Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

nesmysl, jaka chybka? skrat ti baterku neodpali, me uz se hodne krat stalo, ze se mi baterka sepla v kapse, nebo v tasce, taba modu byl uz skoro rozhzavena a stejne to nebouchlo, takze klidek ;-)

ja motam od oka, zkusim, jak to zhavi, kdyz dobre, tak dam vatu, naplnim a ficim na tom jednom namotu treba rok, jenom pri vymene vaty vyzhavim. zadnou atomovou vedou v tom nehledejte :-)

mam cca 15 mechanickych gripu ruzne konstrukce a s zadnym zadny problem, jenom ty s bocnim spinanim je vhodne pred vlozenim do kapsy ci tasky zaaretovat, aby se nesepli, ostatni maji prirozenou, kostrukci danou ochranu proti nahodnemu sepnuti, jako treba 4nine, SMPL, Vanilla

A vo tom to je. Stačí malá chybka a jsi na JIPu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mno, já mám jinou zkušenost. Měl jsem mechanik několik a jednou z nich byla taky růčo dělaná e-pipe od epipemods. Velice jednoduché zařízeníčko, do vydlabaného dřívka z ušlechtilého dřeva, co vypadalo jako hlavice dýmky, se plusem dolů vložila 18350 baterka, nahoru šel magnetkou připnutý spínač k mínusu, na vrcholu hlavice byl kovový kroužek. Od kroužku (mínusu) k plusu vedl vnitřkem dýmky drátek, dole byl klasický 510 závit, na který se montoval atík. Několikrát se mi stalo, že buď zkratem v atíku (nějaký vaťák to byl, Spheroid nebo penelope) nebo jednou přímo zkratem o ten drátek v dýmce se to tak rozžhavilo, že se to nedalo držet v ruce a jednou mi takhle pšoukla i ta 18350 baterka a umřela. Od té doby k tomu mám respekt a mechaniky už ne. Ale neříkám, že to platí obecně. Jen člověk musí vědět, co dělá a být opatrný. Není to tak blbuvzdroné jako elektroniky s ochranou.

Odkaz ke komentáři

moje mechaniky zadne dratky nemaj, je tam primej dotek na baterku, maximalne pres sroubek. a take neni problem za par susnu kopit ochranu - jakysi plisek s elektronikou, ktery zabrani pripadne nehode, vlozi se baterku.

Priznam se, ze k lektronickym mods mam averzi, protoze kdysi v drevnich dobach jsem mel nejakeho eVica, zrovna kdyz jsem vapoval teprve par tydnu, nekde jsem s nim bouchnul a urvali se dratky. No a byl jsem nahranej, mod byl kaput.

To se u mechaniky stat nemuze, je to kus zeleza a muzu s nim klidne zatloukat hrebiky, funguje porad :-)

Odkaz ke komentáři

jasne ;-)

ale musim nesouhlasit, prave ze pro novacky je mechanika lepsi, vlozi baterku a jeden, nemusi nic nastavovat, zadny V/W/Ohmy/teplotu a co ja vi co vsechno, fici na prvni dobrou. a samozrejme atomizer si muze taky klidne poridit nejaky blbuvzdorej s vymennejma hlavama, takze nemusi resit ani motani.

Odkaz ke komentáři

Hele kluci, zkuste mi pls doporučit nějakej grip, nebo možná celej set. Vypadá to, že mě to chytne, akorát se v tom zatím moc nevyznám. Rád bych nějakej grip s možností automatického i ručního nastavení (zatím automatika, výhledově se v tom budu vrtat), to samý clearomizer, něco s možností výměnných hlav a časem bych si taky zkusil něco umotat. Tak abych každej tejden nemusel kupovat něco novýho.

Momentálně mi jde hlavně o chuť, velký mraky tak nějak k životu nepotřebuju (zatím)

Co se designu týče, preferuji nerez/karbon

Díky 

Odkaz ke komentáři

Hele kluci, zkuste mi pls doporučit nějakej grip, nebo možná celej set. Vypadá to, že mě to chytne, akorát se v tom zatím moc nevyznám. Rád bych nějakej grip s možností automatického i ručního nastavení (zatím automatika, výhledově se v tom budu vrtat), to samý clearomizer, něco s možností výměnných hlav a časem bych si taky zkusil něco umotat. Tak abych každej tejden nemusel kupovat něco novýho.

Momentálně mi jde hlavně o chuť, velký mraky tak nějak k životu nepotřebuju (zatím)

Co se designu týče, preferuji nerez/karbon

Díky 

Já má tuhle a spokojenost :)

http://www.ecigareta-shop.cz/e-gripy/2101-eleaf-istick-pico-tc-75w-set.html

Odkaz ke komentáři

Horhe bacha na výběr clearomizéru. Dneska je moderní dělat tunu mlhy - bafání přímo na plíce. Já mám rád oldschool styl pusa - plíce. Některé clearomizéry mají ale jenom nízkoodporové hlavy - tedy jen pro přímé tahání. Pro pusa - plíce potřebuješ hlavu s odporem nad 1 ohm. 

Já jsem koupil totok - https://www.vasecigareta.cz/produkt-2114-kompletni-sada-smok-r40.html a jsem spokojený, za pár korun hodně muziky, umí to všechno. Pokud kupuješ mechanický grip s výměnnými bateriemi, pozor na ampéry, ať ji v neodvaříš (čím méně ohmů na hlavě, tím více ampérů na baterii), jak bylo řečeno výše.

Odkaz ke komentáři

Tak a je doma. Vypadá fakt hezky, akorát se probrat tím nastavením. Mám tam hlavu 1.5 Ohmu na MTL, když dám Bypass, tak to dává něco málo přes 10W a skoro to nekouří. Ostatní režimy ještě vůbec nemám zmáklý. Nějaký doporučení?

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně že jsi spokojený-ty co tady byly postnutý jsem taky okukoval-pro mne byl problém vestavěná baterie-to jsem nechtěl.s tím jak baterky docela rychle strácí kapacitu je to problém(mluvím ze zkušenosti dlouholetého uživatele),proto jsem volil variantu s extérní baterií,nehledě na to,že když dojde,stačí přehodit s náhradní a člověk i na cestách nemusí nic hrotit :)

Odkaz ke komentáři

Tak už mi ten prevít spálil třetí hlavu - každej den jedna hlava. Netušíte co by mohlo být špatně? Mám ještě to ego aio a tam je furt původní. Kouřím z obou tak nějak stejně. Liquidu je tam dost, najednou puff, smrad, konec.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...