ross Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 tak jsem byl u Attyho/tiktaka, dobrá nalejvárna, nakonec doporučil cthulhu mtl rta. tímto mu moc děkuji!mezitím jsem studoval a studoval na forech a YT a potom se rozhodoval mezi dvěma mlt atíky - digiflavor siren a cthulhu.na cthulhu si pár lidí stěžuje na protékání, ale jiným funguje dobře, navíc siren 22mm nějak není k sehnání - tak jsem vzal právě cthulhu s tím, že snad nejsem tak nešikovnej a nějak si s případným protékáním poradím. takže včera poprvé namotáno a jedu! ještě zkušenost s joytech RBA - k MTL je k to prdu, sice to nějak hunguje, ale bez profuku zespoda skrz to na MTL fakt není. další zkušenost - pokus repasovat klasickou clapton 1,5ohm hlavu osazením nové spirálky - principielně se to povedlo, sice to byla docela piplačka, ale funguje to mizerně, díky miniaturnímu průměru spirálky to netáhne a celkově tak jako tak naprd. no a nakonec jsem tedy dospěl, doufám, cílovému řešení - tedy k opravdovému DIY atíku. namotán nerez, na baterce od joytechu, nastaveno 15W a zatím funguje podle mých představ - druhá náplň liquidu.do budoucna se nějaké lepší baterce asi nevyhnu, ale dokud a pokud ta joytech bude s tímhle atíkem fungovat, tak asi nemám potřebu měnit. tvarově mi tenhle váleček vyhovuje víc, než robustnější, byť nižší, grip. jo, zároveň jsem nechal asi 10 dní zrát poprvé namíchané vlastní liquidy, takže nyní baštím vídeňský jablečný štrůdl a je to teda taková ňamka, že si to nemohu odtrhnout od huby. ještě že jsem to dal do slabší báze 12mg.mám nulku a 18mg, tak budu míchat na nějakých 10mg nikotinu. joytech RBA... snaha o repasi jednorázové hlavy: konečně DIY atík..první spirálka asi není vrchol estetiky, ale zlepším se. hlavně že hned napoprvé funguje (ťuk ťuk ťuk).. pro příště dám míň otáček, tohle je možná moc. ale žhaví hezky rovnoměrně na těch 15wattů.zároveň asi air flow osadím menší vložkou, dal jsem 1,6mm a přijde mi to zbytečně moc, v balení je ještě díra 1,2 a 3mm, ta 1,2 bude stačit. takže díky i vám za všechny ty rady, do budoucna sem budu dávat další (a doufám pozitivní) zkušenosti s cthulhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Cthulhu MTL dost používám. Je to dobrej atík i když Diflavor Siren není taky vůbec zlý. Upraveno 24. března 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) hm, tak to je pěkná trojice. na siren 25mm se mi hrozně líbí ta průhledná kotelna, ale zase jsem četl o celkově vyšší choulostivosti konstrukce.siren by s 22mm hezky pasoval na tu mou baterku, i design se mi víc líbí, v podstatě rozhodla dostupnost. dle rady tiktaka jsem pořídil v gold drive. Upraveno 24. března 2017 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Jj ta verze 25 je problematická díky zvonku, který má lisovanou závitovou část. To je u verze 22 jeden celek a tím je problematické místo eliminováno, protože prostě neexistuje. Verzi 22 můžu každopádně doporučit. Výbornej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 tak jsem byl u Attyho/tiktaka, takže díky i vám za všechny ty rady, do budoucna sem budu dávat další (a doufám pozitivní) zkušenosti s cthulhu.No super! vítej mezi DIY! Nejlíp si to člověk stejně udělá sám ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 ahojco říkáte na totok: https://www.vasecigareta.cz/produkt-2114-kompletni-sada-smok-r40.htmlnebo můžete doporučit něco jiného,parametry ty žhavící hlavy. