Foundryman Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Aby to nebylo tak jednotvárný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Na Štědrý den ke stromku jak jinak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 6 hodinami, JindraS napsal: Na Štědrý den ke stromku jak jinak.... Spirity jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 20 minutami, posmourny napsal: Spirity jsou boží. Díky, potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 115 let mezi nimi. Hodinky mého pradědečka, pouzdraře z Mohuče, a letošní vánoční akvizice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 V 28. 12. 2021 v 10:28, povolnyj napsal: 115 let mezi nimi. Hodinky mého pradědečka, pouzdraře z Mohuče, a letošní vánoční akvizice. Nádherná historie a povedené foto Pěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Děkuju, mám po pradědečkovi více hodinek, ale tyto se podařilo odservisovat a šlapou, samozřejmě s odchylkou odpovídající době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Tak jsem si pod stromeček nadělil malý dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Ta hra světel a stínů na leštěných a broušených plochách se mi zatím neomrzela. Jsou to dospělé hodinky, navíc fantasticky přesné i bez COSC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Dnes mi dělaly parádu na výstavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Po dlouhe dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Po cely den,technicky vzato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Toz jsem se zase vratil,abych Vas otravoval s porad stejnym kouskem.Ty hodinky jsou proste super.Sice jsem chtel keramicke chrona,ale po vyzkouseni mi nesedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Přemýšlím o Longines VHP GMT tak jsem je dnes byl vyzkoušet. Černé jsou GMT 43mm a bílé “obyčejné” 41mm (protože GMT verzi Koscom nemá). Jediné, co mě zatím odrazuje, je že se mi zdají bílé opticky malé, černé nechci a modrá se mi nelíbí budu to muset nějak rozseknout. VHP GMT mě láká kvůli tomu přepnutí Home/Travel času, který už zase často potřebuji a kalendáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Dnes v muzeu na výstavě autíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ahoj. Kde je ta výstava? Hodinky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Před hodinou, pavel58 napsal: Ahoj. Kde je ta výstava? Hodinky super. Je to u Brtnice: https://www.muzeumauticek.cz/ Největší sbírka autíček a hraček. Díky za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se