Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dvere mam SCHERLOCK

http://www.sherlock.cz/

dodani a vyroba vcetne montaze Zarubne 30dni

3x pytel spotreba Betonu u montaze na cez prodejce rika pri zabouchnuti at se radsi rozbije okno nebo vedle dveri ve zdi udelat diru.

Zamkova vlozka MT5+

http://www.multlock.cz/cz/produkt/1371-zamkove-vlozky-zamkove-vlozky-mt5.aspx

Bezpecnostni kovani ROSTEX tr.4

http://www.rostex.cz/eshop-bk-r1o-dekor-284.html

Mohu doporucit.

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mate nekdo konkretni doporuceni na konkretni dvere, ktere uz odolaly pokusu o vloupani?

Taky si je hodlam poridit a nerad bych slapnul vedle.

Treba ty Sherlocky (Koza_C) doporucujes na zaklade ceho?

Odesláno (upraveno)

Podivej se na video ktere ti prodejce zarucuje. ;).

Mate nekdo konkretni doporuceni na konkretni dvere, ktere uz odolaly pokusu o vloupani?

Taky si je hodlam poridit a nerad bych slapnul vedle.

Treba ty Sherlocky (Koza_C) doporucujes na zaklade ceho?

Upraveno uživatelem Koza_c
Odesláno

Chlapi, co případ, kdy ty dveře bude skutečně potřeba otevřít někým, kdo nemá klíč? Záchranka, hasiči atd. Jasně, někdy to jde vzít od sousedů přes balkon, ale...

Odesláno

No tak za minutu nee, bavil jsem se s clovekem co mi montovala firma ty Sherlocky, a rikal, ze pokud by klic nebyl, tak se to musi vložka zámku odvrtat a že to zámečník od sherlocku je schopen otevřít, aniž by moc poškodil dveře...samozřejmě, že minutka to nebude a bude rachot z vrtačky atd... a zámek zničený... já to řešil tak, že zámek má úpravu pro děti, takže i když se zevnitř nechá zasunutý klíč až na doraz, dveře jdou z venku normálně odemknout... (dá se tak upravil každá vložka zámku, stojí to cca 300,- až 500,- Kč). Říkají tomu emergency úprava.... No a pak už stačí mít náhradní klíč u spolehlivého souseda, kamaráda, rodiče, sourozence v dojezdné vzdálenosti... (lepší než zničit vložku a poničit dveře)

Odesláno

Oukej, klíč u souseda atd je variantou, mě spíše zajímalo, jestli třeba záchranné a bezpečnostní složky mají od výrobce know-how, jak v případě průšvihu ty dveře otevřít okamžitě bez asistence. Přece jen v případě třeba zmíněného požáru v bytě je každá minuta drahá a shánět pak technika od Sherlocku, čekat, než se uráčí přijet, než se mu povede dveře otevřít.... Člověk si nevybere.

Odesláno

V tom pripade si kup papirovy dvere a hasici tam budou hned, nejak nechapu co resis, pokud si zabouchnes technik od vyrobce je otevre bez poskozeni, v pripade krizovky holt ty dvere hasici rozsekaj

Odesláno

Pokud bude horet popr.jine zivotu nebezpecne vlivy, tak ti Dvere bud vyrazi nebo se budou snazit, kdyz jim to nepujde zvoli hned okno i presto jde-li o vyssi patro, protoze je to rychle nez se dostat napr.pres SHERLOCK ci NEXT atpod.

Uz jsem si zabouchl tyto bezp. Dvere a vyresil to Klic u pribuznych ovsem dovnitr by se dostal i zkuseny zamecnik tedy jen za bouchnute (zamcene je lepsi okno).

Jestli zabouchnute a Klic uvnitr, tak se to da u novych Vlozek otevrit ci odemknout aniz by Klic vadil.

Kazdopadne nektere Vlozky nejdou ani odvrtat.

Odesláno (upraveno)

Existuje náboženství, kde se uctívají Dveře, Klíč a Vložka, že se to píše s velkým písmenem?

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

tak nejak uplne nevim, jak na to, ted stavim prizemni dum, sice tam dam slusny bezpecnostni dvere, ale kdyz mam velky posuvny vokna do zahrady z vobytnejch pokoju a sestimetrovy vrata do garaze, bude se lupic vubec vobtezovat tam lezt dverma, kde je nejvic na rane? a kdyz pude zezadu kolem baraku, tam sou siroky nizky vokna na hajzl atd a vod sousedu je tam minimalne videt..

Odesláno

Pridal bych bezpecnostni system propojeny na mob.Tel.a bude vse 100% zajistene nebo pod kontrolou.

tak nejak uplne nevim, jak na to, ted stavim prizemni dum, sice tam dam slusny bezpecnostni dvere, ale kdyz mam velky posuvny vokna do zahrady z vobytnejch pokoju a sestimetrovy vrata do garaze, bude se lupic vubec vobtezovat tam lezt dverma, kde je nejvic na rane? a kdyz pude zezadu kolem baraku, tam sou siroky nizky vokna na hajzl atd a vod sousedu je tam minimalne videt..

Odesláno

Pojisteni je asi jedna vec, ja mam doma v prizemi vsude venkovni elektricke rolety, rizene na dalku, je to super, jsou z hliniku, tesni to, hluk je mensi, v zime domu nefouka a kdyz to nechas

zavrene, tak se Ti tam bez ramusu skoro nikdo nedostane.....

...ale ted me napada, ze jestli uz mas hrubou stavbu, tak to bude spatne realizovat

No, alarm na mobil jako sms, nebo to napichnout na pult cetralni ochranu....zalezi co do toho chces investovat....

Odesláno

V tom pripade si kup papirovy dvere a hasici tam budou hned, nejak nechapu co resis, pokud si zabouchnes technik od vyrobce je otevre bez poskozeni, v pripade krizovky holt ty dvere hasici rozsekaj

Dík za hodnotnou odpověď... pokud nevíš, co řeším, nereaguj, není to nezbytné. Já myslím, že moje otázka byla celkem jasná.

Odesláno

sibir-bezpecnostni dvere si dej,ne kvuli zlodejum,ale kvuli pojisteni domacnosti,mel bys mit pak slevu.Zlodeji nejvic chodi balkonovejma dverma a ted prej je nejvetsi hit hodit kamen do okna,ukradnout to co vidim(notas,telefon)a rychle zdrhnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...