siwi Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Plechovku od černých Krušovic jsem i s hodinkama zahodil do křoví: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 2 hodinami, pciza napsal: Tišské stěny, tak Břežňák. A Březňák neni spatnej. Co ja se ho vypil na Ceskolipsku. Tam to bejvala topovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 44 minutami, Lucky Lucaso napsal: A Březňák neni spatnej. Co ja se ho vypil na Ceskolipsku. Tam to bejvala topovka. Já jsem si moc nepochutnal, ale na mně nedej Já jsem zarputilej fanoušek plzínky, takže jiné pivo asi nedokážu docenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 No ono to uz bude taky nejakejch 20-22 let zpatky. Takze je dost mozny, ze to chutna uplne jinak nez tenkrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Nedavno jsem bral basu Radka a byli tam schovani dva Breznaci. Po prvnim jsem si rikal ok, neni to blby pivo, po druhym jsem byl rad ze je pryc. Ne ze hnusny, na to jsou jiny adepti, ale takovy nemastny neslany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 No a nebo je taky moznost, ze to pivo je hnusny celou dobu stejne. Ale ja byl tenkrát mladej a blbej a chutnalo mi vsechno co tece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 11 minutami, Lucky Lucaso napsal: No a nebo je taky moznost, ze to pivo je hnusny celou dobu stejne. Ale ja byl tenkrát mladej a blbej a chutnalo mi vsechno co tece To bude vono. my jsme takhle za mlada v Bechyni na táboře chlastavali Platan a pomlaskavali si jaká je to lahoda a když jsem si ho dal po patnácti letech, tak jsem čuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Njn, ale to je ta otazka. Vytribila se nam chut, nebo se zkurvila chut toho piva za tech x let??? Tohle dilema mam u vicero vyrobku a fakt nevim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Za mlada jsme chlastali kde co, hlavne ze to kopalo. Vyvoj chuti bude, myslim si, ten zasadni duvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Dneska doma a lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Polotmavej Granát od Starouše mi teda chutnal víc jak černý Krušovice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Pivo, Gshocky a MTB, idealne popoludnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Překvapení v Mariánkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Zastavka na Bláhovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Plznička U Rysů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 11 Chodské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Zastávka - Nučice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se