mlsoun1 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Prostě super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října pásečky a řemínečky dorazily! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: proč dokupovat jiné Longines? jedině proto, že by tě mohlo bavit nakupovat longines... jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 11 minutami, kaktusář napsal: jedině proto, že by tě mohlo bavit nakupovat longines... jinak ne. Nákup jakýchkoliv hodinek je vždycky citová záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 31 minutami, childe napsal: Nákup jakýchkoliv hodinek je vždycky citová záležitost A hlavně i finanční.Měl jsem více Longines a LHC jsou pro mne top a to bez keců.Mám v merku už dlouho jeden model,ale cena je 5000 éček a kdyby nesedly,ta ztrátovost je enormní a likvidita minimální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Furt na ruce, baví mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Par mesicu jim trvalo, nez se nam narodily, ale jsou doma a na ruce! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Par mesicu jim trvalo, nez se nam narodily, ale jsou doma a na ruce!Ta verze v GMT vypada skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října jsou to pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října @PavelH moc hezký kousek , čekání se určitě vyplatilo @kaktusář ty jsi si ty modely s GMT nějak oblíbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Pětihvězdy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 7 hodinami, childe napsal: s GMT nějak oblíbil ne ovšem každej bych si koupil... ale objektivně tohle jsou pěkné hodinky jen nejsou úplně pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nejpohodlnější potápky co jsem kdy měl 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoravaCZek Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jako kolega nade mnou, i já si musel udělat radost a koupil si je - pouze v modré variantě. Po dlouhé době co nemám na ruce smartwatch, ale klasiky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 21 minutami, MoravaCZek napsal: Jako kolega nade mnou, i já si musel udělat radost a koupil si je - pouze v modré variantě. Po dlouhé době co nemám na ruce smartwatch, ale klasiky. Dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Pěkně se nám tu rozrůstá Longines komunita krásný kousky pánové máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října a jak na potvoru jsou LLD v prodejním vlákně... že bych prodal všechno co mám a šel do nich??? NE!!!! ošklivé fórum!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se