Jeronimo Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna ... Aha, tak cifr je uprostřed vlevo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna S tím náramkem jsou fakt peckový! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Vidět, že i hodinářům ten pobyt na sluníčku nesvědčí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 18 hodinami, Dushakx napsal: S tím náramkem jsou fakt peckový! ... a už se zřejmě prodávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 31 minutami, Zdenek1307 napsal: ... a už se zřejmě prodávají Jen škoda že ten tah je jen na ruku 18,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Jen škoda že ten tah je jen na ruku 18,5 Copak to nejde zkrátit? Mě to taky vrtá, ale jsem teď hroznej skrblík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna (upraveno) před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal: Copak to nejde zkrátit? Mě to taky vrtá, ale jsem teď hroznej skrblík Jde,ale Já mám 21,5 cm Upraveno 5. srpna uživatelem mlsoun1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Před hodinou, junior300 napsal: Moc zajímavý kousekTa stupnice vlevo ukazuje vlastně co přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna @mlsoun1 druha casova zona, cize su to okrem ineho aj GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarst Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 59 minutami, junior300 napsal: @mlsoun1 druha casova zona, cize su to okrem ineho aj GMT Aha,to je dobré.To mne vůbec nenapadlo.Díky za vysvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna @mlsoun1 nzc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Dnes jsem šel kolem Helvetie v Olomouci. Tak jsem nakouknul a mají tu zelený Conquesty 41mm. Ta zelená na fotce vypadá víc do šeda, v reálu je hezčí. Ale modrá se mi líbí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Oldmoney style na Brači 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Tož jako spokojenost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se