Ondrej71 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září LLD 39 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Hold se mne na dlouho nezbavíteMajetková škoda po povodni přes 700 táců,tak Rolex nebude.Musí stačit mé lásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září lesní hodinky, jak říká mlsoun.. je to tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: Hold se mne na dlouho nezbavíteMajetková škoda po povodni přes 700 táců,tak Rolex nebude.Musí stačit mé lásky vony jsou pěkný, rolex třeba jednou bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 minutou, kaktusář napsal: vony jsou pěkný, rolex třeba jednou bude... To byl hold menší postesk,s LHC jsem fakt moc spokojený.Ale jak říkáš, jeden nikdy neví co přijde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: To byl hold menší postesk,s LHC jsem fakt moc spokojený.Ale jak říkáš, jeden nikdy neví co přijde..... Držím ti palce a jinak, už jsem u nich byl ( RLX ) a upřímně řečeno, není o co stát a tvá láska je jasná - LHC :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Je to tak,když miluješ tak není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září samozřejmě - nebyl bych to já, abych je už nerval na různé tahy a neporovnával velikosti - protože večer je ruka unavená, hodinky to nejsou úplně lehké... ale chápu, že na nic jinýho, než na tah to nejde... přesto jsem smířen s ošklivostí, ale můžu je mít pohodlně na ruce... ráno se přinutím nasadit tah manty svítí - zdá se - o dost víc ale longines jsou zas o hromadu přesnější zatím to od vpoledne neudělalo ani vteřinu odchylku, strašný... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Seiko lumi prostě umíAle ta hadýrka na těch Longinech jim sedí.Líbí se mi to, ale Já na to prostě nemám koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 54 minutami, kaktusář napsal: samozřejmě - nebyl bych to já, abych je už nerval na různé tahy a neporovnával velikosti - protože večer je ruka unavená, hodinky to nejsou úplně lehké... ale chápu, že na nic jinýho, než na tah to nejde... přesto jsem smířen s ošklivostí, ale můžu je mít pohodlně na ruce... ráno se přinutím nasadit tah manty svítí - zdá se - o dost víc ale longines jsou zas o hromadu přesnější zatím to od vpoledne neudělalo ani vteřinu odchylku, strašný... Blahopřeji k novému přírůstku jsou boží. Na nato nejsem, ale to černočervené jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 55 minutami, Kupa54 napsal: Blahopřeji k novému přírůstku jsou boží. Na nato nejsem, ale to černočervené jim sluší. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Blbé je, že jsem je na té zahradě nejspíš zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 7 hodinami, Kluk jako buk napsal: Blbé je, že jsem je na té zahradě nejspíš zapomněl. Neviděl bych to až tak černě, určitě tam na tebe počkají 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září vony se ani moc černě vidět nedají... ta modrá je moc pěkná 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 2 hodinami, Plattfuss napsal: Spokojný? Som rád že tu nie som s nimi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 2 hodinami, Campino napsal: Spokojný? Som rád že tu nie som s nimi sám hraničí to s obscesiou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září V 18. 9. 2024 v 21:00, Kupa54 napsal: Blahopřeji k novému přírůstku jsou boží. Na nato nejsem, ale to černočervené jim sluší. mám je díky tobě. dal jsi mi chrona výměnou, vnímal jsem to ovšem jako dar. chrona jsem ponosil a zjistil, že nejsou pro mě, takže jsem je vyměnil za astrony. astrony jsem ponosil, hysterčil s nimi, abych nakonec zjistil, že nejsou pro mě, obecně hodinky se subčíselníkama nejsou pro mě. a nyní akce vyvrcholila výměnou za longinesy poté, co jsem dal astrony do výměnného vlákna. kolega mi za ně nejprve nabízel moc pěkná (opět chrona) od tissotu: byly to luxusní a drahé hodinky, ncméně měl jsem je jako puk na ruce... líná huba, holý neštěstí, tak jsme se dali do řeči, slovo dalo slovo a skončil jsem u longinesů... sice jsem nechtěl 44, ale riskl jsem to. díky tomu, že mám rangemany, nosím je a rangemany jsou obři. zatím jsem spokojen. takže mám dárek k narozkám od tebe, protože jsi tu cestu vedoucí k longinesům nastartoval. moc si toho vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 44 minutami, kaktusář napsal: mám je díky tobě. dal jsi mi chrona výměnou, vnímal jsem to ovšem jako dar. chrona jsem ponosil a zjistil, že nejsou pro mě, takže jsem je vyměnil za astrony. astrony jsem ponosil, hysterčil s nimi, abych nakonec zjistil, že nejsou pro mě, obecně hodinky se subčíselníkama nejsou pro mě. a nyní akce vyvrcholila výměnou za longinesy poté, co jsem dal astrony do výměnného vlákna. kolega mi za ně nejprve nabízel moc pěkná (opět chrona) od tissotu: byly to luxusní a drahé hodinky, ncméně měl jsem je jako puk na ruce... líná huba, holý neštěstí, tak jsme se dali do řeči, slovo dalo slovo a skončil jsem u longinesů... sice jsem nechtěl 44, ale riskl jsem to. díky tomu, že mám rangemany, nosím je a rangemany jsou obři. zatím jsem spokojen. takže mám dárek k narozkám od tebe, protože jsi tu cestu vedoucí k longinesům nastartoval. moc si toho vážím. Tak to ti vlastně děkuji, vždycky jsem chtěl inspirovat. Já jsem zase díky té výměně došel zpět k Alpinistům. I když momentálně jsem na opačném konci rozměrového spektra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 22 minutami, Kupa54 napsal: Tak to ti vlastně děkuji, vždycky jsem chtěl inspirovat. Já jsem zase díky té výměně došel zpět k Alpinistům. I když momentálně jsem na opačném konci rozměrového spektra. máš to krásné život s hodinkami je úžasné dobrodružství 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se