klobadysek Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 No nevím, mně to připadá stejně hloupé a trapné, jako když si někdo Rollse řídí sám... Prostě mám-li na to, jezdit ve Phaetonu a zároveň mám rád horské kolo, koupím si k tomu nějakého kombíka či MPV/SUV, případně svěřím péči o kola personálu s dodávkou a sám se nechám v tom Phaetonu dovézt a vyzvednout dle potřeby. Clovek se tady ale dozvi veci, jako ze nemit MPV/kombi protoze chci jet obcas na kole je faux pax? Nic ve zlym, ale ted si zase pro zmenu pobavil ty me.
JJ Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 JJ: Tak to je nejlepší názor z celého dne Těším se, až si tohle přečte B.F.G. :--)), takže, já, jako milovník kol, si musím pořídit jedině SUV , protože třeba na A4 nebo na Passatovi se kolo na střeše nehodí... Phaeton není Passat či A4, alespoň podle toho, co o něm VW tvrdí... A na representativní limusinu prostě věci jako zahrádka či tažné zařízení nepatří.
spiderer Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Ono ac to vyznelo docela krute, tak Phaeton je od VW prezentovan jako limuzina pro vladni a jine cinitele, vrchol luxusu ve kterem se clovek ma nechat vozit a uzivat si jizdu od jednani k jednani v prepychu a pohodli Myslite, ze by vypadalo uplne "normalne" kdyby jel politik s vladni A8 s majackem a na strese by vezl tri kola? To jakym autem se vozi kola je vicemene vcelku jedno, ale na Aston Martin, Bentley, Porsche (mimo cayena), ferrari a dalsi se vetsinou taky voziky nepripojuji a zahradky nemontuji Peta-Biker - Phaeton je mimo auta pro "normalni lidi" - je to brano jako limuzina a ac by to pro me asi vylozene faux pax nebylo tak by mi to prislo divny (mozna je to i tim, ze jakykoliv VW proste jako vladni auto uplne nepusobi)..
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 .....moc se tu bavím, fakt dobré vlákno - některé myšlenkové pochody jsou parádní :lol2: ..... zajímalo by mně do jaké škatulky bych se dostal, když jsem kdysi vozil na otlučené Felícii kolo za 150t
Peta-Biker Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Michale, tady nešlo vůbec o ten Phaeton, sralo mě tady to, jak se začalo řešit to Chorvatsko, pak jsem měl rudo před očima Takže se JJ omlouvám ... Má pravdu a já to blbě pochopil a uznávám to, jako chlap...
Peta-Biker Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 A koneckonců, můžu říct, že kolikrát s kamarády máme na střeše minimálně 2x dražší kola než auto na kterým to je... Každý, ať si strká peníze, kam chce a do toho, co ho baví Jsem tak ještě vytočený, že to píšu špatně, měl jsem to napsat o příspěvek výše
railmaster Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 S autom je to ako s hodinkami. Keď nosíme na ruke lepšie hodinky to neznamená, že na ne máme, ale proste sa nám páčia a tak sme si ich kúpili .
B.F.G. Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 .....moc se tu bavím, fakt dobré vlákno - některé myšlenkové pochody jsou parádní ..... zajímalo by mně do jaké škatulky bych se dostal, když jsem kdysi vozil na otlučené Felícii kolo za 150t To je Uďo napuosto noumauní!
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 To je Uďo napuosto noumauní! STEJNĚ JE NEJLEPŠÍ ........... A ............
vor Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Do terénu znám jenom jedno auto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 No nevím, mně to připadá stejně hloupé a trapné, jako když si někdo Rollse řídí sám... Prostě mám-li na to, jezdit ve Phaetonu a zároveň mám rád horské kolo, koupím si k tomu nějakého kombíka či MPV/SUV, případně svěřím péči o kola personálu s dodávkou a sám se nechám v tom Phaetonu dovézt a vyzvednout dle potřeby. Jasne, hlavne ze jeden z hlavnich predstavitelu firmy Rolls Royce rika, ze v Anglii a US okolo 80% majitelu svoje auto ridi... Rad dam odkaz na video. Fakt nechapu, kde je psano co smi a nesmi delat majitel se svym autem, at je to jakykoliv model
Conrad Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Ne. Zahradník se má starat o zahradu. I když asi i to by bylo menší faux pas, než hodit na Phaetona zahrádku... Kola má (ne nezbytně nutně v Golfu) vést osobní sluha či tajemník. V podstatě souhlas. Já jsem se zpočátku musel krotit v New Yorku, když na semaforech zastavil naleštěný ochromovaný Hummer na nízkoprofilových kolech s duc duc bednou na plné pecky a hustě vyhlížejícím zlatem ověšeným nigga brotherem za volantem. Fakt jsem měl co dělat, abych nevyprskl - hlavně jsem se bál, aby mi dotyčný gangsta nerozbil ciferník. Tajemník který by měl Harvard a pečovat by o mé investice na Wall Streetu by se mi asi na čistění bicyklu vykašlal, osobní sluha by byl asi na kurzu sommeliérského minima ve Francii,to bych asi musel dát zahradníkovi vedlejšák tak na 0.3 jako bike master, a tak i když je to podle tebe faux pas kola by se veZly v tom golfíku. Posadit Hummera na nizkoprofilové gumy je jako dát praseti fiží.