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 No super! vítej mezi DIY! Nejlíp si to člověk stejně udělá sám ne? no jistě, díky!jo, je to super. mě na těch výměnných hlavách vadilo, že každý týden vyhodím do koše kus kovu. někomu to možná přijde směšný, ale mě prostě tohle zbytečný mrhání materiálem a zátěž vadí. to, že je to takovej byznys. tak si to radši budu dělat po svým. tímto bych, sám zelenáč, vrabymu poradil - ať se na ty hlavy vysere a zkusí DIY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 lub chci něco jednoduchého.,nalíta a hulít. Mám ogo one v2 a roupy prubnout něco jako jsem dal do odkazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Je to takovej základ, ale slušnej základ. A s přihlédnutím k relativně hodně příznivé ceně za celý komplet, není moc co řešit. Smok dělá slušně provedenou a dobře funkční řadu těchto atomizerů. Zkoušel jsem ke spokojenosti v podstatě hodně podobný Micro TFV4. Grip (Mód), který je součástí, určitě dobře splní základní určení tzn. spolehlivě předávat energii a regulovat. Vezmu-li v potaz, že je součástí sady za 1200,- tak paráda. Ovšem je třeba počítat s tím, že se jedná pořád o nějaký základ. Teplotní režimy celkově Smoktech spíš neuměl a umí jak kdy a dál jsou tu klady a zápory vestavěné baterie a 1900 mAh není třeba pro mě zrovna moc. Ovšem pokud nemáš tendence jít výš (je to jako se vším i třeba hodinkama ), mít něco na výměnné články s možností externího dobíjení, nepočítáš se zkoušením teplotních režimů a nemáš tendence zkusit si sám namotat tak chybu s tímto určitě neuděláš. Na okraj do eGo One V2, pokud jsi nezkoušel, určitě hlavu CLR.. Upraveno 24. března 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 ještě jsem našelhttps://www.ec-original.cz/zakladni-sady/aspire-x30-sada-rover-s-nautilus-x-a-nx30-modem/http://www.kurakuvsvet.cz/sety/smok-osub-plus-tc-80w-grip-black-full-kit.htmlu toho Smoku Osub bych raději hlavy s větším odporem,je to možné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Clearomizer, který je součástí té "Osub" sady, je určen pro přímé tahání do plic. Pochopil jsem, že hledáme něco k běžnému vapingu stylem ústa-plíce. Nautilus X, který je součástí té sady z prvního odkazu, je k tomuto účelu určený Clearomizer s velmi slušným chuťovým podáním, zpracováním a jedinečnou funkční "U" konstrukcí. Aspire patří s Cleromizery pro pohodový vapung a na výměnné hlavy, mezi špičku na trhu. Samostatný Clearomizer Nautilus X, když přišel na trh, měl nevýhodu relativně vyšší ceny oproti ostatním ze stejné kategorie i když měl co navíc nabídnout. To setřelo právě přidání Módu NX30, který vychází z pokročilejšího NX75, se kterým jsem byl maximálně spokojen a vytvoření této (nejen) pro začínající cenově přívětivé a slušně funkční sady. Ovšem jak Ti bude sedět a zda je to lepší volba než předtím zmiňovaný Smok R40 Ti nikdo poradit nemůže a zjistí to člověk až když ozkouší. Dobré bude určitě obojí a osobně bych se trochu víc přiklonil k tomu Aspire. Upraveno 24. března 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 biknik díky za pomoc při výběru. Trochu to ještě prohledám. Náhradní hlavy jsou 1.5 a 1.8 ? Našel jsem dobře: https://www.ec-original.cz/aspire-nautilus-x/nahradni-hlava-pro-aspire-nautilus-x/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Jj 1,5 ohm a novější 1,8. Zkoušel jsem oboje. 1,8 má díky využití slabšího drátu rychlejší náběh, je živější a k podobné funkčnosti stačí nižší výkon. Tím vším i dává poměrně chladnější páru. Ovšem ta 1,5 má pro mě osobně takovou plnější hutnější chuť. Nejlépe vyzkoušet oboje. Není zač. Upraveno 24. března 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Pioneer4You iPV8 patří mezi mé oblíbené Módy. Hlavně na celodenní túry a tahání po venku. A tak se mi stalo, že mi právě venku lehce upadl. Pravděpodobně na atomizer, protože posléze jsem zjistil, že se protáčí a kýve 510 konektor. Dnes jsem Mód rozebral s předpokladem, že jen utáhnu matku pod konektorem, jak to většinou bývá. Ovšem zde mistr Číňan konektor pouze vlisoval.Odletoval jsem tedy mínusový přívod, konektor povytáhl