Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 18 minutami, Zdenek1307 napsal:

Už mě s těma Lonžýnkama docela štvete 😆 Jsem bez nich asi rok a od chvíle, co jsem je prodal si je chci zase koupit.

Naštěstí mám teda Sinny, který jsou fakt parádní, ale musím si pořídit ještě Longy. Je třeba vydržať!

Sinn jsou šik a pořád uvažuji o U1,ale Longiny jsou srdcovka😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem je několikrát měl, ale dnes prvně s náramkem ze kterého uchcávám. Je to takový ala IWC styl a ta spona.... To plastické logo. Tady nějaký kancldajving nemá moc šanci. :)

Průměr pouzdra je: 35,5 x 41 mm bez korunky. 

IMG-4656.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 2. 8. 2024 v 20:05, Jeronimo napsal:

Já už jsem je několikrát měl, ale dnes prvně s náramkem ze kterého uchcávám. Je to takový ala IWC styl a ta spona.... To plastické logo. Tady nějaký kancldajving nemá moc šanci. :)

IMG-4656.jpg

Tak z toho bych taky uchcával.Nádhera🥰Kdy půjdou z domu?

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, mlsoun1 napsal:

@VorelOproti těm starým kouskům jsou již někde úplně jinde.Jsou suprový☺️Jen  zkouška,nebo i nákup?

Jojo, i tvar pouzdra je oproti starším daleko lepší. Hezky sedí na ruce. Zatím jen zkouška 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Vorel napsal:

Jojo, i tvar pouzdra je oproti starším daleko lepší. Hezky sedí na ruce. Zatím jen zkouška 🙂 

Ten ciferník je perfektní a ještě ten zelený.Už mi prodavač u Bechyněho říkal, že bych si je měl pořídit k HC,než mi zavolají, že mají připraveny SD🙂Jenže při mé smůle, raději nebudu pokoušet peněženku.Už teď čekám na Seika a ještě nedávno jsem si pořídil Xemex.

Ale choutky zde jsou na Conquesty a na řadu Aviation.Uvidíme...

Tož se těším na fotky😉

Odkaz ke komentáři

Právě teď, mlsoun1 napsal:

Ten ciferník je perfektní a ještě ten zelený.Už mi prodavač u Bechyněho říkal, že bych si je měl pořídit k HC,než mi zavolají, že mají připraveny SD🙂Jenže při mé smůle, raději nebudu pokoušet peněženku.Už teď čekám na Seika a ještě nedávno jsem si pořídil Xemex.

Ale choutky zde jsou na Conquesty a na řadu Aviation.Uvidíme...

Tož se těším na fotky😉

Já na zelené moc nejsem 🙂  Ale ten modrý ciferník je krásný. Mě se u těch nových Conquestů líbí i to, že bychom mohli mít s mojí drahou polovičkou v podstatě stejné hodinky. Teda jí bych koupil verzi s diamantovými indexy, protože diamant je přítelem každé dámy 😄 Ale hlavně jí taky krásně sedí na ruce, no a chce modré hodinky. Popřemýšlím a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

@Vorelzelená se mi líbí hodně,ale abych si přiznal,co jsem měl zelené,tak se ciferník rychle okoukal.Modrá taktéž.Ač modrou mám velmi rád,ale žádné modré u mne dlouho nevydrží.Proč to tak je,to je otázkou.Ale u těch Conquestů mě to dost láme.

Ale párové hodinky jsou suprová věc.Hlavně diamantové indexy nemají chybu, pro ženu to je to nej.Sestra má DJ s těmito indexy a je to fakt luxus.U těch Longinů to je hodně decentní, vůbec nic nevyčnívá.Zkoušel jsem to s řadou Dolce,ale žena je větší knedlík než moje maličkost a párkrát je ponosila a šup do škatulky.Hold Cartier je pro ni vším a jiné již vůbec nenosí.Škoda,ale můžu si za to sám.Vzal jsem ji do butiku Cartier a bylo to.

Tož držím palce k dobrému rozhodování.Vánoce se blíží😊

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

@Vorelzelená se mi líbí hodně,ale abych si přiznal,co jsem měl zelené,tak se ciferník rychle okoukal.Modrá taktéž.Ač modrou mám velmi rád,ale žádné modré u mne dlouho nevydrží.Proč to tak je,to je otázkou.Ale u těch Conquestů mě to dost láme.

Ale párové hodinky jsou suprová věc.Hlavně diamantové indexy nemají chybu, pro ženu to je to nej.Sestra má DJ s těmito indexy a je to fakt luxus.U těch Longinů to je hodně decentní, vůbec nic nevyčnívá.Zkoušel jsem to s řadou Dolce,ale žena je větší knedlík než moje maličkost a párkrát je ponosila a šup do škatulky.Hold Cartier je pro ni vším a jiné již vůbec nenosí.Škoda,ale můžu si za to sám.Vzal jsem ji do butiku Cartier a bylo to.

Tož držím palce k dobrému rozhodování.Vánoce se blíží😊

Díky, když to dopadne, bude spousta fotek 😄 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

Ale párové hodinky jsou suprová věc.

My chtěli napřed Rolexy, modré OP. Ale vzhledem k čekacím dobám bychom se toho nemuseli dožít 😄 

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Vorel napsal:

My chtěli napřed Rolexy, modré OP. Ale vzhledem k čekacím dobám bychom se toho nemuseli dožít 😄 

To chápu,nevydržel jsem čekat na 114060,posléze 124060 a vzdal jsem to.Nakonec jsem zkusil a ponosil SD a zapsal jsem se na ně.A proto mi ten prodavač říkal, než Vám zavoláme, tak proč si nepořídit zase něco od Longinů když jsem tak spokojený s HC.

Ale ty Conquesty jsou krásné a chybu zde s nimi neuděláte,ještě k tomu za zlomek ceny a okamžitého vlastnictví.Časem,třeba na stáří si pořídíte OP,popř. nějaké DJ😊A nebo již něco z vysoké hodinařiny☺️

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 2. 8. 2024 v 20:05, Jeronimo napsal:

IMG-4656.jpg

Aj druhů stranu dej

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...