Kupa54 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu LLD, pro mě samozřejmě s datumem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Dneska jsem vyvezl Conquesty na konferenci do Prahy. Sluší jim to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu GMT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Pavle vem je taky někdy do přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Na cestách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 36 minutami, Spongebob napsal: Pavle vem je taky někdy do přírody Treba nekdy do Sivic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Nový combo! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 4 hodinami, PavelH napsal: Treba nekdy do Sivic? Nooo to taky třeba ale stačí někde do "zeleně" ať je to veselejší bude jim to slušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince po práci chvíle s knihou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Když už jsem se byl podívat na vánoční trhy na náměstí Republiky v Plzni, tak jsem jasně musel zajít k Altmanovi na hodinky. Plzeň není Praha a tak na skladě jsou jen Conquesty velikosti 41 mm. Schválně jsem zkusil ty s tím bílostříbrným cifrem - které jsou hezčí? Doufám, že se shodneme, že ty černé, jen musím nastavit správné datum, jsem to lajdák jeden . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince (upraveno) V 25. 4. 2020 v 1:04, fahrtime napsal: Pořídili jsem si z druhé ruky Conquesty 41 mm. Původně to měly být tooly, protože vypadaly v inzerci trochu dodrbaně, ale jsou parádní. Každopádně přišly na nasazeném řemeni Two Stitch Straps a se sundaným tahem. Jelikož mám na tahu Tissoty, uvažuju, že bych nechal Longiny na kůži. Pak jsem ale narazil na to, že výběr v šířce 21 mm je dost omezený. Chcise proto zeptat na doporučení, kam se po řemenech podívat (znám asi jen Strapshop). Tenhle nošený a cizím chlapem propocený řemen sundám (asi na něj vyzkouším nějaký chemicko-fyzikální mordor a pokud ho přežijí, tak možná zůstane jako záložní). Díky za tipy. A pokud máte fotku Conquestů na něčem jiném než na tahu, tak sem s ní Nemůžu si pomoct, ale kdykoliv někdo vymění u conquestů tah za řemen, tak tyhle hodinky dostávají mnohem lepší nádech Jinak pokud jsi z Prahy, tak jsem v Bechyni dostal doporučení na Brašnářství FI-JI na Letné. Upraveno 9. prosince uživatelem Brejk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince První Longiny . Omlouvám se za kvalitu fotky, je to z letiště. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Ještě 2 a půl dne kancldivingu a pro letošek končíme… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Pro mě TOP hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se