ivan_989 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Ma tu niekto skusenosti s vaporizermi ? Nie ecig s tekutinou, ale take to one, kde si mozem dat kamilku, levandulu a selijake ine byliny ? Zaujima ma ake to je, aky typ bylin je fajn a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vdaka tomuto fóru 6tyzdnov bez cigarety Momentalne nová hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Já zatím 4 den,tak snad mi to vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Brumko poradil co do huby a šestý týden bez cigarety. Joyetech ego one V2. Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Brumko poradil co do huby a šestý týden bez cigarety. Joyetech ego one V2.Taky jsem žádal o radu,nakonec jsem zvolil grip s možností nastavení a nechtěl jsem integrovanou baterku.Zatím spokojenost,při mém kouření mi vydrží nabitý 3 dny,liquid v zásobníku mám na den Když si to spočítám,tak 2ml na den-to mi vychází 2 stovky měsíčně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Chtěl jsem něco jednoduchého.Nějaké fičury to také má,ale moc nevyužívám. Baterie 3-4dny a náplń 2ml jak kdy,den i dva. Ještě tedy hledám co dobrého do toho nalít. Koupil jsem Dekang,Joyetech a dostal Ecoliquid klasika bez příchutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Chtěl jsem něco jednoduchého.Nějaké fičury to také má,ale moc nevyužívám. Baterie 3-4dny a náplń 2ml jak kdy,den i dva. Ještě tedy hledám co dobrého do toho nalít. Koupil jsem Dekang,Joyetech a dostal Ecoliquid klasika bez příchutí.Já mám borůvku a redbull a Two mints(vždy trochu přimíchám do ostatních ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pošli nějaké odkazy. Mrknu na to. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pošli nějaké odkazy. Mrknu na to. Díky.energy drink mám od Liqua,to samé i two mints(oboje 6mg) a borůvku od dekangu(3mg)Kamarád nakupuje za velkoobchodní ceny,takže mě 30ml liquid přijde asi na stovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pekne chlapi.. Ja mam ego aio pro c, Aspire nx75 a smok alien... A teraz už konečne Dicodes (nemecká výroba, nemecký čip...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Já jedu už nějakou dobu tuhle kombinaci...a doposud jsem nenašel nic lepšího: Joyetech evic vtwo mini+Liquid Heisenberg 6mg + Oliver Twist 3mg 50:50 Heisenberg je příchuť, kterou je nutné namixovat s bází, mě vyhovuje ta na fotce. Nejlepší kuřivo, co jsem za poslední 4 roky měl. Už ten Heisenberg samotný je pecka, ale v kombinaci s tím Oliver Twistem je to dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 energy drink mám od Liqua,to samé i two mints(oboje 6mg) a borůvku od dekangu(3mg)Kamarád nakupuje za velkoobchodní ceny,takže mě 30ml liquid přijde asi na stovku to by jsme se mohli na něčem dolmuvit co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Moj vercajk. Napravo uz dva a pol roka stara zostava na ochutnavanie, Nemesis+igoL. Vlavo naopak najnovsie . Natankovane prevazne miesane tabakovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 co používáte za spirálu a s jakým odporem-teplotu a waty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) co používáte za spirálu a s jakým odporem-teplotu a waty?Ideš MTL alebo DL? MTL kayfun 5 1.15ohm TC režim 16wMTL Smok 1.2ohm watt režim max 17w DL aspire, ijoy limitless 0.2ohm a 43.5wEdit: drat ss 316l 0.3mm motam na 3mm priemer.. Cca 1-1.3ohm vata cotton v2 Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Ja som stara skola,takze vsetko mam mesh naostro takze TC nepouzivam. Pouzivam drat 0,30 SS a odpor 0.5- 0.9 ohmu. Vykon podla huby. Ale par vatakov uz som mal a asi zase nejaky skusim nech vyskusam aj TC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 já mám iStick Pico TC 75W-niklový žhavič 0,16 ohm,60w a 180C,ale zatím laboruji.toto nastavení mi vychází zatím nejlépe,tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JX3P Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 SRP551 + Subtank Mini/ Koopor Mini TC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 po sesti letech jsem misto mechaniky a Taifunu zkusil Pico a Pikolika, no vubec neni to spatny odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackIn Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Já jsem si elektronickou koupil jednou na dovolenou, kam jsem jel dýl jak na měsíc a v daný destinaci bych těžko sehnal nějaký dobrý kvalitní cigára a táhnout plnej kufr kartonu jsem taky nechtěl, možná by mi to i zabavili. Od kámoše jsem dostal tip na vapour2, výběr v pohodě, i když mi připadaly spíš jak pro ženský, proto jsem si koupil ?tlustší? vaporizer v ocelovým těle, několik cartridge různý příchutě, nebyl pak problém ani do letadla, tím že to je malý množství kapaliny, tak jsem si vzal i do příručního zavazadla. Na dovolený paráda, dobíjel jsem to i na cestách v klidu z externí nabíječky a ještěže jsem tak udělal, protože když jsem ochutnal od místňáků cigáro, tak bych to přirovnal k vysušený slámě.. a po návratu jsem u ní zůstal, je to dobrá a teď i chutnější náhrada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se