Zdenek1307 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května V 27. 5. 2024 v 21:39, mlsoun1 napsal: Taková změna??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května @Zdenek1307mám je již nějakou dobu a nenosím je.Fotil jsem je pro prodej a tak to chtělo něco jiného než LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 14 minutami, mlsoun1 napsal: @Zdenek1307mám je již nějakou dobu a nenosím je.Fotil jsem je pro prodej a tak to chtělo něco jiného než LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Tak čepičku už konečně taky mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 19 hodinami, Dushakx napsal: Nooo tak sem s těma fotkama. Já moc fotit neumím, nemám k tomu ani slušný mobil, tak jen jen dvě snad trochu povedené. Už jsem to někde psal, je to ta varianta 41 mm, 39 mm by pro mě bylo málo. Kdysi jsem u Altmana zkoušel ten předchozí model, ale váhově to pro mě byly "kladiva" (myslím něco okolo 170g). Taky jsem před pár lety a kily měl Hydroconquest quartz, ale moc nevyhovovaly, taky těžká váha .... Jak stárnu, tak jsem s těmi současnými conquesty spokojený. Prohlížel jsem taky nějaká videa pro porovnání starý a nový model, tak sem něco dám, lepší jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května @milomac - pokud resis vahu, a kdyz koukam na ty tvoje fotky na ruce, tak si myslim, ze bych se v tvem pripade 38mm verze vubec nebal. Ze zacatku to muze prijit nepatricne, ale na male a pohodlne hodinky se strasne rychle zvyka. Ja vim, ze tu 38mm verzi vyhledove chci vyzkouset. Jen se trapim s tim, ze nevim jakou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května @AndyAaron Asi máš pravdu, dříve jsem hodinky 37, 38 mm nosil v pohodě (Ball, Seiko apod.). Pak přišlo období těch větších 42 mm (Fortis, Eterna ...) a dneska se kloním opět k těm menším. Jak říkám, že tu verzi 39 mm ne, tak je to možná jen tím, že se mně tenhle model po zkoušce u Altmana v Plzni zalíbil natolik, že bylo rychle rozhodnuto. A to byly před vánocema za 48 100,- Kč, dneska jsou už tak: Jinak pokud jde o barvu cifru, já jsem volil většinou mezi černá/bílá, ale tady je fakt těžko se rozhodnout, krásná je nejen modrá, ale i ty ostatní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května (upraveno) @AndyAaron Teď jsem se podíval na to video, které si postnul ve vedlejším vlákně s modely 38 mm (nevím proč jsem před tím psal 39) a barevná škála se jim taky hodně povedla - klasická černá, nevšední zelená a zlatá - být mně o nějaký ten pátek míň, volil bych nejspíš mezi modrou a zlatou ... Upraveno 29. května uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května @milomac nazivo se mi ta modra moc nezdala, obecne nejsem vysazenej na modre hodinky jako mnozi jini. Strasne me prekvapila cerna. Sampagne je mnamka a stribrne srdcovka. Fakt nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 3 hodinami, AndyAaron napsal: @milomac - pokud resis vahu, a kdyz koukam na ty tvoje fotky na ruce, tak si myslim, ze bych se v tvem pripade 38mm verze vubec nebal. Ze zacatku to muze prijit nepatricne, ale na male a pohodlne hodinky se strasne rychle zvyka. Ja vim, ze tu 38mm verzi vyhledove chci vyzkouset. Jen se trapim s tim, ze nevim jakou barvu Je to tak, já taky kupuji menší a menší Zpátky k větším se vracím obtížně. Vlastně už nemám doma nic nad 39mm (když nepočítám Gčka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Dobrý večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Dobrý večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května panske , lahučke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 12 hodinami, AndyAaron napsal: @milomac nazivo se mi ta modra moc nezdala, obecne nejsem vysazenej na modre hodinky jako mnozi jini. Strasne me prekvapila cerna. Sampagne je mnamka a stribrne srdcovka. Fakt nevim. Tak k tomu jen ještě na doplnění - černá je fajn, ale jak se všeobecně říká, opticky zmenšuje, pak záleží na ruce, aby těch 38 mm bylo ještě "viditelných" (nevybavím si hned vhodnější výraz), champagne cifr se mně taky líbil - to když jsem se zajímal o Grand Seiko, tak byl na prvním místě. No a bílá/stříbrná - hodinková klasika. Pro příklad - před tím jsem měl na ruce Ball 40 mm s černým cifrem a třeba moje dcera, byť nehodinková, ale věnuje se designu, mně na ně jednou řekla, že na mé ruce jsou jak hodinky pro děti .... Možná i proto jsem v tomto případě s velikostí a černým cifrem (a nekecám) spokojený. A nakonec i s čitelností, protože x let nosím brýle a bez nich vidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května @milomac - diky za fotku. Ona ta cerna verze byla fakt nejlip citelna nazivo, protoze tam je hezky kontrast ciferniku a rucek. Ja jen bojuju s tim, ze kdybych mel tyhle v cerne, tak mi to bude trosku kolidovat s Tudor BB36 a ty se mi poustet nechce. No jak rikam, placam se v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Dnes starý pěti hvězdičkový Admirál. Trochu mi připomínají dnešní Spirity. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se