Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík

Taky pouzivam 1,5ohm hlavu (LVC clapton), a rychle ji odpalim na hustejsim liquidu. Naopak cim vic ciry, a vic tekuty, tim vydrzi dele. Micham si do 50/50 baze prichut Heisenberg (takova svezi, nevim co presne ta prichut je), a s tou mi to drzi mesic+

Ten Heisenberg je skvelej. Ja si vcera koupil krabku Camelek kvuli pozovani a vubec mne nechutnaj. Elektrocigaro rulezz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, podruhy za 14 dnu menena hlava (1 ohm) a uz podruhy behem tak kratky doby mi to spalilo hubu, lita z toho horkej liquid, co s tim?

Ja bych ti poradil, at se naucis motat spiraly sam. Usetris za hlavy a namotas si podle svy chuti. Ale neni kazdej kutil...

Edit: Kdyz to prska liquid, asi to nekudy chcije moc do hlavy nebo mas nastaveno moc vykonu. Tezko rict bez toho, abys napsal co je to za cigaro nebo system.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Ja bych ti poradil, at se naucis motat spiraly sam. Usetris za hlavy a namotas si podle svy chuti. Ale neni kazdej kutil...

Edit: Kdyz to prska liquid, asi to nekudy chcije moc do hlavy nebo mas nastaveno moc vykonu. Tezko rict bez toho, abys napsal co je to za cigaro nebo system.

Mam eVic VTwo Mini, hlava 1 ohm, stava 18mg/ml, vic toho ze me momentalne nedostanes, zatim v tom plavu, kdyz jsem mel hlavu 1,5 ohmu, malem mi to urvalo plice, borec mi to v kamenaku prohodil za jednicku a par dnu uplna parada, nikde nic neteklo, neprskalo. Az ted. Jsem z toho lehce votravenej. Pouzivam to cca dva mesice.
Odkaz ke komentáři

Evic VTwo mini je krabka, problem mas s tim, co mas na ni nasroubovany a co strkas do pusy. To tu nevidim. Ale tipuju Ego one mega nebo neco podobnyho. Pouvazoval bych o jinym atomizeru. Zkousel sis hrat s vykonem ty krabky? Dotahujes poradne tu hlavu v atomizeru? Pokud to prska do pusy nekde to musi protejkat. Tyhle cinsky atomizery jsou dost nespolehlivy. Casto potrebuji custom upravy a 9 z 10 tece do krabky.

Odkaz ke komentáři

vypreparovaná vyjetá hlava 1,5ohm joytech kubis - asi po 10 dnech - slušnej humus. asi bych si troufnul namotat si nový drátek a vatu.

mohli byste prosím dát nějaký tip, kde to sehnat? teda pokud to nepovažujete za své know-how nebo tak.. díky moc!

post-5667-0-54830100-1488834916_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vypreparovaná vyjetá hlava 1,5ohm joytech kubis - asi po 10 dnech - slušnej humus. asi bych si troufnul namotat si nový drátek a vatu.

mohli byste prosím dát nějaký tip, kde to sehnat? teda pokud to nepovažujete za své know-how nebo tak.. díky moc!

attachicon.gifDSC_6604.JPG

Tohle vypada na jednorázovou hlavu, kterou nepřemotáš. Kup si tohle za 150 korun a připrav se na cestu pokusů a omylů :D

https://www.vasecigareta.cz/produkt-1544-rba-hlava-pro-joyetech-cubis.html?v=5091

Ale to je na tom stejně to nejhezčí...

Nebo si kup jiný atomizér, kde je motání lehčí, páč máš víc místa. O dvě tři stránky zpět jsem dal fotku jednoho, který mě zaujal (post 1151).

Do toho si můžeš koupit už předmotané spírály, do kterých nacpeš vatu a jedeš. Na you tube najdeš miliony návodů.

edit:... a až to namotáš, nezapomeň vatu navlhčit liquidem, jinak budeš pálit vatu nasucho ;)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

ja vatu menim po cca mesici, coz muze byt tak 100ml liquidu, mam ale skoro cirej, s minimem prichute (2ml prichute na 100ml baze).

a to jak v Pikolikovi, tak v Taifunu, spiralku tak mozna jednou za rok, spis za dva

Upraveno uživatelem beeman
Odkaz ke komentáři

Co se týče pohodlnosti motání tak v poslední době u mne vítězí Digiflavor Siren. Jak 22 tak 25mm verze. Místa hromada a hlavně funguje jako MTL. A dobře.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

tak mi přišla RBA hlava, bavlnky, spirálky... už se těším na experimentování :)

zároveň příchutě PJ Empire, namíchal jsem jablečný štrůdl. .

chtěl bych se zeptat - jak dlouho necháváte namíchaný liquid zrát? stačí 3 dny?

a potom ještě, jestli byste mohli doporučit vaši oblíbenou bázi? myslím pg+vg. mám vape gear a přijde mi poměrně hustá - o dost víc než hotové kupované liquidy. díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...