old black Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Do terénu znám jenom jedno auto. OT: Nejedeš do Sosnové? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vor Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 OT: Nejedeš do Sosnové? Bohužel ne, teď se mi narodilo dítě, tak se musím starat. Ty máš toho Freelandera, že?
Conrad Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Už se nebudu dále plést do téhle diskuze která se jaksi někam zatoulala jen bych k tomu dodal Každý z nás si občas pořídí něco nad své poměry protože to miluje. Uděláte li to s hodinkami není to zase až takový průser. S autem to přináší větší komplikace ale dá se to většinou nějak zvládnout Stane li se vám to u ženské je to
Návštěvník Snow Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Kalifx, lingvisto, už s tím Touaregem přestaň otravovat, kup si něco pořádného, třeba i s tou buchtou a začni se věnovat něčemu pro tohle fórum užitečnějšímu, třeba subfóru Americké hodinky, buď tak od té dobroty, své problémy s vozovým parkem řeš na fórech, která se zaobírají touto problematikou, budu Ti neskonale vděčný .
JJ Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Jasne, hlavne ze jeden z hlavnich predstavitelu firmy Rolls Royce rika, ze v Anglii a US okolo 80% majitelu svoje auto ridi... Rad dam odkaz na video. No v Americe se nedivím, ale že i Anglie takto upadla... Fakt nechapu, kde je psano co smi a nesmi delat majitel se svym autem, at je to jakykoliv model Moment, člověk se svým majetkem smí dělat cokoli, co uzná za vhodné a čím nikomu neškodí a toto jsem snad nikde nezpochybnil. Pouze holt riskuje to, že někteří jiní lidé ho kvůli tomu budou považovat za vola. Co by sis myslel o někom, kdo by někam přišel s hodinkami od Lange u. Söhne na NATO strapu nebo na gumovém pásku od digitálek z tržnice? Nebo o někom, kdo koná velkou potřebu doma v obýváku uprostřed koberce? Jsou prostě věci, které alespoň elementárně civilisovaný člověk nedělá, přestože nejsou zakázány.
H-B Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 No v Americe se nedivím, ale že i Anglie takto upadla... Moment, člověk se svým majetkem smí dělat cokoli, co uzná za vhodné a čím nikomu neškodí a toto jsem snad nikde nezpochybnil. Pouze holt riskuje to, že někteří jiní lidé ho kvůli tomu budou považovat za vola. Co by sis myslel o někom, kdo by někam přišel s hodinkami od Lange u. Söhne na NATO strapu nebo na gumovém pásku od digitálek z tržnice? Nebo o někom, kdo koná velkou potřebu doma v obýváku uprostřed koberce? Jsou prostě věci, které alespoň elementárně civilisovaný člověk nedělá, přestože nejsou zakázány. Anglie a US a jejich opakem Asie (kde se vozit nechaji), jo, je to zajímavé. Jinak chápu, jak to myslíš, ale říct (ano, tď tě vezmu za slovo), že elementárně civilisovaný člověk nebude mít na Phaetonu či A8 zahrádku a kola, to mi prostě nesedí . Jo, třeba ten Rolls a zahrádka, to je jiná, ale to jsou auta z kapánek jiné kategorie. Phaeton si člověk může koupit i za 800k, což je klidně cena Octavie (kde bys ta kola asi nekritizoval). Nevím, viděl jsem mnohdy Mercedes S či A8 na horách s rakví na lyže a divné mi to nepřišlo.
Návštěvník Snow Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Doufám, že tohle auto není midlochovo a nejezdí pod okny JJ a jeho sousedů
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.