Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Brumko poradil co do huby a šestý týden bez cigarety.

Joyetech ego one V2.

Taky jsem žádal o radu,nakonec jsem zvolil grip s možností nastavení a nechtěl jsem integrovanou baterku.Zatím spokojenost,při mém kouření mi vydrží nabitý 3 dny,liquid v zásobníku mám na den :) Když si to spočítám,tak 2ml na den-to mi vychází 2 stovky měsíčně :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem něco jednoduchého.Nějaké fičury to také má,ale moc nevyužívám. Baterie 3-4dny a náplń 2ml jak kdy,den i dva. Ještě tedy hledám co dobrého do toho nalít. Koupil jsem Dekang,Joyetech a dostal Ecoliquid klasika bez příchutí.

Já mám borůvku a redbull a Two mints(vždy trochu přimíchám do ostatních :)  )

Odkaz ke komentáři

Já jedu už nějakou dobu tuhle kombinaci...a doposud jsem nenašel nic lepšího:

Joyetech evic vtwo mini

+

Liquid Heisenberg 6mg + Oliver Twist 3mg 50:50

Heisenberg je příchuť, kterou je nutné namixovat s bází, mě vyhovuje ta na fotce.

Nejlepší kuřivo, co jsem za poslední 4 roky měl. Už ten Heisenberg samotný je pecka, ale v kombinaci s tím Oliver Twistem je to dokonalé.

post-10166-0-27960200-1481996006_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

co používáte za spirálu a s jakým odporem-teplotu a waty?

Ideš MTL alebo DL?

MTL kayfun 5 1.15ohm TC režim 16w

MTL Smok 1.2ohm watt režim max 17w

DL aspire, ijoy limitless 0.2ohm a 43.5w

Edit: drat ss 316l 0.3mm motam na 3mm priemer.. Cca 1-1.3ohm vata cotton v2

Upraveno uživatelem stepecken
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Já jsem si elektronickou koupil jednou na dovolenou, kam jsem jel dýl jak na měsíc a v daný destinaci bych těžko sehnal nějaký dobrý kvalitní cigára a táhnout plnej kufr kartonu jsem taky nechtěl, možná by mi to i zabavili. Od kámoše jsem dostal tip na vapour2, výběr v pohodě, i když mi připadaly spíš jak pro ženský, proto jsem si koupil ?tlustší? vaporizer v ocelovým těle, několik cartridge různý příchutě, nebyl pak problém ani do letadla, tím že to je malý množství kapaliny, tak jsem si vzal i do příručního zavazadla. Na dovolený paráda, dobíjel jsem to i na cestách v klidu z externí nabíječky a ještěže jsem tak udělal, protože když jsem ochutnal od místňáků cigáro, tak bych to přirovnal k vysušený slámě.. a po návratu jsem u ní zůstal, je to dobrá a teď i chutnější náhrada.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...