodem včera ráno šel přede mnou venku nějaký týpek s éčkem (nějaký čínský grip a vivina) a hulil asi Dekang nebo co. Vletělo mi to do nosu a tyhle komerční čínský liquidy mají takový divný specifický smrad a chuť. Brr. Ještě, že to nehulím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Dá se někde u nás koupit rozumný liquid nebo to všechno berete ze zahraničí? Liqua a Dekang už mě trochu přestávají bavit, má to každou chvíli jinou chuť, chtělo by to trochu vylepšit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 vygoogluj si atty.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clousseau Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 jj atty.cz má super liquidy, ATMOS LAB, doporučuju koupit báze a namíchat si vlastní, je to lahoda, mě už nic jiného do huby nesmí ;-)přes moje fórum davá atty i slevu 10% na veškeré zboží, ale nevím, jestli to tady mohu zveřejnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Muzes. On Tiktak zde uz drive psal, ze i lidi z Chmagu maji 10%. Na vsechno, nejen na Atmos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Zkuste taky vaporium.eu, mají slušnu nabídku, nebo libertyflights.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevicek Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Mnohokráte díky organicovi a attymu za rady při výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Pri objednávke 100ml bázy z atty.cz mi omylom došla iná báza ako som objednával. Volal som tam a musím povedať, že som sa stretol s mimoriadnou ochotou a ústretovosťou. V priebehu 2 dní mi došla bezplatne požadovaná báza, za čo sa chcem veľmi pekne poďakovať celému tímu atty.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 JJ , obchod atty.cz je perfekt a v pohodě. Komunikace taky O.K. Jinak kámoš co kdysi skončil s pyrem , tak zhruba po 1,5 roce skončil i s é-cígem. A tak jsem si od něho koupil další XLko . XLka doma mám , ale s povrchem satin ještě neéé....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 U mě XL2 docela zahálí poslední dobou. Tahám hlavně XT v s Goginovou kapacitou. Vyhovuje mi malý kotlík. Jinak jsem se stabilizoval na 3 kouscích XL2, XT, LX. A jsem konzerva, žádný vaty, nanocoils a naostro, hulím na opletu Technox, bispirály z 0.19mm drátu a tak mi to vyhovuje už měsíce. Zároveň už hulím jen dva liquidy - Irie Nights a Maha Ras. Drtivá většina ostatních vzorků, co jsem zkusil koupit mi nechutná. Jediný překvapivý je G35 od Standard vape - mentholový ananas je docela fajn, možná přikoupím, došel mi rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Njn , zlákal mě ten povrch (satin) . Mno , a taky trochu cena (zdejší kámoš ). Jinak XLko v pořadí třetí. Mimo to ZK,ZG,XT4,T-18,YD,2x Kubíček (Velkej a malej) s gogin el. + několik "mekánik". Oplet i naostro , v pár atíkách mikrospirálka s vatou. Mám v tom převážně Atmos a Copsu.Satin XLku jsem prostě neodolal , přestože jsem si řekl , že už dost ( abych náhodou nedohnal Balabenku). I když ten se dohnat nedááá...... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Pokud dobře vidím, tak to je víc jak deset cigár. To se některý moc v ruce neohřejí ne? Já to s nima mám jak s hodinkama. Dvě jsou akorát, abych nehulil furt to stejný, to třetí je tak nějak navíc, ale občas ho navinu a jiné nechám ležet. Ostatně mé pouzdro má jen dvě místa, třetí cígo pak už překáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Mno , během dne prostřídám takových 5-6 cigár a příchutí. Např. na verandě mám stabilně 2 mechaniky ,a když jdu ven tak automaticky některou z nich popadnu .Prostě během 2-3 dní se snažím je tak nějak všechny vždy postupně prostřídat . Mám tu celkem asi 21 vapostrojků . Jo a GP PAPS /Spheroid + Nemesis/Steamboy stabilně v autě. Je to nemoc , no . Tohle černé pouzdro mně dal nyní s XLkem . Sám už mám asi rok od Stama pouzdra 2 hnědé . Jedno single ,druhé double. JJ, je toho už moc, asi časem půjde něco do světa .Ta moje baba už taky občas nadává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Nazdárek vespolek . Mám to podobně jako bobi, nedokážu hulit celej den jednu až dvě příchutě. Takže jako trotl ráno s sebou vždy beru 3-4 hulidla (poslední dobou XT2, XT4, Y-D s mini DIDem a Penču s GP Papsem) a v každým natankováno něco jinýho. V jednom vždy nějaká tabákovka, v druhým většinou nějaký ovoce (momentálně Atmos - Borůvka) a v těch dvou zbejvajících vždy něco od Copsy. Pravda, Copsu občas nahradím Pluidem či Maha Rasem . Akorát jsem trochu zpruzenej z toho, že už mi doma skoro měsíc leží Peacemaker, kterýho jsem zatím nestih ani namotat . Ale snad příští tejden pomine červnovej pracovní blbinec a budu si moct zase chvíli hrát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 (upraveno) Zajimavy. Ja mam jedno cigaro s jednou prichuti a to hulim tech 15 hodin denne furt. Prichute (max 3) stridam tak po tydnu. Nosit vic zarizeni je pro me hrozne nepohodlny . Upraveno 28. června 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 No jo, každej to má holt jinak . Dneska bohužel zase v háku, abych to tu až do pozdních nočních hodin přežil, musel jsem si vzít tohle (nalito Atmos Agrinio, Copsa LaL, Copsa Summer Fuel): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 novej spodek - tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Pridavam velmi kladnou zkusenost s zde jiz doporucenym obchodem atty.cz. Dorazil jsem jen s pribliznou predstavou, vse mi bylo vysvetleno do detailu, plusy a zapory jednotlivych baterek/gripu/clearatomizeru, liquidy atd., atd. Super pristup k zakaznikovi, odesel jsem maximalne spokojen a navic s doplnenym zakladnim vzdelanim v teto problematice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se