z uložení, očistil a kde to šlo opatlal sekundovým lepidlem. Měl jsem obavu zda to bude okej, ale sotva jsem konektor stihl nacpat zpět, ještě jsem ho musel dorazit prkýnkem, na kterém jsem letoval. Zpět přiletovat přívod, složit. Předpokládám, že to bude dobré a krom maličkosti což je opatlání horní plochy Módu vytlačeným nadbytečným lepidlem, jsem spokojen a mohu zas směle bafat. Jak jsi Lube spokojen po pár dnech provozu Cthulhu MTL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Pěkná krabka (už googlím) a oceňuji hodinkovou kompozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) No díky , kompozice možná, ale myslím, že mi dodělává foťák. Jak je trošku víc šero tak se téměř nedají udělat použitelné fotky. Mě tenhle grip sedí hlavně jako takovej útočňák na celý den. Na to, že je na dva buřty tak je relativně malý a dobře sedne do ruky. Povrch též příjemný a čip YiHi jede pěkně. Akorát ten konektor mohli teda udělat na závit.. Jinak fajn. Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Ahoj bikniku. Jenom dotaz. Jestli ti to vyjde a budeš rozebírat to Ctulhu, můžeš hodit fotku jak máš namotáno? Já s ním laboroval v neděli a nic extra. Čekal jsem lepší chuť. 3mm, 0.4 nerez a 10 otoček. Stejné to mám i v Siren (22 i 25) a tam je to mnohem lepší. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Čaues, podle mě je to do Cthulhu moc tlustej drát. Motám všeobecně spíš slabší, než je běžné tak mám 0,25 mm, ale dal bych místo té 0,4 aspoň 0,3 mm.Osobně to mám tedy takto: SS 316L síly 0,25 mm na průměr 2,5 mm - osm a půl otočky s mírnými rozestupy. Vzduchový reducer střední velikosti (tryska tuším 1,4 mm) a přibližně 2 mm nad něj spirálka. Na jednom z těch obrázků tady, co jsem dával, je v rohu menší fotka toho sestavení. Můžu dát někdy i lepší. Rychle natankuju, chytím čepici na závit. Aby mi přetlak nevtlačil liquid do kotelny, otočím atík vzhůru nohama a pak teprve čepici dotáhnu. To je jediné navíc, co je dobré dělat (známe i z těch starších zvonků) a jinak jede jako fík. I chuťově bych řekl slušné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) Jak jsi Lube spokojen po pár dnech provozu Cthulhu MTL?díky za optání,atík funguje k mé spokojenosti. mám namotanou asi čtvrtou spirálku. nerez, 7 otoček.dělám to tak, že když už se napeče, tak vyhodím vatu, vypálím spirálku, dám novou vatu a jedu dál, a teprve pak motám novou. takže vata asi 2x týdně a spirálka na týden. kouřím docela dost, denně tak 5ml.ohledně protékání při naplnění - taky se mi nevyhnulo - při utahování horní zátky se tlakem liquid protlačí přes závit do kotelny a pak vytéká spodem sáním vzduchu. to se mi zdá jako jediný možný průnik. pokud zapomenu zavřít přívod vdzchu tak proteče téměř vždy, ale někdy i když mám vše zavřené. řeším to tak, že při dotažení zátky otočím celý atík vzhůru nohama a pak- kdy jsou přívody liquidu ve vzduchové bublině - teprve dotáhnu přes těsnění nafest. ale neplním nikdy doplna, maximáně po horní hranu kotelny. vše je o šikovnosti a jak se s tím člověk sžije - tohle neberu jako nedostatek, protože se mi jinak tenhle systém svou jednoduchostí hrozně líbí. vatičky dávám postupně trochu méně, tak 5mm proužek a ještě pár vláken oddělím.máš-li jiný vychytaný způsob proti protékání, tak sem s ním . ale jinak je to fakt paráda.chuťově nemám příliš srovnání - pouze s kubis atíkem a k obojímu nemám výhrad. edit - koukám, jsi jsi plnění popsal těsně přede mnou - aspoň vím, že to dělám dobře jo a ještě - pokud byste měli tip na nějakou vaši oblíbenou příchuť, tak klidně dávejte, já zatím velká spokojenost s tím štrůdlem, kupodivu i mango od imperie celke ujde, ale jinak docela tápu.. ještě pár fotek trocha té chemie.. Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se