Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, Kupa54 napsal:

Určitě to znáš. Nikdy neříkej nikdy 🤣 Kdyžtak si je koupím znovu.

17296809225168441518099698027865.jpg

Už jsem starej vůl a určité hodinky mne nebaví kupovat pořád dokola.U mne už LHC zůstanou.Chleba to nežere a i když je nebudu nosit pořád,tak jednou za čas je na tu ruku dám.Taky mám v merku jeden kousek,žena dcera i zeťák do mně pořád hustí ať je vemu.Uvidíme….Tož přeji hladký prodej a těším se na Tvůj nový kousek😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 25 minutami, mlsoun1 napsal:

Už jsem starej vůl a určité hodinky mne nebaví kupovat pořád dokola.U mne už LHC zůstanou.Chleba to nežere a i když je nebudu nosit pořád,tak jednou za čas je na tu ruku dám.Taky mám v merku jeden kousek,žena dcera i zeťák do mně pořád hustí ať je vemu.Uvidíme….Tož přeji hladký prodej a těším se na Tvůj nový kousek😉

Jejda, asi to vyznělo jinak. Vůbec se je nechystám prodat. Naopak jsou z oblíbené hodinky do nepohody i pohody. A jak říkáš, chleba to nežere. 😀

Odkaz ke komentáři

zajímavost: nepatřím mezi nadšené milovníky motýlové spony, tak jsem zkusil nasadit tah z LHC na LC a pasuje velice slušně. Není to dokonalé, ale stěžejky zapadly ihned a LC mají najednou pořádnej tah :) 

i když chápu, že určitě leckdo to bude považovat za čuňačinu, ale já čuně jsem, takže pohoda/jahoda

image.png.373d4cd19f2be13f362bcacd88d18201.png

image.png.de4a3ecae22ad883fc064b52dc1712bb.png

image.png.cc32bdc07c6e393f3049e61a065883be.png

image.png.fe4274e2cc49d0a8b804c7e5ebbdaf0c.png

Odkaz ke komentáři

jsou krásné

Souhlasím, jsou a to velmi. Před X lety jsem je měl. Byly to jedny z prvních mých pořádných hodinek.
Jediné co bych těm hodinkám vytknul je absence lumi. Vážně ani kousek.
Pokud do nich půjdu, okamžitě je přezuju na kůži, která jim sluší mnohem víc než ocel, alespoň pro mě.
Zrovna teď se koupě vyplatí. Na Lonžiny nabízejí slevu 25%
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, patprom napsal:

Souhlasím, jsou a to velmi. Před X lety jsem je měl. Byly to jedny z prvních mých pořádných hodinek.
Jediné co bych těm hodinkám vytknul je absence lumi. Vážně ani kousek.
Pokud do nich půjdu, okamžitě je přezuju na kůži, která jim sluší mnohem víc než ocel, alespoň pro mě.
Zrovna teď se koupě vyplatí. Na Lonžiny nabízejí slevu 25%

Lonžiny jsem do nedávna moc nesledoval... aktuálně nabízená sleva -25% je ojedinělá, stojí za to ji využít? Uvažuji nad Conquesty 38 mm, tak jestli nemám váhat a vyrazit do butiku... 💁‍♂️

Bez názvu.png

Upraveno uživatelem choseno
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, choseno napsal:

Lonžiny jsem do nedávna moc nesledoval... aktuálně nabízená sleva -25% je ojedinělá, stojí za to ji využít? Uvažuji nad Conquesty 38 mm, tak jestli nemám váhat a vyrazit do butiku... 💁‍♂️

Bez názvu.png

Myslím, že jo 😉

Odkaz ke komentáři

No nevim, hodne stesti. Ja ho mel dneska vice nez rozumu, kdyz jsem bral posledni. A navic se postestila modra barva. Na zivo top krasna. ( chteli jsme modre nebo zelene.. ) 

Za ty prachy jsou pry absolutne rozebrane.. 😙. Jestli mas moznost, tak je hned potvrd. 

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Dushakx napsal:

Já prahnu po nějakých chronografech, ale pořád ne a ne najít ty pravé :) Takže the Spirit lives on!

image.jpeg

Úžasné su. Skúšal som si ich na letisku. Jediné čo by som na nich chcel do budúcna vidieť je poriadny micro adjust v spone. Nerozumiem rozhodnutiam Longines keď do nových Hydro GMT to dali a ďaľšie modely vydávajú bez toho. Potom to človeka mrzí ešte viac keď vie, že majú technológiu a len sa rozhodnú ju nepoužiť :)  (to sa netýka konkrétne tohto modelu, kedže je starší ale všeobecne)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 24. 10. 2024 v 10:07, Ondrej71 napsal:

Tah je Nej, ale na kůži nejsou vůbec špatné 

IMG_8321.jpeg

Úprimne ta koža vyzerá neskutočne. Možno ešte lepšie ako kov :D Používaš druhú korunku ? Nie je otravné ju odskrutkovať pri každom použití? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...