Zdenek1307 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 3 hodinami, AndyAaron napsal: To jsou veci, tak to teda palec hore pro Longines. Cifr nevypada tak prazdnej (nebo uz jsem si zvykl). Obecne se mi nezda na tech keramikach ten "Omega" font na lunete a podoba vterinovky (lumibod misto sipky). Jinak teda ty bicolory by se mi libily Presne tak. Ohledaval jsem ty placky 41 a 43 mm a tam je ten cifr pusto prazdno. Naopak, u tech starych mi tam toho vseho prijde zase nekdy moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ja mam se staryma "problem" ten, ze jsou bozi Jsou hodne osobite. Specificke zoubkovani lunety. Na vlozce lunety maji 15-30-45 (vcetne vsech minutovych indexu) misto trapneho 10-20-30-40-50 (to ma kazdej smudla). Na cifru je toho dost, ale nic mi tam neprekazi. Specificka ochrana korunky. 39mm navic genialne sedi na ruce. Stare LHC clovek pozna na dalku a srdce mu zaplesa. Narozdil treba od Subu, ktere na dalku clovek zaregistruje, ale pak uz muze jen spekulovat, jestli jsou to fakt suby, nebo steiny nebo cinsky fejk. U LHC je jasno hned Nove keramicke LHC jsou pekne, ale hodne "zcivilnely" a jsou takove vice genericke. Nekomu to muze vyhovovat, ale pro me to bylo kapku zklamani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Ja mam se staryma "problem" ten, ze jsou bozi Jsou hodne osobite. Specificke zoubkovani lunety. Na vlozce lunety maji 15-30-45 (vcetne vsech minutovych indexu) misto trapneho 10-20-30-40-50 (to ma kazdej smudla). Na cifru je toho dost, ale nic mi tam neprekazi. Specificka ochrana korunky. 39mm navic genialne sedi na ruce. Stare LHC clovek pozna na dalku a srdce mu zaplesa. Narozdil treba od Subu, ktere na dalku clovek zaregistruje, ale pak uz muze jen spekulovat, jestli jsou to fakt suby, nebo steiny nebo cinsky fejk. U LHC je jasno hned Nove keramicke LHC jsou pekne, ale hodne "zcivilnely" a jsou takove vice genericke. Nekomu to muze vyhovovat, ale pro me to bylo kapku zklamani. Uz jsem tady jednou nekde psal, ze se mi jednou libi, pak zase nelibi, pak zase jo... a porad dokola. Takze muj zajem maji oboje. Nove jsou asi vic lestenky. No, dobra schiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 V 9. 7. 2022 v 7:42, mlsoun1 napsal: Krasnej kousek Děkuju:) Trvalo to, než jsem je našel:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Prsi ale nam to nevadi,zvladneme to,nebot jsme pry vodotesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 S těmi HydroConquesty je to tady takové fádní, tak to zkusím trochu oživit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s9per Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 do lode aj do vodicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Jedna od fotbalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Dal jsem na ruku Ultrachrony, kdyz byla ta moznost. Jako pod tim umelym svetlem toho moc nevynikne. Na ruce sedi fajne, ale asi bych za ne ty prachy nedal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Já byl dnes taky na průzkumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 6 minutami, Dushakx napsal: Já byl dnes taky na průzkumu A jaký jsou pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 9 minutami, Emiliano napsal: A jaký jsou pocity? Původně jsem šel hlavně na Hydroconquesty…..39 hydry podle mě jsou perfektní, u 41 by to bylo na hraně…. ze zvědavosti jsem si nechal ukázat i Spirity, po kterých jsem taky trošku šilhal už dřív. Světlý sunburst mě naprosto dostal…. na produktovkách nic moc, naživo je to něco jinýho, lehoučký krásný hodiny. Působí na mě na jednu stranu luxusně, ty leštěný detaily na broušeným pouzdře, ciferník si taky krásně hraje se světlem. Na druhou stranu, na tahu mají i takový sportovnější nádech. Dost mi to zamotalo hlavu Ač mám radší sportovnější hodinky tak, ty světlý spirity si dokážu představit na každodenní nošení. Na ruce mi pocitově přišly díky délce pouzdra tak na 38-38,5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 35 minutami, Dushakx napsal: Původně jsem šel hlavně na Hydroconquesty…..39 hydry podle mě jsou perfektní, u 41 by to bylo na hraně…. ze zvědavosti jsem si nechal ukázat i Spirity, po kterých jsem taky trošku šilhal už dřív. Světlý sunburst mě naprosto dostal…. na produktovkách nic moc, naživo je to něco jinýho, lehoučký krásný hodiny. Působí na mě na jednu stranu luxusně, ty leštěný detaily na broušeným pouzdře, ciferník si taky krásně hraje se světlem. Na druhou stranu, na tahu mají i takový sportovnější nádech. Dost mi to zamotalo hlavu Ač mám radší sportovnější hodinky tak, ty světlý spirity si dokážu představit na každodenní nošení. Na ruce mi pocitově přišly díky délce pouzdra tak na 38-38,5 mm Já šel cíleně na ně a fakt pecka. Teď si jen před sebou obhájit nákup dalších hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 3 minutami, Emiliano napsal: Já šel cíleně na ně a fakt pecka. Teď si jen před sebou obhájit nákup dalších hodinek... ja zase vymyslim navyseni rozpoctu o 16k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 V 5. 8. 2022 v 12:55, Emiliano napsal: Já šel cíleně na ně a fakt pecka. Teď si jen před sebou obhájit nákup dalších hodinek... No já se na to vyspal a favorit zůstanou ty hydry do nich jsem se zamiloval na prvni pohled a touha je po vcerejsku jeste vetsi. Plus pilotky mam sice klasicke Aachen v 39mm, ale maji safirem a miyotkou, ktera chodi 4s/24 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se